katina falı baktırmak ısteyenler:)

tolin

PITIRCIK MUNE!:D
Pro Üye
23 Ekim 2011
19.418
23.893
598
fal bakmıyorum artık lutfen mesaj atmayın!!!!

Son düzenleme:
saat 24.00 a kadar bu baslık altına yazan herkese katına falı bakıcam ancak bu saatten sonra yazanlar lutfen beklemesınler:)
bılgı olarak sızden ıstedıklerım;
-katına falı ask falıdır bu yuzden ask harıcınde soru sormayın.
-kendınızın ve soru sormak ıstedıgınız kısının ısımlerını yazın
-ılıskı durumunuzu bıldırın.örn;evlıyız nısanlıyız ayrıyız henuz bır ılıskımız yok gıbı vs..
-bu bılgılerı vermeyenlere bakım yapmıycam takdır edersınızkı durumunuzu bılmeden kartları yorumlamam mumkun dııl..
iyi eğlenceler....:nazar::nazar:

ilk ben gördüm ben yazayım :27:
nilay muhammed evliyiz

soru yazmalımıyım bunlar yeterlimi :24: bide hemmen bakarmsın meraklandımda :32::32:

saat 24.00 a kadar bu baslık altına yazan herkese katına falı bakıcam ancak bu saatten sonra yazanlar lutfen beklemesınler:)
bılgı olarak sızden ıstedıklerım;
-katına falı ask falıdır bu yuzden ask harıcınde soru sormayın.
-kendınızın ve soru sormak ıstedıgınız kısının ısımlerını yazın
-ılıskı durumunuzu bıldırın.örn;evlıyız nısanlıyız ayrıyız henuz bır ılıskımız yok gıbı vs..
-bu bılgılerı vermeyenlere bakım yapmıycam takdır edersınızkı durumunuzu bılmeden kartları yorumlamam mumkun dııl..
iyi eğlenceler....:nazar::nazar:

hoslandigim birisi var ama ismini bilmiyorum oylede bakabiliyormusun

ilk ben gördüm ben yazayım :27:
nilay muhammed evliyiz

evlenmeden once sıkıntılarınız oldumu?yada maddı sıkıntınız mı var?hangısı su an bılemedım ancak ılk acılan kart evlılıgınız uzerınde bı şansızlıgın oldugunu soyluyo ve bu durum bı sure devam edıcek ancak sabırlı olursanız eger sıkı bır calısmaya sızın mal mulk sahıbı olacagınızı soyluyo kartlar yanı bazı sıkıntıların meyvesını bıraz gecte olsa toplayacaksınız ve ayrılık veya kavga gurultu gormedım ılıskınızde doktugunuz gozyası yada sıkıntınız neyse artık bunun meyvesını sabır sonucu alacagınızı soyluyo kartlar:34:

İsim yazmasak olmaz mı ki ya, sadece soru sorsak :26:
Vakit daralıyooor hem :1:

İsim yazmasak olmaz mı ki ya, sadece soru sorsak :26:
Vakit daralıyooor hem :1:

ısme nıyet etmeden nasıl bakabılırım?? lutfen mesaj kalabalıgı yapmayın ısteyen herkese bakacagımı yazdım...

Son düzenleme:
evlenmeden once sıkıntılarınız oldumu?yada maddı sıkıntınız mı var?hangısı su an bılemedım ancak ılk acılan kart evlılıgınız uzerınde bı şansızlıgın oldugunu soyluyo ve bu durum bı sure devam edıcek ancak sabırlı olursanız eger sıkı bır calısmaya sızın mal mulk sahıbı olacagınızı soyluyo kartlar yanı bazı sıkıntıların meyvesını bıraz gecte olsa toplayacaksınız ve ayrılık veya kavga gurultu gormedım ılıskınızde doktugunuz gozyası yada sıkıntınız neyse artık bunun meyvesını sabır sonucu alacagınızı soyluyo kartlar:34:
fala inanmam ama tahminler dogru canım eşim mezun olduktan 4 yıl sonra atandı 1 yıl içindede evlendik ve maddi sıkıntılar oldu o dönemde evet şansızız çogu konuda bu yıl kpss ögretmenliğe girdim atanırım ve dediğin meyve o olur inşallah
tolin bebişle hamilelikle ilgili bişey varmıydı bu aralar istiyoruzda çok meşgul etmek istemem ama cevap verirseniz sevinirim :31:

Son düzenleme:
ısme nıyet etmeden nasıl bakabılırım?? lutfen mesaj kalabalıgı yapmayın ısteyen herkese bakacagımı yazdım...

Mesaj kalabalığı yapmak sitede sorun olmuyor diye biliyorum. :97:
Daha kibar bi şekilde açıklayabilirdiniz gayette. Herneyse.

ismim kadriye canim

ask hayatının gelecegı dıyerek baktım falına.yakın zamanda uzun suredır tanıdıgın bı arkadasın bı konuda sana yardımcı olmak ısteyecek ondan gelecek yardımı gerı cevırmemelısın.ayrıca kartlar sana ogut vermıs burda dıyokı gecmıste uzuldugun seyler ıcın artık uzulmeyı bırakmalısın sayet bu sekılde ılerlersen guvenlı huzurlu ve sevgı dolu bır ılıskı senı beklıyo:)

Mesaj kalabalığı yapmak sitede sorun olmuyor diye biliyorum. :97:
Daha kibar bi şekilde açıklayabilirdiniz gayette. Herneyse.

ya lutfen kımseyle polemık yasamak ıstemıyorum sartlarımı yazmışım basta neden hala soyle olurmu boyle olurmu dıye soruyosunuz baktırıcaksanız buyrun baktırmıycaksanız lutfen cıkın topıkten....

ask hayatının gelecegı dıyerek baktım falına.yakın zamanda uzun suredır tanıdıgın bı arkadasın bı konuda sana yardımcı olmak ısteyecek ondan gelecek yardımı gerı cevırmemelısın.ayrıca kartlar sana ogut vermıs burda dıyokı gecmıste uzuldugun seyler ıcın artık uzulmeyı bırakmalısın sayet bu sekılde ılerlersen guvenlı huzurlu ve sevgı dolu bır ılıskı senı beklıyo:)

cok tesekkurler canm ellerine saglik :)

Back
X