Katil olcammmm

giresun25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
714
128
123
Daha önce cok kez formda konular actım ama bunu hıc beklemıyordum.Adam bana aldıgı telefon ıcın hergun benı arıyor en sonunda annemıde aradı kızın telefonumu yollasın dıye.Yerın dıbıne gırdım.Gondermemın sebebıde hemen baska kızlarla konusmaya baslaması ve 3 yılımı heba etmesıydı.Ve ben o adamla 1sene aynı evde kaldım ama bırsey olmadı kızlar sadece bıraz temaslar olmustu.Benı resmen tehdıt ettı.Babanı arayı benımle kaldıgını soylerım dıe.Kızlar sok oldum napıcam telefonu parcalayıp yolladım::::::(((((

Ne diye böyle adamlara yem veriyorsun, alsın başına çalsın, bana kalırsa baştan vermeliydin sende kalan, sana hediye ettiği her şeyi.

3 sene birde tehditlerinden dolayı mı 3 sene pekiii birliktesin sen bu adamla_??

Ne diye böyle adamlara yem veriyorsun, alsın başına çalsın, bana kalırsa baştan vermeliydin sende kalan, sana hediye ettiği her şeyi.

Okadar canım acıdıkı anlatamam.Ben bana telefonu aldıgında defalarca ıade ettım almadı.İstmemem dedi.Ayrıldık bana bunları yapınca cıldırdım bende.Gonderdım zaten ama parcalayarak.

Banamı onamı versın?
Sana.

Adam senin yıllarını heba etti diye telefonu vermemek ne kadar mantıklı? sanki başka yolla o kızlarla konuşamayacak mıydı?
Beni istemeyeni ben hiç istemem diyebilirsin. Onun telefonu da o da yok olsun hayatından.

Biraz kendini önemse ve değer ver.Bu hale düşürme kendini.

Daha önce cok kez formda konular actım ama bunu hıc beklemıyordum.Adam bana aldıgı telefon ıcın hergun benı arıyor en sonunda annemıde aradı kızın telefonumu yollasın dıye.Yerın dıbıne gırdım.Gondermemın sebebıde hemen baska kızlarla konusmaya baslaması ve 3 yılımı heba etmesıydı.Ve ben o adamla 1sene aynı evde kaldım ama bırsey olmadı kızlar sadece bıraz temaslar olmustu.Benı resmen tehdıt ettı.Babanı arayı benımle kaldıgını soylerım dıe.Kızlar sok oldum napıcam telefonu parcalayıp yolladım::::::(((((

Allahim ya bi telefonami kalmis kala kala

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sana.

Adam senin yıllarını heba etti diye telefonu vermemek ne kadar mantıklı? sanki başka yolla o kızlarla konuşamayacak mıydı?
Beni istemeyeni ben hiç istemem diyebilirsin. Onun telefonu da o da yok olsun hayatından.

Biraz kendini önemse ve değer ver.Bu hale düşürme kendini.[/QU

Ya ben kendımı ıfade edemedım sanırım.Ben defalarca ıade eddım telefonu almadı.Sonra ayrıldık anneme kadar aramıs.Çıldırdım bende..Hele benı tehdıt etmesı mahfettı.Zaten yolladımda. Ama kırdım

Pekii birlikte yaşadımdaki kastınız nedir?
Aileniz rahat biri ozaman sizin onunla yaşamanıza izin vermiş..
Bırak söylesin ne olcakkk..[/QUOT

Bız aynı sehırdeydık.Aılem bılmıyordu kı ..Ayrıca o nedemek aılenız cok rahat??Ben kotu bırsey yapmadımı yazının basında solemıstım!!!

Ayrıldığınız gibi sen iade etmeliydin telefonu, hatta başka hediyeleri varsa onları da. Bir erkeğin, bu şekilde basitleşmesi de ayrı bir konu tabi. İşte bir laf vardır ya, beraberken değil, ayrılırken belli olur kişilikler diye.

Ayrıldığınız gibi sen iade etmeliydin telefonu, hatta başka hediyeleri varsa onları da. Bir erkeğin, bu şekilde basitleşmesi de ayrı bir konu tabi. İşte bir laf vardır ya, beraberken değil, ayrılırken belli olur kişilikler diye.

Şöylekı ben defalarca ıade eddım ıstemedı.Daha sonra bu bana tekrar barısalım dedı fakat barısalım dedıgı gun baska kızlada konusyormus.Bunu yakaladım.O yuzden kin besledım ve sonundada kırdım gonderdım

yalnız iyi ki ayrılmışsın, 1 sene aynı evde kalıp nasıl aranızda bir şey yaşanmadı, demek adamda bir takım sorunlar varmış. :44:
vermişsin telefonunu da, artık çıkar tamamen hayatından.

bi adamla bu kadar yaşayıp iç yüzünü göremedin mi peki sonuçta aranızda birçok şey yaşanmıştır bi anda mı oldu adamdaki bu değişmeler?!

Keşke kendin bir şekilde telefon alsaydın ve ondan böyle bir hediyeyi kabul etmeseydin..
Bir insan ne kadar karşılıksız bir şey yapıyormuş gibi görünsün , yine de 4 kişiden 1 i bu tarz olayı yapıyor..

Back
X