• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Katil hücre sonucuna bakar mısınız

birhayal92

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2025
940
226
18
33
Merhaba kızlar nk hücre paneli dedikleri katil hücre testini yaptırdım ama henüz 1 ay sonra doktor randevumuz anlayan varsa yardımcı olursa çok sevinirim yapay zekaya da sordum ama pek birşey anlamadım

Eklentiler

• IMG_4225.webp
    IMG_4225.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 42
Merhaba kızlar nk hücre paneli dedikleri katil hücre testini yaptırdım ama henüz 1 ay sonra doktor randevumuz anlayan varsa yardımcı olursa çok sevinirim yapay zekaya da sordum ama pek birşey anlamadım

Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah bende anlamıyorum sadece gönderiniz yukarda kalsın diye yorum yapıyorum 🤲🏻

Merhaba,

Testi nerede ve ne kadara yaptırdınız? Bir de rahimden yapılanlar güvenli denmiş, sizinki kandan mı rahimden mi?

Testi nerede kaca yaptirdiniz bilgi verebilir misiniz?

kızlar ben de aynı yerde yaptırdım biolabta yapıldı. kandan bakılan değerler bunlar . 6 bin tl fiyatı. 4-5 iş gününde sonuç çıkıyor. Biolab kendi bakmadığı için numuneyi düzen laba gönderiyor.

Canım ben de yapay zekaya sordum şöyle diyor tabi doktor doğrusunu aktarır ama

Senin sonuçlarından çıkarılacak en basit şey şu:

Bağışıklık sistemin genel olarak normal, sadece embriyo tutunmasını kolaylaştırdığı düşünülen bir hücre grubun (NKT) biraz düşük. Bu da bazı IVF merkezlerinde dikkate alınıyor, ama kesin sorun budur denemez.

Yani “bağışıklık yüzünden asla tutunmaz” gibi dramatik bir sonuç yok. Ama doktorun isterse kortizon, intralipid gibi tedavilerle bu dengeyi desteklemeyi düşünebilir.

Canım ben de yapay zekaya sordum şöyle diyor tabi doktor doğrusunu aktarır ama

Senin sonuçlarından çıkarılacak en basit şey şu:

Bağışıklık sistemin genel olarak normal, sadece embriyo tutunmasını kolaylaştırdığı düşünülen bir hücre grubun (NKT) biraz düşük. Bu da bazı IVF merkezlerinde dikkate alınıyor, ama kesin sorun budur denemez.

Yani “bağışıklık yüzünden asla tutunmaz” gibi dramatik bir sonuç yok. Ama doktorun isterse kortizon, intralipid gibi tedavilerle bu dengeyi desteklemeyi düşünebilir.
Çok teşekkür ederim ben sorduğumda da grip olmuştum 10 gün sonrası tahlil verdim ondan dolayı da bu değerler normal dedi bakalım doktorumuza da göstereceğim yine de

Back
X