Katıksız salak

845C3487-F457-419B-B640-51BCF536713A.webp
Umarım açıklayıcı olmuştur..

Bu siralar konusmaya cok ihtiyacim var.Cok zor bir donemden geciyorum ve dusunceleri icimden atamiyorum.Ben niye bu kadar vicdanen salagim.Bana sen kadinlik yapmiyosun kurallarimi kabul ediyosan gel diyen birinin dogum gununde yaninda olamiycagim icin aklima geldikce uzuluyorum.Belki onun umrunda bile degil ben gidicektim tum kurallari kabul edip fakat son tartismadan bir gun once de yine kabul etmiyosan gelme dedi.Ben niye hep insanlarin iyiliklerini hatirliyorum.Ben bu gidisle daha cok uzulurum sanirim.Temizligimden goruntume kadar begenmeyen bi koca icin diyorum o 14 subatta bana sunu gondermisti benim dogum gunumde pasta almisti.Bi yanimda ne kadar vicdansizsin bi yanim ne kadar salaksin diyo.Sanirim heveslerim kursagimda kaldigi icin son gune kadar gidicem diye dusundugum icin kotu biri vicdansiz olmaktan korktugum icin bu sekilde onun yaninda olamadigim icin vicdan yapiyorum.
Boşuna vicdan yapma diğer konunu biliyorum, her şeye rağmen seviyorsun ama inan değmez çünkü o seni değil hayalini kurduğu cariyeyi seviyor 😔

Tek istedigim beraber vakit gecirmekti.Ilgisi az geldigi icin kardima alip aglayarak bunu bile acikladim.Ben kendimi kucuk dusuren cok sey yaptim aslinda bu sekilde.Ama orda cok yanlizdim yeni evliydim ve kocamdan sevkat bekledim ne bileyim belki biraz fazla oldu ama bu sefer sinirlendim sigara ictim.Sigara ictim diye sogudum dedi yalan soyledin dedi.Bir gram sevgi gormek telasina dustum sacma sapan bu sseferde ilgi meraklisi oldum haliyle.Bu bu sekilde uzak durmaya devam edersen ben ayrilicam boyle evlilik olmaz diye cok kezde ben soyledim kendi hatali oldugum konulari kabul ettim ama o etmiyo

Resmen psikolojik şiddet görüyorsunuz. Lütfen kendinizi suçlamayın. Sizin hiçbir suçunuz yok. Sigara falan bahane inanmayın gerçekten seven sayan adam böyle yapmaz. Evliliğin hele ki ilk zamanlarında tabiki daha çok ilgi, şefkat bekleyeceksiniz bu çok normal ki ben sizin fazla bir şey istediğinizi bile düşünmüyorum. O bilerek sizden esirgemiş bunları. Burnu kaf dağınıda aşmış. Paşa hazretleri daha evliliğin ilk zamanlarında böyleyse... Bencil, umursamaz, sevgisiz, acımasız, hanzo bir tip. Bu eziyeti daha fazla kendinize yapmayın lütfen resti çekin ama öyle bir çekin ki küçük dağları o yaratmış havası iyice sönsün

Son düzenleme:
Eğer birini seviyorsanız höpürdeterek çay içmesi size şiir gibi gelir. Eğer sevmediğiniz biriyse nefes alsa gözünüze batar. Sizin varlığınız bu adamın gözüne batıyor sa ne diye kendinizi alçaltoyorsunuz, soğan ekmek yiyim ama huzurum olsun özgür ve mutlu olayım. Yoksa sizi hor gören aşağılayan kocaya aman gitti şu kadar olmadan boşandı geldi diyecekler diye kendi hayatınızı mahv etme pahasına tahammül etmeyin. Bak size bu kadar insan yazıyor. Keşke daha önce beni de uyarsaydılar. Ama etrafımda hep aman yuvanı yıkma erkektir yapar, döner dolaşır evine gelir. Her kadın zorluk yaşıyor senin imtihanın da bu. Diyen insanlar oldu. Biri de çıkıp demedi ki, bu şerefsiz yavşakdan bir b*k olmaz. Aldatan hep aldatır demediler bana. Bende etki altında kalıyordum, kendime ait bir fikrim yoktu. Kim ne derse onu yapıyordum. Herkes evlilik uzmanı kesildi başıma. Ama bir gün artık canıma tak etti yeter dedim. Yeter! Beni istemeyen hor gören bir adam için ne bu cefa? Kendine gel dedim. Ve geldim. Şimdi sıra yaptıklarını ödetmeye geldi. Onu da başaracağım. Siz de kendinize gelin. Siz kendinize kiymet vermedikten sonra kimse Vermez! O evde huzursuz tat almadan ysşanılmaz.

Bu siralar konusmaya cok ihtiyacim var.Cok zor bir donemden geciyorum ve dusunceleri icimden atamiyorum.Ben niye bu kadar vicdanen salagim.Bana sen kadinlik yapmiyosun kurallarimi kabul ediyosan gel diyen birinin dogum gununde yaninda olamiycagim icin aklima geldikce uzuluyorum.Belki onun umrunda bile degil ben gidicektim tum kurallari kabul edip fakat son tartismadan bir gun once de yine kabul etmiyosan gelme dedi.Ben niye hep insanlarin iyiliklerini hatirliyorum.Ben bu gidisle daha cok uzulurum sanirim.Temizligimden goruntume kadar begenmeyen bi koca icin diyorum o 14 subatta bana sunu gondermisti benim dogum gunumde pasta almisti.Bi yanimda ne kadar vicdansizsin bi yanim ne kadar salaksin diyo.Sanirim heveslerim kursagimda kaldigi icin son gune kadar gidicem diye dusundugum icin kotu biri vicdansiz olmaktan korktugum icin bu sekilde onun yaninda olamadigim icin vicdan yapiyorum.
Hemen bu düşüncelerden kurtulun. Sizi beğenmeyen, size değer vermeyen adam dünyayı hediye etse de yanında olmayın. Size değer vermeyene değer vermek kendi değersizliğinizi onaylamaktır. Kendinize gelemiyorsanız psikolojik yardım alın

