Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim katil hücre testim pozitif çıktı o nedenle bu aşı için görüşme yapacağımBen tamergende rahim içi prp yaptırdım. Makrofaj aşısını da bir araştırayım onu duymamıştım.
Canım ben nk yaptırdım ama pozitif negatif bişey yzmıyor bende sadece sayılar yazuyor anlamadım hiç bişey siz nerden anladınız pozitif negatifBenim katil hücre testim pozitif çıktı o nedenle bu aşı için görüşme yapacağım
Evet benim de aynı o şekilde 1 kaybım , dış gebeliğim ve sayısız kimyasal gebeliğim varKızlar katil hücre testini ne için yaptırdınız? Benim de kalp atışı duyulmadığıiçin kürtaj hikayem oldu ben de yaptırmalı mıyım bu testi?
Benim raporda yorum yazılmış yüksek diye . Sayı kısmında oranlar var orada normal olması gereken yüzde ve sizin yüzdeniz belirtilmiş oluyor ama en sağlıklısı bilen bir doktora yorumlatmak tabi kiCanım ben nk yaptırdım ama pozitif negatif bişey yzmıyor bende sadece sayılar yazuyor anlamadım hiç bişey siz nerden anladınız pozitif negatif
Cd3+cd56 : 4.6 yazıyorr referans aralığında 6.6 yazıyor bu değerim koyu renk yazılmış diğerleri normal yazuyor hiç bişey anlamadım ama prednol niye hap verdiler bi sıkıntı yok dediler gittiğimde bizzat doktoruma soracağımmBenim raporda yorum yazılmış yüksek diye . Sayı kısmında oranlar var orada normal olması gereken yüzde ve sizin yüzdeniz belirtilmiş oluyor ama en sağlıklısı bilen bir doktora yorumlatmak tabi ki
Sperm dna hasarı baktırın ,sperme de odaklanın mutlakaKızlar ben hiç hamile kalmadım. 2 tüp bebekte de döllenme bile olmadı. Transfer olmadı o yüzden. Bende de katil hücre olması ihtimali var mı yoksa düşük veya kimyasala mı sonuçlanması gerekiyor
Canım sperm DNA hasarı da yaptırdık, spermin üzerine çok düştük ama bir sıkıntı çıkmıyor. Yumurtam kalitesiz galiba. Ya da laboratuvar eksiklikleriSperm dna hasarı baktırın ,sperme de odaklanın mutlaka![]()
Katil hücre farklı bişey ,embriyo oluşmaması farklı bişey şimdi, sebebi ya spermdr ya yumurta kaynaklıdır , kaçıncı günde kalıyor gelişimi,kaç tane toplandı olgun çıktı ,döllendi,kaçıncı güne gitti ? spermde dna hasarı kaç çıktı ,morf ve ileri hızı kaç ,bunlar önemli .. hangi merkezde denediniz bide merkez de çok önemli..kullandığın ilaç dozu önemli , insülin direncin var mı ,troit var mı? Hepsi ayrı bi detay ..Canım sperm DNA hasarı da yaptırdık, spermin üzerine çok düştük ama bir sıkıntı çıkmıyor. Yumurtam kalitesiz galiba. Ya da laboratuvar eksiklikleri
Söylediğin her şey değerlendirildi canım ama hiçbir değer sıkıntılı değil. Denediğimiz merkezler çok gelişmiş yerler değildi, özelde denedik evet ama gelişmiş değildi. İlk denemede 150 gonalf kullanıldı büyütmek için mesela sadece 4 yumurta gelişti 3ü olgundu. İlk gün aradılar ve 7-8li hücrelere bölündü transfer yapılmayacak dediler. 2. Denememizde de bir hafta 150gonal f kullandık, 6 gün kadar 150 gonal f yanında 150 de meriofert kullanıldı, 8 yumurta aldılar 4ü olgun. Bu kez hiçbiri döllenmedi. Bilmiyoruz sebep neKatil hücre farklı bişey ,embriyo oluşmaması farklı bişey şimdi, sebebi ya spermdr ya yumurta kaynaklıdır , kaçıncı günde kalıyor gelişimi,kaç tane toplandı olgun çıktı ,döllendi,kaçıncı güne gitti ? spermde dna hasarı kaç çıktı ,morf ve ileri hızı kaç ,bunlar önemli .. hangi merkezde denediniz bide merkez de çok önemli..kullandığın ilaç dozu önemli , insülin direncin var mı ,troit var mı? Hepsi ayrı bi detay ..
