Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar katına ayrılan saçlarım

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

gve

Meriç Ege
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
2.113
3.364
208
istanbul
merhaba kızlar.saşlarım kopça hizasında.uzun saçı çok severim fakat bu boydan daha fazla uzamıyorsaç tellerim çok ince ve katına ayrılıyor.sorun nedir sizce ve nasıl çözüme ulaşabilirm.bu arada bakım yağları çok kullanırım.tavsiyelerinizi bekliyorum.teşekkürler..

Son düzenleme:
Uçlarından her ay biraz kendin keserek uzamaya devam etmesini sağlayabilirsin :) Bende kendim keserimm uzuyorlar yanii hem daha sağlıklı oluyor :)

Reactions: gve
Biraz kestirsen uclarindan
aslında 6 ayda bir kestiriyorum. fakat fark etiğim bişey var saçlarım ortalarından da ayrılanlar var. kestirmiş olsam küt kestirsem anca kırıklar gider bunuda ben yapmak istemiyorum. ara ara makası elime alıp tek tek tellerindeki kırıkları kesiyorum. bu seferde boyutları farklı oluyor dümdüz pırasa gi olmuyor

kuru-yıpranmış saçlar için ürünleri denesen, saç kremi, durulanmayan bakım kremi tarzı.. gliss belki iyi gelmemiştir herkese her marka yaramıyor maalesef farklı bir marka deniyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…