Sadece cok uzgunum ve paylasmaya ihtiyacim oldugu icin yaziyorum. Cunku boyle zamanlarda insanin fikir almaya ihtiyaci oluyo ve zor bi surecten geciyorum
ama verilecek fikir belli be sayın hanımefendiciğim...

boşanacaksınız ya da katlanacaksınız,başka yolu yok ki?

bu adam öküzlükte ve iğrençlikte geri dönüşümsüz safhaya girmiş çünkü.

ya kangreni keseceksiniz,ya da onunla yaşamayı öğreneceksiniz. üzgünüm...

Bak sen hediyeler de alırmış... şimdi bu adamın narsist olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam

Resmen psikolojik şiddet görüyorsunuz. Lütfen kendinizi suçlamayın. Sizin hiçbir suçunuz yok. Sigara falan bahane inanmayın gerçekten seven sayan adam böyle yapmaz. Evliliğin hele ki ilk zamanlarında tabiki daha çok ilgi, şefkat bekleyeceksiniz bu çok normal ki ben sizin fazla bir şey istediğinizi bile düşünmüyorum. O bilerek sizden esirgemiş bunları. Burnu kaf dağınıda aşmış. Paşa hazretleri daha evliliğin ilk zamanlarında böyleyse... Bencil, umursamaz, sevgisiz, acımasız, hanzo bir tip. Bu eziyeti daha fazla kendinize yapmayın lütfen resti çekin ama öyle bir çekin ki küçük dağları o yaratmış havası iyice sönsün
Bende o kadar cok dusundumki ordaykende bunlari.Orda tanistigim kizlarla bileyken aklimdan ne olucak ne biticek diye dusunmekten artik ilac kullanmaya basladim.Ama o beni yine umursamaz biliyo.

Eğer birini seviyorsanız höpürdeterek çay içmesi size şiir gibi gelir. Eğer sevmediğiniz biriyse nefes alsa gözünüze batar. Sizin varlığınız bu adamın gözüne batıyor sa ne diye kendinizi alçaltoyorsunuz, soğan ekmek yiyim ama huzurum olsun özgür ve mutlu olayım. Yoksa sizi hor gören aşağılayan kocaya aman gitti şu kadar olmadan boşandı geldi diyecekler diye kendi hayatınızı mahv etme pahasına tahammül etmeyin. Bak size bu kadar insan yazıyor. Keşke daha önce beni de uyarsaydılar. Ama etrafımda hep aman yuvanı yıkma erkektir yapar, döner dolaşır evine gelir. Her kadın zorluk yaşıyor senin imtihanın da bu. Diyen insanlar oldu. Biri de çıkıp demedi ki, bu şerefsiz yavşakdan bir b*k olmaz. Aldatan hep aldatır demediler bana. Bende etki altında kalıyordum, kendime ait bir fikrim yoktu. Kim ne derse onu yapıyordum. Herkes evlilik uzmanı kesildi başıma. Ama bir gün artık canıma tak etti yeter dedim. Yeter! Beni istemeyen hor gören bir adam için ne bu cefa? Kendine gel dedim. Ve geldim. Şimdi sıra yaptıklarını ödetmeye geldi. Onu da başaracağım. Siz de kendinize gelin. Siz kendinize kiymet vermedikten sonra kimse Vermez! O evde huzursuz tat almadan ysşanılmaz.
Hepinize tesekkur ederim belki buraya yazmasaydim bende surekli kendimi suclamaya devam edicek belki hala sucu kendimde ariycaktim.Basaracaginiza inaniyorum.

ama verilecek fikir belli be sayın hanımefendiciğim...

boşanacaksınız ya da katlanacaksınız,başka yolu yok ki?

bu adam öküzlükte ve iğrençlikte geri dönüşümsüz safhaya girmiş çünkü.

ya kangreni keseceksiniz,ya da onunla yaşamayı öğreneceksiniz. üzgünüm...
Bunun arasinda cok geldim gittim.Ama hersey netlesti kafamda artik

Sarı, siyah elbiseler giyip, topaz taşlı yüzükte takarsan ve bu şekilde bu adama karşı ezilmeye devam edersen, mizacınızla ahenk ve uyum icinde yaşar, konu başlığındaki hedefine daha kısa zamanda ulaşırsın....

Hemen bu düşüncelerden kurtulun. Sizi beğenmeyen, size değer vermeyen adam dünyayı hediye etse de yanında olmayın. Size değer vermeyene değer vermek kendi değersizliğinizi onaylamaktır. Kendinize gelemiyorsanız psikolojik yardım alın
Ilac tedavisine basladim

İnsanlar alışkanlıklarından zor vazgeçer. Sende rahat yanlarından vazgeçmek istemiyorsun. Asla taviz vermezdim işine geliyorsa diyen birine. Aksine o öyle dediği için işime gelemzdi

Hayatı bu kadar dramatize etmeye gerek var mı? Mutsuz olduğu ve değer görmediği halde birilerinden ayrılmamayı seçen insanlar şunu görmeliler: problem kendilerinde (gidecek yeri olmayanları ayrı tutuyorum).
Eğer insan normal bi zekadaysa bi şeyleri değerlendirir ve kendi yolunu çizer, üzülse de atar hayatından. Bu kadar romantik cümlelerle büyük bir drammışcasına anlatılacak bir durum değil sizinki. Belki artık bu drama ve duygusallığa bağımlı olmuşsunuzdur

Back
X