normalde kaç folikül sayılıyor? Yarı yarıya olgun çıkmış sizin ,bunları eşitlemesi lazım önce orda bi yanlışlık olmuş , insülin direnci de etkiler ,sonra yumurtanın enerjisi düşükse kalsiyum iyonofor kullanırlar , spermle döllenmesi için piezzo uygulanır , spermi seçerken de imsi tekniği kullanılır , sperm dna hasarı da baktırın iyi olsa da sperm , yumurta kalitesini artırmak için de 3 ay vit ve beslenmeye dikkat etmek lazım ,erkekte aynı şekilde ,tek taraflı değil sorun..sigara alkol olmamalıSöylediğin her şey değerlendirildi canım ama hiçbir değer sıkıntılı değil. Denediğimiz merkezler çok gelişmiş yerler değildi, özelde denedik evet ama gelişmiş değildi. İlk denemede 150 gonalf kullanıldı büyütmek için mesela sadece 4 yumurta gelişti 3ü olgundu. İlk gün aradılar ve 7-8li hücrelere bölündü transfer yapılmayacak dediler. 2. Denememizde de bir hafta 150gonal f kullandık, 6 gün kadar 150 gonal f yanında 150 de meriofert kullanıldı, 8 yumurta aldılar 4ü olgun. Bu kez hiçbiri döllenmedi. Bilmiyoruz sebep ne
Merhaba ,hangi teknik ile seçildi sperm bilginiz var mı? Kalsiyum uygulandı mı piezzo daBu arada işim varikosel ameliyatı olmuştu sperm sayısı düşüktü 5 ila 7 milyon bazen 45 milyon sürekli değişiyordu sperm sayıları 4 yıllık evliyiz Ben tüp bebek merkezine gittiğimizde en çok eşimin DNA hasarı çıkacağından korkuyordum hepsini yaptırdık Çok şükür ki dna'ları %8 falan geldi gayet normal bir şeydi yani iyiydi hiçbir problem yoktu zaten 8 olgun yumurtadan 7 tanesi döllendi sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz
Okadar konuya hakim değilim yani şöyle çok kafayı takıyorum sorduğum soruların cevaplarına o yüzden doktoruma güvenip ona bıraktım herseyiMerhaba ,hangi teknik ile seçildi sperm bilginiz var mı? Kalsiyum uygulandı mı piezzo da
Bu 3. Tedavi Bülent tıraşta olacak ve tüm laboratuvar koşulları değerlendirilecek, daha önce böyle bir fırsatımız olamamıştı. DNA hasarı %9. Uzun süredir beslenmemize dikkat ediyoruz ben zaten sağlıklı beslenen de biriydim. Vitamin desteği de alıyoruz ikiniz de. Sigara alkol yok. İnsülin sıkıntımız da yok. 2. Tedavide yumurtalar kalsiyumda bekletilmişti bu arada. Büyüme hormonu olan genotropini bulamadığımız için uygulayamamıştık. Ama şimdi 3. tedavide uygulayacağız inşallah. Daha önceki hastaneknormalde kaç folikül sayılıyor? Yarı yarıya olgun çıkmış sizin ,bunları eşitlemesi lazım önce orda bi yanlışlık olmuş , insülin direnci de etkiler ,sonra yumurtanın enerjisi düşükse kalsiyum iyonofor kullanırlar , spermle döllenmesi için piezzo uygulanır , spermi seçerken de imsi tekniği kullanılır , sperm dna hasarı da baktırın iyi olsa da sperm , yumurta kalitesini artırmak için de 3 ay vit ve beslenmeye dikkat etmek lazım ,erkekte aynı şekilde ,tek taraflı değil sorun..sigara alkol olmamalı
