• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kate Moss Topshop Koleksiyonu

jojee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2008
119
0
96
36
Çanakkale
kateil0.jpg

kate moss topshop için yeni koleksiyon yapmış
sonbahar-kış 2008 giysileri yer alıyor
ben resimlerdeki giysileri çok beğendim
çok uç giysiler değil
ama kate mossun ne kdr uç giyindiğini biliyoruzkaydirigubbakcemile3

daha fazla moda diyorsanız aldığım web sitesi:http://jojikmoda.blogspot.com
kateaaase3.jpg

katemosstopshopfall08re2.jpg

modellerin vücutla pek alakası yok.. şık modeller.. farklı bedenlerdede giyilebilecek türen.. ii secilmiş parcalar.. kısa boylusuda balık etliside zayıfıda giyebilir... cok sıradan parcalar bile basrılı kombine edilmiş... yanlız itiraf etmeli cok cok da harika ve özgün modeller degil...

kate moss u ben beğnmiyorum güzelde değil ama parçalar özgün olmasada giyilebilir cinsten:)

ben ankarada yaşıyorum ve burdaki top shopta kate moss tasarımları yoktu bildiğim kadarıyla.. istanbula gittiğimde nişantaşı topshopta bakmıştım ama hiç beğenmedim açıkçası:S göze çarpan tek bi parça yok illa ki altına pantolon üstüne hırka vs şeklinde kombinleyip alcan yoksa bi işe yaramaz hiçbiri teker teker ele alsan.. bu da bi pazarlama stratejisi olsa gerek ama çok hayal kırıklığına uğramıştım tasarımları görünce

zaten neden bilmiorum ama ya ankaradaki top shopa en dandik ürünler geliyor ya da topshopın hiçbir numarası yok ben hiçbirşey bulamadım bu güne kadar topshopta, işte buna da para veririm diyeceğim hiçbirşey göremedim:S üstelik çooook pahalı, ve bazı ürünlerinden kalitesizlik akıyo nasıl iştir bu

kete moss güzel hatun ya çok zayıf tam hayallerimde ki gibi hatun ne giyse yakışıyo

Back
X