Bebek Beslenmesi katı gıdaya geçiş

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

abceee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2015
818
186
hanımlar, 1 ay sonra katı gıdaya başlamayı düşünüyorum.siz nasıl geçiş yaptınız deneyimlerinizi ve tariflerinizi paylaşırmısınız.birde hazır mama sartmıdır.bebeğini mamasız evde hazırladıklarıyla büyütenler varmı.

Doktorun onerisi ile baslamanda fayda var zaten ilk gecis icin o bilgilendiriyor bende daha baslamadim 15 gun sonra baslayacagiz doktorumun onerisi ile

Yoğurt ile başladım. 1 hafta sonra havuç püresi,kabak püresi tek tek bunlar içine zeytinyağı..sonra normal beslenmeye geçti zaten yavaş yavaş oluyor yani dert etme hiç..

Yoğurt ile başladım. 1 hafta sonra havuç püresi,kabak püresi tek tek bunlar içine zeytinyağı..sonra normal beslenmeye geçti zaten yavaş yavaş oluyor yani dert etme hiç..
ilk muhallebi verildiğini okudum.siz verdinizmi.birde mama kullanıyormusunuz ek olarak.bazıları hazırladıkları karışımlara mama ekliyor

ilk muhallebi verildiğini okudum.siz verdinizmi.birde mama kullanıyormusunuz ek olarak.bazıları hazırladıkları karışımlara mama ekliyor
Hiç mama vermedim ne gece, ne gümdüz. Kahvaltıya ilk başladığımda mısır unu, irmik karışımı yapıyordum içine yumurta sarısı filan koyuyordum o kadar.
Muhallebide hiç vermedim, zaten emiyor gerek kalmıyor bence..

X