nasıl eşitlemesi gerekiyor ? 2.tedavide genotropin istedi ama piyasada yoktu mecbur onsuz başlamıştık. İki tedavide de laboratuvar koşulları gelenekseldi. Piezzoelektrik ve mikroçip sperm seçimi yoktu. Bu 3. Tedavimizde hepsi olacak artık hepsini isteyeceğiz. Sigara alkol yok, sperm dna hasarı %9. Beslenme desteği alıyoruz. Aynı zamanda doktorumuzun verdiği vitamin takviyelerini de kullanıyoruz. Yumurtalıklara Prp de yapıldı. İnsülin direnci ikimizin de iyi. Dediğim gibi sebep yaratacak hiçbir şeyimiz yok aslında ama olmayınca olmuyornormalde kaç folikül sayılıyor? Yarı yarıya olgun çıkmış sizin ,bunları eşitlemesi lazım önce orda bi yanlışlık olmuş , insülin direnci de etkiler ,sonra yumurtanın enerjisi düşükse kalsiyum iyonofor kullanırlar , spermle döllenmesi için piezzo uygulanır , spermi seçerken de imsi tekniği kullanılır , sperm dna hasarı da baktırın iyi olsa da sperm , yumurta kalitesini artırmak için de 3 ay vit ve beslenmeye dikkat etmek lazım ,erkekte aynı şekilde ,tek taraflı değil sorun..sigara alkol olmamalı
Sizde lab kaynaklı biraz sorunlar olmuş,aynı tedaviler uygulanmış eklememişler bişey .. bunu doktorla en başından konuşmak lazım.. hasta söylemeyince doktor da umursamıyor..yumurtaların eşitlenmesi için de uzun protokol uygulanıyor mesela adetin 21. Günü hap veriliyor yasmin gibi,ya da iğne verenlerde oluyor gonapeptil gibi .. yumurtaları baskılayıp hepsini aynı dengeye getirmek amaç , sonra adet olduğunuzda o hapı bırakıp yumurta büyütme iğnelerine geçiyorsunuz .. tedaviye başlarken bunu da söylersiniz , yumurtalar eşit büyümedi uzun protokol diye bişey varmış diye ..Bu 3. Tedavi Bülent tıraşta olacak ve tüm laboratuvar koşulları değerlendirilecek, daha önce böyle bir fırsatımız olamamıştı. DNA hasarı %9. Uzun süredir beslenmemize dikkat ediyoruz ben zaten sağlıklı beslenen de biriydim. Vitamin desteği de alıyoruz ikiniz de. Sigara alkol yok. İnsülin sıkıntımız da yok. 2. Tedavide yumurtalar kalsiyumda bekletilmişti bu arada. Büyüme hormonu olan genotropini bulamadığımız için uygulayamamıştık. Ama şimdi 3. tedavide uygulayacağız inşallah. Daha önceki hastanek
nasıl eşitlemesi gerekiyor ? 2.tedavide genotropin istedi ama piyasada yoktu mecbur onsuz başlamıştık. İki tedavide de laboratuvar koşulları gelenekseldi. Piezzoelektrik ve mikroçip sperm seçimi yoktu. Bu 3. Tedavimizde hepsi olacak artık hepsini isteyeceğiz. Sigara alkol yok, sperm dna hasarı %9. Beslenme desteği alıyoruz. Aynı zamanda doktorumuzun verdiği vitamin takviyelerini de kullanıyoruz. Yumurtalıklara Prp de yapıldı. İnsülin direnci ikimizin de iyi. Dediğim gibi sebep yaratacak hiçbir şeyimiz yok aslında ama olmayınca olmuyor