katı meyve sıkacagı sıddetle tavsıye edıyorum..

mehtap86

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2007
343
4
0
İstanbul
arkadaslar bu gune kadar kararsızdım hangı marka alıcam nasıl olcak buyukmu kucukmu sonunda moulınex karar verdım hem o kadar ufak yer kaplamıyo hem temızlemesıde kolay ufak olmasına ragmen ıcını sureklı bosaltıp temızlemıyosun 2 3 bardak sıktıktan sonra doluyo bız her gun kendımıze elma armut karısık meyve sıkıoruz oglumada verıorum cok rahat ettım havucun suyunu cıkarcam dıe geberıodum esım bıle dıo bunun bole guzel oldugunu bılseydım onceden alırdım kendıme dıo sızınle paylasmak ıstedım kararsız olanlar ıcın bu arada greyfurt sıktık bugun super suyunu cıkardı narencıyeyede gerek kalmadı yanı 75ytl kk bız alıcaktık oglumun amcası bızden once davrandı bayramda

http://www.pratikev.com/fractalv33/...egoryId=3065&pBrandId=1241&pInstanceId=428819

iyi oldu böyle bi konu bende almayı düşünüyodum ama ya kullanamazsam diyordum bende araştırayım o zaman

Ben kullaniyorum canim cokda memnunum
harika bisey herseyin tabiiiiisini hazirliyorsun evde cocugunada gonul rahatligiyla iciriyorsun bende tavsiye ederim

ben tefalinkini kullanıyorum o da çok iyi ama baya pahalıydı ben 2 sene önce falan almştım bunun fiyatı da uygunmuş

bende phılıps kullanıyorum çok memnunum ama bebeğime kullanmıyorum.hem doktorumuz hemde eşimin kardeşi doktor bebeğin 1 yaşına girmeden çiğ meyvelerin metal içeren katı meyve sıkacağı veya metal rendelerde hatta mikser/rondo/blendır kullanılmamasını söylediler...paylaşmak istedim...

bende phılıps kullanıyorum çok memnunum ama bebeğime kullanmıyorum.hem doktorumuz hemde eşimin kardeşi doktor bebeğin 1 yaşına girmeden çiğ meyvelerin metal içeren katı meyve sıkacağı veya metal rendelerde hatta mikser/rondo/blendır kullanılmamasını söylediler...paylaşmak istedim...

canım sen nelerdeydin yoktun bi süredir?

canım bende duydum senın soyledıgını ama artık cok bunaldım bu sozlerden.onu yapma bebege bunu verme.su olmaz bu yasak.nerdeyse pamuklara sarıcaz cocuklarımızı.nedense eskılerde bısey yok sımdıkı cocuklarsa hepsı bır seylere karsı alerjık,sureklı hasta.ben artık cok fazla korumaktan her seye uymaktan yana degılım.cocukları ızole edıyoruz sonra en ufak seyde hastalanıyorlar

canım bende duydum senın soyledıgını ama artık cok bunaldım bu sozlerden.onu yapma bebege bunu verme.su olmaz bu yasak.nerdeyse pamuklara sarıcaz cocuklarımızı.nedense eskılerde bısey yok sımdıkı cocuklarsa hepsı bır seylere karsı alerjık,sureklı hasta.ben artık cok fazla korumaktan her seye uymaktan yana degılım.cocukları ızole edıyoruz sonra en ufak seyde hastalanıyorlar
sana katılıyorum,canım.bizim doktorumuzda cam rendede yapmamızı söyledi,ben de uygulayamıyorum.çok zahmetli geldi,pratik değil.bir de benim bebeğim evde olduğum zamanlarda sürekli yanında istiyor,vakit yok.keşke yason adlı arkadaşımızın dediğini uygulayabilsem, çok zor.doktorun her dediğini yapmıyorum,her çocuğun kendine özgü bir gelişimi var.her gittiğimizde iyi kilo almış,bak gördün mü yaramış falan diyor söylediklerim .halbuki söylediklerinin aynısını yapmıyorum.maalesef bu dünya kaçınılmaz:1no2:,çocuklarımız için biz ne kadar korumaya uzak tutmaya çalışsakta.bazen akışına bırakmak gerek diye düşünüyorumgamyoncuiremsu.bu arada katı meyva sıkacağını ben de yeni aldım,çok büyük nimet.posasında bir damla su bırakmıyor.

sizlere katılıyor ve bende dr her söylediğini yapamıyorum mesela günlük sütten yoğurt mayalayamıyorum ve hazır yoğurt veriyorum bari meyvesi düzgün olsun istiyorum ...birde amcamız söyleyince bende uyguluyorum....

bende bugune kadar hıc mayalayamadım yogurdu.oglum zaten hep kucakta duran bır bebek.pıyasada bulunan hazır dogal yogurt alıp verıyorum

katı meyve sıkacağı iyi hoş da
iki havuç sıkıyorsun,bir ton pislik temizliyorsun
küçük küçük büssürü zımbırtısını yıkamak zahmetli biraz

sizlere katılıyor ve bende dr her söylediğini yapamıyorum mesela günlük sütten yoğurt mayalayamıyorum ve hazır yoğurt veriyorum bari meyvesi düzgün olsun istiyorum ...birde amcamız söyleyince bende uyguluyorum....

haklısın canım.iyi yapıyorsun.ben de hazır yoğurt veriyorum.günlük sütü nerde bulacağım,bulsam temiz mi vs.vs.en iyisi güvenilir türk markalarından alıp yedirmek.bir de kızın çok tatlı,çok tombik maşallah:nazar:

bende de var moulinex ten ama ben hiç memnun değilim,çalışırken çok gürültü çıkarıyor ve megilera nın dediği gibi çok pislik çıkartıyor...ayrıca her yere sıçratıyor...benim eşim almıştı kendisi için,ne zaman kullansa,fayansları,dolapları silmek zorunda kaldım..o mu yanlış kullanıyor ne?

bana da cam rende daha pratik geliyor zaten ben sadece suyunu değil posasıyla veriyorum püre şeklinde yani. sıkacağı tak çıkar kabını bıçağını temizle çok zahmetli walla. ben bir de temizlemeden tekrar kullanamam pis gibi geliyor

en sağlıklısı meyveyi pozası ile tüketmektir.pozası bağırsak sağlıgı için şart.elmadaki c vitemini mesela kabuk kısmındadır...

anneler bebek için en sağlıklısı unutmayın pozasıyla yedirilen meyvedir..

çok özür dileyerek soruyorum
pozasıyla 'z' harfiyle yazmışsın hep ben posa 's' harfiyle diye biliyorum
profilinizde doktor yazıyor siz daha iyi bilirsiniz diye soruyorum dogrusu poza mı?