Mutfak Püf Noktaları katı meyve sıkacağı almak istiyorum yardımcı olurmusunuz

• Konu Sahibi Konu Sahibi River
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
posa kutusunun içine poşet koymak akıllıca bir çözüm ssevdemm deniyeceğim,teşekkür ederim

Hanımlar ne kadara aldınız katı meyve sıkacaklarını? Bende almayı düşünüyorum bizimki çok eskidi

merhaba kızlar,ben bir ay önce beko nun yeni çıkan katı meyva sıkacağını aldım,çok memnunum meyveleri bütün bütün atıorum ayva armut elma nar (narın kabuğunu soyarak)kısacası her türlü sert meyvayı hiç zorlanmadan sıkabiliyorum.kesinlikle tavsiye ederim,ve beyaz renkli olanı 100 tl,ınox olanı 160 tl.

ben sinbo aldım parama kıyamadıgım ıcın tam bır rezalet
iki de bir duruyor, tıkanıyor
su ucuz olan modelı 50 ytl lık var ya
aynen arkadasın dedigi gibi püre yapıyor, cok sallanıyor oyle bır ses cıkıyor kı allahım bırak da kaç
philips alan arkadas modelı ve nerden kaca aldıgını yazabılır mı?
bizimkine 2 elme koy, onu sıkınca mutlaka acıp ıcını temızleyeceksın
yoksa oyle bı ses cıkarıyorkı ve katıyen sıkmıyor

hayırlı olsun snops
guzel gunlerde sevdiklerinle kullan saglık olsun
kaca aldın acaba? bir de hangı sıteden?
ben hep netten alısverıs yapıyorum valla kaydirigubbakcemile2

bende philips öneriyorum xxl olan harika bi ürün
bütün bütün atabiliyorsun meyveleri, sebzeleri
ayrı bir kapta posayı ayırıyor, iyi sıkılmış taze meyve suyunun lezzeti tartışılmaz

sebzeler için bile ideal bi ürün, zayıflamak isteyen bir arkadaşım philipsin sıkacağıyla lahana ve brokoliyi bile taze taze sıkıp sabah içiyordu

ben de arzum aldim ama plips in ozelliklerinin hepsi var modeli ayni sikma gucu ayni temizleme fircalari hatta renkleri bile ayni plips 290 lira civari ben arzumu pesin 219 liraya aldim evkur yada evve den almistim daha 1 ay oldu

hayırlı olsun snops
guzel gunlerde sevdiklerinle kullan saglık olsun
kaca aldın acaba? bir de hangı sıteden?
ben hep netten alısverıs yapıyorum valla kaydirigubbakcemile2

teşekkür ederim jayjay, ben Ykm' den aldım,asıl fiyatı 299 tl idi,ama geçen ay Ykm sıksık elektronik ürünlerde % 30 indirim yapıyordu, o sırada denk geldi 210' a aldım(12 taksitle,gerçi şimdide ykm 'ye gidince görüyorum ürünün hala tanıtımını yapıyorlar dolayısıyla belki kampanyada devam ediyordur sormak lazım..
Annemde molinex almıştı,benimkini görünce bayıldı,işte asıl katı meyve sıkacağı bu dedi.
yine dediğim gibi sıkma randımanı çok iyi,temizlik için ise 5 parçası var bilginize..

Son düzenleme:
sinbo nun ki var bende. tam rezalet.nedense bu markanın hiç bir ürününden memnun kalamadım
önemli olan sıkış gücü..800 watt iyi. philips de ve moulinex de var.
ben moulinex düşünüyorum. çok fazla yer kaplamıyormuş.

eşim dün şehirdışından moulinexin 800 wattlık beyaz renkli olan katı meyve sıkacanı aldı geldi. kullanmaya çalıştık .ama ne yaptıysak çalıştıramadık.sinir oldum tabi.moulinex in aleti nasıl çalışmaz ,nasıl bozuk çıkar yaaa..
bir de şahir dışından alınca nasıl geri verilecek .200ytl de ücret ödedik....

aynen bende çok memnunum köpüklü yapıyor nedeni de motorunun kuvetli olaması bende pipet kullanıyorum içerken sorun haloluyor

köpük ayırmak için içinde aparatı olmalı.. sürahiye takılan düz bir araç.. köpük bardağa akmıyor böylelikle..

katı meyve preslerinn hepsinin temizliği zor ama philips'in içinde fırçası var onunlar gayaet iyi bide posa kabına çöp boşeti koyuyorum dahada kolaylaşıyor kesinlikle philips tavsiye ediyorum

işte bu.. süper fikir.. ben de poşet koyacağım bundan sonra.. teşekkürler...

ben de arzum aldim ama plips in ozelliklerinin hepsi var modeli ayni sikma gucu ayni temizleme fircalari hatta renkleri bile ayni plips 290 lira civari ben arzumu pesin 219 liraya aldim evkur yada evve den almistim daha 1 ay oldu

ben söyleyecektim, benden uzun yaşayacaksın :)

almak istediğim modeli bu.....

merhaba,
ben de arzum kullanıyorum.. biz moulunex almak için gittik ancak fiyat sormak için girdiğimiz iki mağazada moulunex ile arzumun bütün özelliklerinin aynı olduğunu söyledi, arada 90 tl kadar fark vardı, biz de arzuma karar verdik... size tavsiyem meyve konulan bölümünün büyük olması bir de devir sayısının tabi.. büyük olunca meyveleri bütün atabiliyorsunuz..
temizliği sıkıntı elbet.. altı parça çıkıyor ve bıcağı temizlemek sorun.. ama yine de tavsiye ederim... tam fiyatını hatırlamıyorum ama 200 küsür dü..

yukarıda resmini gördüğünüz üründen var bende,gayet kullanışlı,özellikle meyveleri tüm tüm atabilmeniz oldukça pratik,yalnız nar sıkmayı denedim,suyun bir kısmını posa haznesine attı,bende tekrar süzdüm,onun dışında bir sorun yok,zaten bu ürün katı yiyecekler için geliştirilmiş bir ürün...
küçük ev aletlerinde braun ve philipsi tek geçiyorum,bu ürünüde tavsiye ediyorum....

ha birde hanımlar kullanmadan posa haznesine poşet geçirin,temizlikte pratikliğini göreceksiniz....ben öyle yapıyorum,çıkart at,sadece bu......

bende sinbonun 700 wlık ürününü aldım 90 liraya şimdilik çok memnunum 6 parça filan çıkıyo temizlemek için ama posasında su bırakmıyo köpük ayracı var baya işe yarıyo gürültülüde çalışmıyo 2 kademeli 1. kademede sıkıyoruz havuç elma nar portakalı

philipsin 800 watt lık yeni modeli molinexin kinden daha küçük sanki.yoksa ben mi yanılıyorum.hangisi daha az yer kaplıyor?

bende de bu var kızlar ve çok memnunum kabuklarını soymadan at ve iç :)

ha birde hanımlar kullanmadan posa haznesine poşet geçirin,temizlikte pratikliğini göreceksiniz....ben öyle yapıyorum,çıkart at,sadece bu......

haklısın arkadaşım.bende bu yöntemi geçengün teknosada tanıtım yapan bir bayandan öğrendim. moulinex in katı meyva sıkacağı çıktı yeni.xxl kırmızı rengi. onu tanıtıyordu.aynı dediğini yapmış.çok iyi bir fikir arkadaşlar.bbu arada ben sanırım moulinex xxl alıcam. 1000 wat ve fiyatı philipse göre uygun. ayrıca bir parçası bozulsa meyva sıkacağının yenisiyle değişiyolarmış hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…