KATILMA NÖBETİ - Çocuğun Ağlarken Nefesini Tutması

ynga

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2014
123
20
48
Arkadaşlar çocuğunda katılma nöbeti sorunu yaşayan var mı? Ben iki yaşındaki kızımda zaman zaman yaşıyorum. Anne-baba için oldukça korkutucu bir durum. Ama tecrübelerimle ve okuyup araştırdıklarımla öğrendim ki korkulacak bir şey değil aslında. Şöyle gelişen bir durum. Çocuk ağlarken birden bire nefessiz kalıyor. Öylece sessiz nefessiz kalakalıyor. Sen ne yapacağını bilemiyosun. Kendine getirmek için her şeyi deneyebilirsin o sırada. Ama aslında sadece nefes yolu açık mı onu kontrol etmek yeterli. Onun dışında hiçbir şey yapmamak gerekiyor. Doktorlar demir eksikliğinden kaynaklanabileceğini söylüyorlar. Ayrıntılarını burada bulabilirsiniz: Nar Kadınlar Blogu - Katılma Nöbeti

benim 11,5 aylık bir oğlum var onda da oluyor ağlarken nefessiz kalıyor rengi değişiyor ben çok korkuyorum ama bir problemi yok diyor doktoru, o durumdayken gözüne üfle geçer diyo bende yapıyorum birşeyler kendine gelmesi için ama çok korkuyorum tabiki, genelde daha geç başlarmış ama benim bebeğiminki 2-3 aylıkken olmaya başlamıştı ..

benim 11,5 aylık bir oğlum var onda da oluyor ağlarken nefessiz kalıyor rengi değişiyor ben çok korkuyorum ama bir problemi yok diyor doktoru, o durumdayken gözüne üfle geçer diyo bende yapıyorum birşeyler kendine gelmesi için ama çok korkuyorum tabiki, genelde daha geç başlarmış ama benim bebeğiminki 2-3 aylıkken olmaya başlamıştı ..

merhaba benim oğlumunda 2 aylıkken başlamıştı sebebi demir eksikliğiymiş oğlum şuan 3 yaşında ve artık katılma nöbetimiz bitti çok şükür gerçekten çok korkutucu bir durum ama o an panik yapmayın ve sakin olmaya çalışın

merhaba benim oğlumunda 2 aylıkken başlamıştı sebebi demir eksikliğiymiş oğlum şuan 3 yaşında ve artık katılma nöbetimiz bitti çok şükür gerçekten çok korkutucu bir durum ama o an panik yapmayın ve sakin olmaya çalışın

teşekkür ederim evet gerçekten zor bir durum, Allah kimseyi evlatlarıyla sınamasın..
panik yapmıyorum artık biraz araştırdıktan sonra daha rahatladım..

Benim kizimdada vardi cok panik olurduk ama doktor normal demisti endiselenme

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X