Katil olacağım.

sunney

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2013
188
73
Hergün tanımadığım bir kadınla dolmuşta karşılaşmaktan ve her seferinde sırf zaman gecirmek için inene kadar telefonla konuşmasından dolayı hayattan soğudum . Katil olmamak elde değil . Bu işin sonu kötü

Hergün tanımadığım bir kadınla dolmuşta karşılaşmaktan ve her seferinde sırf zaman gecirmek için inene kadar telefonla konuşmasından dolayı hayattan soğudum . Katil olmamak elde değil . Bu işin sonu kötü

Yahu yapmayın
Kadının size bir zararı mı var?
Bu kadar küçük, sizi ilgilendirmeyen şeyler için hayatı kendinize böyle zindan etmeye, bu kadar düşünmeye, kafaya takmaya değer mi?

işin sonunu merak ettim...

Arkadaşlar gerçekten bıktım ya kadını en son döveceğim o olacak aynı dolmuşa hergün denk gelmek kadar köyü birsey yok

Dur yapma elini kana bulama! Evet cok buyuk affedilmez bi suc ama olaun sen yinede cok rahatsiz oluyosan afedersiniz konusmaniz beni rahatsiZ ediyo lutfen daha sesssiz olurmusunuz demeyi dene. Hayat guzel ona buna sinirlenip bozmayin paikolojinizi yahu

Esas derdiniz ne? Kulaklıkçılara da ayrı bir kininiz mi var?

Aynı saatte işe/okula/gezmeye gidiyorsanız tabii ki karşılaşırsınız, dünyamıza yeni mi geldiniz?

Arkadaşlar gerçekten bıktım ya kadını en son döveceğim o olacak aynı dolmuşa hergün denk gelmek kadar köyü birsey yok

arkadaşım
hayatın olumsuz yönlerini değil
olumlu yönlerini yaşa
bu kadar küçük şeylere bu kadar takılırsan boğulursun
kadına uyuz mu oldun, sesini mi duymak istemiyorsun?
tak bir kulaklık kulağına müzik dinle
hem daha neşeli başlamış olursun güne...

Hangi ildesiniz? Durum bi yerden tanidik da belki ayni güzergahtayizdir diye merak ettim. Öyle cikarsa çok sasiririm..

Sende bi sonraki dolmuşa bin başka dolmuşmu yok allasen
Kadın benden bi durak sonra biniyor . O duraga gelince korku içinde bekliom gene binecekmi diye
In baska dolmusa bin katil olacagina :KK14:
yok canım bu kadın benim musallatım olmuş gibi mutlaka karsılaşıoz deli olacağım işten çıkıyorum zaten yorgunum bide lak lak onu dinle

Hangi ildesiniz? Durum bi yerden tanidik da belki ayni güzergahtayizdir diye merak ettim. Öyle cikarsa çok sasiririm..
Keçiören... Ben hiç şaşırmam kadın artık meşhur oldu ya bigün birinin elinde kalacak
arkadaşım
hayatın olumsuz yönlerini değil
olumlu yönlerini yaşa
bu kadar küçük şeylere bu kadar takılırsan boğulursun
kadına uyuz mu oldun, sesini mi duymak istemiyorsun?
tak bir kulaklık kulağına müzik dinle
hem daha neşeli başlamış olursun güne...
inan bende artık son çareyi kulaklıkla müzik dinlemekte buldum bu kadar terbiyesizlik ve saygısızlık olamaz

X