Kekler - Pastalar KAT KAT KREP PASTAM...resimli

sagol tatlım lınkı vermıssın demek krep var bunda ha ama aralarda kreama demıssınde sankı cukulatalı bır kremada var gıbı goruntude bırde lezzetı nasıl hamurumsu degıldır umarım yumurta felan kokmaz dımı goruntu super krep lafı gecınce bır durdum yanı pek krep sememede ne cok sordum ozur

yok canım aradaki krem şanti,krepler çikolatalı...
yumurta kokusu hiç yok,0 yani...
hamurumsu olmuyor

Bugün yaptım,krep yapmayı da ilk kez denedim birde lise zamanlaımda denemiştim:)
Krepleri küçük teflon tavada yaptım iki kişi olduğumuz için,eşim tatlıları çok sevmediği halde buna bayıldı...
Tarif için teşekkürler
....

ellerine sağlık canım harika görünüyor eminim tadıda öyledir.denicem bende.

kaç gündür çok denemek istiorum krep severim normalde ama çok uraştırıcı olduğu için güzel olmazsa die tedirginim ama görüntü süper alkisalkisalkis

buyuk bır pastamı oluyo,yanı hangı boy tavada yapılmalı bu,benım buyuk teflon tavam var çokmu ınce olur onla kat sayısı????
olmadı tekrar hamur yaparımbilmiyorumkismileolmazmı???

ama benim krep tavam yok yaaa
normal tavayla olmaz mı ki ((((
ben de yapmak istiyorummmm

Çok güzel görünüyor ellerine sağlık, ben de başka bir krepli pasta tarifi denemiştim ama benim krepler tavadan çıkmadı yapıştı kaldı nden öyle oldu anlamadım Bir de senin tarifini deneyeyim bakalım inşallah bu sefer tutar.

ayyy gece gece bir yerim şişicekk çok harika gözüküyorr
ben bunu yaparım eline sağlık sağol tarif için enfess duruyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…