Katı kaka🥺

Gamzeliia

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2024
109
31
13
29
Oğlum 23 aylık, neredeyse 15 gündür kakası o kadar katı ki her gün illa ki kaka yapıyor ama ağlayarak poposunu tutarak, artık korkuyorum yani kakadan korkacak iyice kötü olacak diye, zeytinyağı da içiriyorum kayısı da yediriyorum, duphalac şurup alıp kullandım asla işe yaramadı, doktora randevu aldım ama karnı da katı değil yani lavman yaparlar mı ne kadar işe yarar bilemedim çünkü kabız da değil, napacağım ben?🥺

Duphalac değil de dulcosoft tavsiye ederim çok rahatlayacağına eminim

Oğlum 23 aylık, neredeyse 15 gündür kakası o kadar katı ki her gün illa ki kaka yapıyor ama ağlayarak poposunu tutarak, artık korkuyorum yani kakadan korkacak iyice kötü olacak diye, zeytinyağı da içiriyorum kayısı da yediriyorum, duphalac şurup alıp kullandım asla işe yaramadı, doktora randevu aldım ama karnı da katı değil yani lavman yaparlar mı ne kadar işe yarar bilemedim çünkü kabız da değil, napacağım ben?🥺
Ben oğluma doğal lif veriyorum nes tle marka opt i fibre diye kakasını yumuşatıyor doktorunuza danışıp verebilirsiniz

Ben oğluma doğal lif veriyorum nes tle marka opt i fibre diye kakasını yumuşatıyor doktorunuza danışıp verebilirsiniz
Doktora gittim iki tane krem verdi duphalac yazdı tekrar sabah akşam kullanın mecbur yapacak kakasını dedi geçti, bir ayı geçti belki de çocuk artık kakası gelse de acıyacak diye yapmıyor evde bağırarak ağlıyor sadece yapmamak için direniyor sinirden ağlayacağım artık yumuşamadı bi kakası, bakacağım buna da teşekkür ederim 🙏🏻

Duphalac değil de dulcosoft tavsiye ederim çok rahatlayacağına eminim
Doktorumuza duphalac hiçbir işe yaramadı dememe rağmen yine duphalac yazdı mecbur alışıp yapacak bez bırakma dönemiyse normaldir dedi geçti, hala düzelmedi artık kafayı yiyeceğim benim psikolojim bozuldu her gün acaba ne zaman ağlamaya başlayacak diye bakıyorum

Back
X