bende yeni philips aldım çok memnunum,posasını ayrı bir kaba,suyunu ayrı bir tarafa atıyor ve son damlasına kadar suyunu çıkarıyor,piyasadaki en iyi katı meyve sıkacağı bence..
parçalarının temizliğine gelince; evet birçok parçası var ve kullandıktan sonra çıkarıp hemen temizlemek gerekiyor,ama bu zaten bütün mutfak aletleri içinde geçerli değilmi; rondolar, mikser,blendır vs. hepsindede kullandıktan sonra bi şekilde temizlemek gerekiyor.
sonuç olarak yaptığı iş daha ön planda olduğu için temizlik konusuna takılmayın derim...
hayırlı olsun snops
guzel gunlerde sevdiklerinle kullan saglık olsun
kaca aldın acaba? bir de hangı sıteden?
ben hep netten alısverıs yapıyorum valla kaydirigubbakcemile2
aynen bende çok memnunum köpüklü yapıyor nedeni de motorunun kuvetli olaması bende pipet kullanıyorum içerken sorun haloluyor
katı meyve preslerinn hepsinin temizliği zor ama philips'in içinde fırçası var onunlar gayaet iyi bide posa kabına çöp boşeti koyuyorum dahada kolaylaşıyor kesinlikle philips tavsiye ediyorum
ben de arzum aldim ama plips in ozelliklerinin hepsi var modeli ayni sikma gucu ayni temizleme fircalari hatta renkleri bile ayni plips 290 lira civari ben arzumu pesin 219 liraya aldim evkur yada evve den almistim daha 1 ay oldu
eşim dün şehirdışından moulinexin 800 wattlık beyaz renkli olan katı meyve sıkacanı aldı geldi. kullanmaya çalıştık .ama ne yaptıysak çalıştıramadık.sinir oldum tabi.moulinex in aleti nasıl çalışmaz ,nasıl bozuk çıkar yaaa..
size en yakın servise gönderebilirsiniz.. kutunun içinden servis numaraları çıkmıştır kontrol edin.. aldığınız yere gitmenize gerek yok.. garantisi ya da fişi varsa sorun yok...
bir de şahir dışından alınca nasıl geri verilecek .200ytl de ücret ödedik....
ha birde hanımlar kullanmadan posa haznesine poşet geçirin,temizlikte pratikliğini göreceksiniz....ben öyle yapıyorum,çıkart at,sadece bu......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?