- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Ee sonra? çok heyecanlı
Senin icin ozel yaptigini sanmiyorum adamin calisma stili odur yani erkekler boyle mesaj vermez alttan alttan direkt yaparlar
Buna önerilebilecek pek bişey yok aranızdaki iş arkadaşlığı değil sonucta bi ilişki Süreci geçirmişsiniz. Gıcıklığına yapar, sinir ol diye yapar, nefret ediyodurr yapar. Yani PROFESYONEL olmadığı her halinden belli.
E mumkunse iptal et yani adamla ortak is yapmak senin icin de sevimsizsonrası yok hanımefendi. dalga geçecekseniz başka topiğe
aynı piyasayı biliyorum canım en fazla 1 aylık bilemedin 2 aylık bir iş yılayım sözleşmeyi iptal edeyim diye bekliyor
profosyonelliği çoktan aştık zaten bir ilişki yaşayarak ama şuan zaten sözleşmeyi o iptal edemiyor çnkü damarıma bastığı taktirde piyasaya onu rezil etmekle tehdit ettim yıldırma politikası uyguluyor belli
sonrası yok hanımefendi. dalga geçecekseniz başka topiğe
iptal edersem herkese karşı ben rezil olmuş olacağım. iptal edersem neden iptal ettiğim sorulduğunda herşeyi ortaya dökmek zorunda kalmazsam rezil olacan ben olacağım. inat meselesi birazdaE mumkunse iptal et yani adamla ortak is yapmak senin icin de sevimsiz
Is dunyasinda rezillik sozlesme iptaliyle olmaz ya daha iyi proje aldim ona yogunlasacagim sizinle calisamayacagim bu kadar basit. Rezalet kotu is yapmakla olur boyle giderse termin yetismeyecegi icin rezil olabilirsiniziptal edersem herkese karşı ben rezil olmuş olacağım. iptal edersem neden iptal ettiğim sorulduğunda herşeyi ortaya dökmek zorunda kalmazsam rezil olacan ben olacağım. inat meselesi birazda
özelden yazayım tam olarak ne oldğunuIs dunyasinda rezillik sozlesme iptaliyle olmaz ya daha iyi proje aldim ona yogunlasacagim sizinle calisamayacagim bu kadar basit. Rezalet kotu is yapmakla olur boyle giderse termin yetismeyecegi icin rezil olabilirsiniz
Inat dersen duygusal inatsa yine adamin umrunda olmazsin inatlasarak
şikayet edebileceğin bir yer yok mu bu beyi?
katil olacağına işsiz ol daha iyi bu durumda
yok malesef anck çalıştığı piyasaya rezil edebilirim
Sizde öyle yapın bence intikammm
Ne isi ki bu?
Eğer mesele senden çıkmışsa veya işin aksatılması sana yükletilmeyecekse sinir etme kendini boşuna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?