B bbskl Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Mart 2023 1 0 1 27 20 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi bbskl #1 Kastamonu devlet hastanesinde bildiğiniz iyi bir kadın doğum uzmanı var mı ?
Moni moni Yabadabaduuu Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2022 4.462 4.790 63 27 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi bbskl #2 bbskl .!.: Kastamonu devlet hastanesinde bildiğiniz iyi bir kadın doğum uzmanı var mı ? Genişletmek için tıkla... Baya zaman geçmiş ama yeliz acar sabır a gidiyorum ben şuan için gayet memnunum
bbskl .!.: Kastamonu devlet hastanesinde bildiğiniz iyi bir kadın doğum uzmanı var mı ? Genişletmek için tıkla... Baya zaman geçmiş ama yeliz acar sabır a gidiyorum ben şuan için gayet memnunum
M mutluyuvam2014 Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Ekim 2023 369 155 23 13 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi bbskl #3 bbskl .!.: Kastamonu devlet hastanesinde bildiğiniz iyi bir kadın doğum uzmanı var mı ? Genişletmek için tıkla... Acaba hangi dr gidiyorsunuz Ahmet uzel var ama oda çok azarlıyor tesliyor ben randevu bulamıyorum ya acaba sıra aciyorlarmi
bbskl .!.: Kastamonu devlet hastanesinde bildiğiniz iyi bir kadın doğum uzmanı var mı ? Genişletmek için tıkla... Acaba hangi dr gidiyorsunuz Ahmet uzel var ama oda çok azarlıyor tesliyor ben randevu bulamıyorum ya acaba sıra aciyorlarmi
Stresgirll Üye Kayıtlı Üye 20 Aralık 2022 68 124 23 27 1 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi bbskl #4 Bulabildiniz mı iyi bir doktor. Bende arıyorum da Kastamonu'da iyi bir doktor devlet hastanesinde
M mutluyuvam2014 Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Ekim 2023 369 155 23 7 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi bbskl #5 Stresgirll .!.: Bulabildiniz mı iyi bir doktor. Bende arıyorum da Kastamonu'da iyi bir doktor devlet hastanesinde Genişletmek için tıkla... Ben Ahmet uzel gidiyorum oda iyi bakıyor baya inceliyor keseyi filan ama çok sınırlı biri
Stresgirll .!.: Bulabildiniz mı iyi bir doktor. Bende arıyorum da Kastamonu'da iyi bir doktor devlet hastanesinde Genişletmek için tıkla... Ben Ahmet uzel gidiyorum oda iyi bakıyor baya inceliyor keseyi filan ama çok sınırlı biri