Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
hanımlar, 1 ay sonra katı gıdaya başlamayı düşünüyorum.siz nasıl geçiş yaptınız deneyimlerinizi ve tariflerinizi paylaşırmısınız.birde hazır mama sartmıdır.bebeğini mamasız evde hazırladıklarıyla büyütenler varmı.
Doktorun onerisi ile baslamanda fayda var zaten ilk gecis icin o bilgilendiriyor bende daha baslamadim 15 gun sonra baslayacagiz doktorumun onerisi ile
Yoğurt ile başladım. 1 hafta sonra havuç püresi,kabak püresi tek tek bunlar içine zeytinyağı..sonra normal beslenmeye geçti zaten yavaş yavaş oluyor yani dert etme hiç..
Yoğurt ile başladım. 1 hafta sonra havuç püresi,kabak püresi tek tek bunlar içine zeytinyağı..sonra normal beslenmeye geçti zaten yavaş yavaş oluyor yani dert etme hiç..
Hiç mama vermedim ne gece, ne gümdüz. Kahvaltıya ilk başladığımda mısır unu, irmik karışımı yapıyordum içine yumurta sarısı filan koyuyordum o kadar. Muhallebide hiç vermedim, zaten emiyor gerek kalmıyor bence..