katina falı

pofu

Karma Astrolog
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
16.404
20.124
923
kızlar slm
katina falı bakan kimler var?
kafama takılan bi kaç soru var
bi türlü cvp bulamadım
yardımcı olur musunuz lütfen

Ben sorularina yardimci olamam ama bana katina bakarsan, bilmis misin, nerelerde yanilmissin o konuda yardimci olurum :KK48::KK48:

dün katinayı açarken,ışıkları kapadım,iki tane mum yaktım,bütün elektronik aletlerden uzak,sessiz ve serin bi ortam da yoğunlaşıp kartları seçtim :) daha güzel oldu sanki..

dün katinayı açarken,ışıkları kapadım,iki tane mum yaktım,bütün elektronik aletlerden uzak,sessiz ve serin bi ortam da yoğunlaşıp kartları seçtim :) daha güzel oldu sanki..

Bence de daha iyi olmus olabilir, odaklanmani kolaylastirir. Iyisin iyi :) bende bir sey merak ediyorum katina agir bir faldir diyorlar bazilari cok problem yasiyormus etkiledi mi seni baktiktan sonra mesela?

Bence de daha iyi olmus olabilir, odaklanmani kolaylastirir. Iyisin iyi :) bende bir sey merak ediyorum katina agir bir faldir diyorlar bazilari cok problem yasiyormus etkiledi mi seni baktiktan sonra mesela?
hayır etkilemedi beni..tam tersi sürekli bakasım geliyor :D

Dönücem canım sabahtan beri Milenyumum Türkiye'sinde elektrik kesintisi var telefonumda şarjım az kaldık böyle şimdi bakıyorum:KK28:
bende diyorum kızı rahatsız ediyorum galiba :) bişeyde diyemiyorum..

Back
X