Katil HÜCRE POZİTİF

nusya78

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2024
54
8
30
Nk hücreleri pozitif çıkanlar nasıl tedavi gördünüz . Katil hücrelerin varlığına sebep olan şey neymiş

nasıl tespit edildi acaba? sanırım prednol kortizol tedavisi uygulanıyor
Nk kır paneli testiyle öğreniliyor Mikrogen'de yaptırabilirsiniz.
Nk hücreleri pozitif çıkanlar nasıl tedavi gördünüz . Katil hücrelerin varlığına sebep olan şey neymiş
Prednol kullanıyorum ve serum taktırdım transfer öncesi ileri düzeydeyse aşıda uyguluyor doktorlar

Merhaba, ben açıklanamayan infertiliteden dolayı yaklaşık 4 yıl çocuk sahibi olamadım ve en son tüp bebeğe başladık. Doktorum sadece bu testin eksik olduğunu söyledi ve buna da bakmak istedi. İyi ki de öyle yapmış.. sonuç pozitif,değerler oldukça yüksek... Öncelikle bu hastalığın herhangi bir tedavisi yok,doğuştan gelen bağışıklık sistemi sorunu. Hayatınız boyunca bağışıklığınızı yüksek tutmaya çalışacaksınız. Tüp bebek tedavisinde de transferden bir gün önce rahme makrofaj aşısı uygulandı. Transfer gününden itibaren üç doz da intralipid serum tedavisi uygulandı. Şuan 7 aylık hamileyim çok şükür.

Bende de vardı doktorum kır testi de istedi, kır testi sonucu negatif geldi. O yüzden transfer öncesi sadece intralipid serum uygaldı, eğer kır testi pozitif gelseydi makrofaj da uygulayacaktı.
Şimdi transfer sonucunu bekliyoruz pozitif gelirse intralipid devam edecek 12.haftaya kadar. Bildiğim bu kadar canım umarım faydası olur.

X