• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç rengi eşitleme (Acil durum)

• Konu Sahibi Konu Sahibi brtclk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

brtclk

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2022
5
2
16
32
Merhaba kizlar sac rengimi açtım (10.0 ile)
8.77 ile tamamını boyadım fakat diplerim çok açık oldu ? Özel bir gün var 2 haftaya bunu kuaforsuz düzeltmek istiyorum yardım eder misiniz ?

7.77 ile dipleri boyasam eşitler mi ?
Gorseldeki gibi şuan saçlarım
1000038393.webp

Ana boyadığın renk ile boyaman lazım tekrar tek fark içinden çıkan oksidanı değil %10 luk oksidan kullanman lazım renk açmadan eşitlemesi için herhangi bi renk vurursan dalgalanma olur
Aynı boya farklı oksidan olacak.

Ana boyadığın renk ile boyaman lazım tekrar tek fark içinden çıkan oksidanı değil %10 luk oksidan kullanman lazım renk açmadan eşitlemesi için herhangi bi renk vurursan dalgalanma olur
Aynı boya farklı oksidan olacak.
8.77 içerisinden %9 yani 30 volüm luk oksidan çıkıyor.

%10 derken 10 volüm mu demek istediniz ? %3 olarak geçiyor zannediyorum
# Saçın tamamını mı %3 yani 10 volüm ile boyamam gerek?
#Yoksa dipler %3 yani 10 volüm ,uçlar %9 30 volüm ile mi olması gerek ?

Rakamları çokca belirttim yanlış anlamayayim diye :))

Son düzenleme:
Çok güzel olmuş demeye geldim. Saçlarımı uzun bir zaman bu renkte kullanmıştım. Umarım tonu da eşitlersiniz daha da güzel olur 🤩

Sadece saçın farklı yerlerini (dip ve devamı) %1 yani 10 volüm ile boyaman gerekiyor geri kalan yerlere değdirme yeşillendirir yada koyultur

Çok güzel olmuş demeye geldim. Saçlarımı uzun bir zaman bu renkte kullanmıştım. Umarım tonu da eşitlersiniz daha da güzel olur 🤩
12 yıllik bakırim vazgeçemiyorum . Bence bakır bir tutkudur :) boyam üretimden her kalktığında bu durumu yaşıyorum .
Çok teşekkür ederim ayrıca :))

12 yıllik bakırim vazgeçemiyorum . Bence bakır bir tutkudur :) boyam üretimden her kalktığında bu durumu yaşıyorum .
Çok teşekkür ederim ayrıca :))
Evettt kesinlikle öyle 🤩🤩🤩🤩 bakımı her ne kadar zor da olsa ben de vazgeçemiyorum aklımdan söküp atamıyorum 😆 rengin güzelliği verdiği enerji bambaşka ya

Sadece saçın farklı yerlerini (dip ve devamı) %1 yani 10 volüm ile boyaman gerekiyor geri kalan yerlere değdirme yeşillendirir yada koyultur
Anladım yardımınız için çok teşekkür ederim.
Günlerdir videolar izledim aşure olmuştu zihnim ben böyle deneyeyim volüm düşük zaten zararı az verir bir bakayım :))

Anladım yardımınız için çok teşekkür ederim.
Günlerdir videolar izledim aşure olmuştu zihnim ben böyle deneyeyim volüm düşük zaten zararı az verir bir bakayım :))
Rica ederim ne demek umarım işini görür 🥰 sadece farklı renk boyaya yönelme aynı ton ve alt ton düşük vol yeterli olur.
Çok yüksek ihtimal diplerin ana renk olduğu için temiz açıldı ve içindeki vol de 1 den yüksek olduğu için açarak boyamaya çalıştı ve nötürlendi.

Rica ederim ne demek umarım işini görür 🥰 sadece farklı renk boyaya yönelme aynı ton ve alt ton düşük vol yeterli olur.
Çok yüksek ihtimal diplerin ana renk olduğu için temiz açıldı ve içindeki vol de 1 den yüksek olduğu için açarak boyamaya çalıştı ve nötürlendi.
Kuaforlere inancim kalmadı fiyatlar da ortada zaten . Streclemistim boyayı sürdükten sonra sanırım fazla ısınin da etkisi oldu

Back
X