Katina'nın Deste Falını Deneyin Bir de !!

çok teşekkür eder,im yorumladığın için.. gerçekten şuan bir sağlık sorunum var..önemli inşalalh atlatırm..
bekarım demek yeni bir aşk var:) ama sorun demişsin ..ne acaba????
geçmiş olsn öncelikle.biraz orlanacaksınız ama atlatıyorsunuz

sorun derken bilemiyorum takılmayın bu kadar.fala inanma falsızda kalma:1:
Mida (Princess of the Emerald)

Using your intelligence you shall deal with the situation. The obstacle presented by this woman shall be overcome.

Difficulties in the relationship. Quarrels, jealousy and a lot of wining. The person that you care for is cheating on you. You shall understand it and swiftly give an end to all this.

Tattaret (Princess of the Ebony)

Feverish lust for marriage and children. If the card is close to the person inquiring, it passes this characteristic to it.

A computational relationship. A relationship in order to inforce one’s own interest. An arrivistic marriage of opportunism.

he Great Diamond

The Diamond outshines all other gemstones and foretells the accumulation of goods. Gold, money, wealth.

canım birincisi ters diğerleri düzdü teşekkürler

kötü bir haber alacaksınız ve canınız sıkılacak.bu her neyse zaten şüpheeleniyorsunuz ...ilişkiniz zor bir dönemden geçiyor

başka bir kadın var.bu her kimse sizi çok zorluyor.üstesinden geleceksiniz merak etmeyin...sizin ilişkinizin bitmesini isteyen kişi bu

bu kişi sanki hasta olacak.artık ilşknzde iç hesaplaşmaya girmişsiniz.gidip gitmeme arasındasınız

evliyseniz boşanma yolunda maddi-manevi hesplar yapıyorsunuz...bekarsanız bitirme kararı almışsınz ama bu kişiye bi zarar verme isteği dyuyorsunuz

vereceksinizde...bu kişi sizin hakınıza girmişş

maddi bir şeyler elinize geçecek,paranız artacak

çalışıyorsanız maaşınızda artabilir

canınız acıyor ama üzülmeyin.bu her neyse başka bi kapı açılacak merak etmeyin

The Dog

When the card of the Dog appears reverse on another Deste figure it brings trouble, quarrels, and break ups in this person’s house. If it appears on you, it then devours you. You shall be betrayed by a friend, especially if the card is surrounded by evil cards.

The Sun

The bright Sun will fill your life with light, it will outshine all misery and every problem of yours shall find a solution. Good luck, good omens. If you are disappointed now, and you have lost your courage, fear not, for the brightest Deste card, the Sun, will shine again in the end, even brighter.

Tree

The reverse Tree is a card of ill luck. It brings disease. If it is surrounded by evil cards, then the disease shall be serious. If not, it shall be overcome.

Güneş düz diğerleri tersti, şimdiden çokk teşekkürler:54:

bir dostunuzdan kazık yiyeceksiniz,eğer evden biriyse sürekli kavga ediyor,siz birazck korkmuuşsunuzbu kişinin elinde bi sırrınız var

kendinizi çok üzmüşsünüz,haketmediğinizi düşünüyorsunuz
bir hastalık görünüyor.kendinizi üzülerek hasta etmişsiniz...çok evhamlısınız,ciddi gibi görünsede bunu da atlatacaksınız

birAZ sıkıntıdan sonra sizi güzel günler bekliyor,..iş,aşk,arkadaş çevresi v.s.. hepsinde olan sorunlarınıza bi çözüm bulacaksınız

kimisine mesafe koyacaksınız,kimisini kesip atacaksınız....sonunuzu merak ediyorsunuz

korkmayın geleceğiniz parlak

insanlara fazla takılmayın

geçmiş olsn öncelikle.biraz orlanacaksınız ama atlatıyorsunuz

sorun derken bilemiyorum takılmayın bu kadar.fala inanma falsızda kalma:1:

kötü bir haber alacaksınız ve canınız sıkılacak.bu her neyse zaten şüpheeleniyorsunuz ...ilişkiniz zor bir dönemden geçiyor

başka bir kadın var.bu her kimse sizi çok zorluyor.üstesinden geleceksiniz merak etmeyin...sizin ilişkinizin bitmesini isteyen kişi bu

bu kişi sanki hasta olacak.artık ilşknzde iç hesaplaşmaya girmişsiniz.gidip gitmeme arasındasınız

evliyseniz boşanma yolunda maddi-manevi hesplar yapıyorsunuz...bekarsanız bitirme kararı almışsınz ama bu kişiye bi zarar verme isteği dyuyorsunuz

vereceksinizde...bu kişi sizin hakınıza girmişş

maddi bir şeyler elinize geçecek,paranız artacak

çalışıyorsanız maaşınızda artabilir

canınız acıyor ama üzülmeyin.bu her neyse başka bi kapı açılacak merak etmeyin

Merhaba bende fal baktırabilir miyim? :) Acaba müsaitseniz? Nasıl oluyor dilek mi tutmamız gerekiyor?

Ben de yardımınızı rica edeceğim müsaitseniz. :)
Bütün kartlar düz çıktı bu arada.

The Emerald of the Waters
Eki Görüntüle 285691

The greatest of successes, immense joy. High rank, honour and glory. Power. This card is a herald of victory, victory in war, even victory against death.

Gamhat (Pasha of the Diamond)
$22o.gif

He handles his highest goals with determination and calmness. His ambitions are great, and they spring from his own glamour. With him, the world shall be conquered.

A lack of trust will create trouble and conspiracies between the couple. Love fades away. In the end, the truth shall outshine all else.

The Opium
$52o.gif

You will overcome and forget the unpleasant things that you have gone through. You may go through a lot, but new situations will make you forget. You shall find peace. The Opium says that time is on your side. No matter how much you hurt now, the conditions will become better, the situation will heal. This card appearing on another person of the Deste cards symbolizes strong addictions. Alcohol, gambling and drugs.

Eprahhat (Sultan of the Emerald) -DÜZ-

Adjustment. He is searching for the borders between the truth and lies. The facts appear to be in one way, but the truth lies elsewhere. Great ability to adjust, ingenuity and good memory.

A meeting, a new love shall get you carried away, turning your life upside down. Prepare to accept it.

The Sun -dÜZ-

The meaning remains the same. The meaning of the Sun does not change.

Saah (Pasha of the Ruby) -Ters-

Responsibilities will be asked. Intrigues and flippancies on behalf of this person shall harm the target, the aim. The eastern card shows whether the damage is beyond repair or not

The person that you love thinks of you all the time and shall send you a message of love.

:)

siz aslında sonç odaklı bir insansınız...niyetinizin olacağından çk eminsiniz

eğer işiniz varsa terfi,okuyorsanız başka bi yerde eğitim hakkı kazanacaksınız

aşk hayatınızda kurallarınız var ama biri bunu çiğnetecek size

çevrenizde bazı entrikalar dönüyor amandikkat.siz realist birisiniz bu oyunları göremezsiniz

ve bir kişi var aklı hep sizde,yakında arayacak

siz aslında sonç odaklı bir insansınız...niyetinizin olacağından çk eminsiniz

eğer işiniz varsa terfi,okuyorsanız başka bi yerde eğitim hakkı kazanacaksınız

aşk hayatınızda kurallarınız var ama biri bunu çiğnetecek size

çevrenizde bazı entrikalar dönüyor amandikkat.siz realist birisiniz bu oyunları göremezsiniz

ve bir kişi var aklı hep sizde,yakında arayacak

Yalnız ciddi ciddi tuttu inanamadımm :D
İnşallah aklı bende olan, benimde aklımın oldugu kişidir :9: Bi soru sormak istiyorum bu fal ne kadar sürelerle bakılabilir. Ve herhangi bir falcı tarot bakar gibi bakabiliyor mu ? Fala inanma falsız da kalma demişler ama bu baya baya hoş bişiye benziyor :9:

bir dostunuzdan kazık yiyeceksiniz,eğer evden biriyse sürekli kavga ediyor,siz birazck korkmuuşsunuzbu kişinin elinde bi sırrınız var

kendinizi çok üzmüşsünüz,haketmediğinizi düşünüyorsunuz
bir hastalık görünüyor.kendinizi üzülerek hasta etmişsiniz...çok evhamlısınız,ciddi gibi görünsede bunu da atlatacaksınız

birAZ sıkıntıdan sonra sizi güzel günler bekliyor,..iş,aşk,arkadaş çevresi v.s.. hepsinde olan sorunlarınıza bi çözüm bulacaksınız

kimisine mesafe koyacaksınız,kimisini kesip atacaksınız....sonunuzu merak ediyorsunuz

korkmayın geleceğiniz parlak

insanlara fazla takılmayın

Gerçekten tuttu. özellikle ilk 2 satırı yakın zamanda yaşadım.
çok çok sağolunn:46:

Son düzenleme:
desteyi bilen arkadaşlar bana da yardımcı olur musunuz lütfen...

beceremedim resimleri kaydetmeyi

şimdiki durumumuzu sordum ne olacak gibi
afyon ters
çapa düz
ev düz

Resimleri koyamadım ama bana yardım ederseniz sevinirim

Kalif (The Horse of the Ruby) DÜZ

Intense desire to live. An inclination towards material pleasures. Desire for independence and creation. A person who lives for today. The card also says that the clear words and explanations are by far the best tactic.

Separation from the person that you love, until the Ttzan of destiny decides differently.

Tagral (Sultan of the Ruby) DÜZ

A solitaire person, with philosophical thoughts. Enthusiasm, impatience.

All the trouble that you went through and all your sacrifices shall not be in vain. The time has come that you shall be rewarded.

Zara (The White Horse of the Diamond) DÜZ

This card bring s an end to all conflicts and the beginning of a brand new life.

A great, true love, makes every difficulty fade away.

Son düzenleme:
$4a.gif
Pick 3 Cards
card reverse

Ariman (Ttzan of the Ruby) Ariman determines: Seek balance.

You should undo the works of witchcraft, otherwise you shall make hastily moves that you are bound to regret. Jealousy and insecurity rule. A loss of your temper. If the card to the West is a love card, then the love bed of the Witch shall be violent.

$25o.gif

Adjustment. He is searching for the borders between the truth and lies. The facts appear to be in one way, but the truth lies elsewhere. Great ability to adjust, ingenuity and good memory.

A meeting, a new love shall get you carried away, turning your life upside down. Prepare to accept i
$43o.gif
A strong will. Responsibility and adjustment. Patience is rewarded. Tolerance under pressure. You find ways to overcome financial difficulties.

Son düzenleme:
Merhaba bende fal baktırabilir miyim? :) Acaba müsaitseniz? Nasıl oluyor dilek mi tutmamız gerekiyor?
merhaba,
önce niyetinizi tutup desteden kart seçin.sonra kartları buraya ekleyin hepsi bu:8:
Yalnız ciddi ciddi tuttu inanamadımm :D
İnşallah aklı bende olan, benimde aklımın oldugu kişidir :9: Bi soru sormak istiyorum bu fal ne kadar sürelerle bakılabilir. Ve herhangi bir falcı tarot bakar gibi bakabiliyor mu ? Fala inanma falsız da kalma demişler ama bu baya baya hoş bişiye benziyor :9:

inşallah...Allah herkesin gönlüne göre versin... siz secret yapmayı deneyin belki o kişi gelir :34:

ben bu fala tanımadığım insanlara bakıyorum,bu daha heyecan verici oluyor

katina zordur.bu yüzden önce tarotta ilerleyip sonrada katinaya geçmeniz lazım

ayrıca kainaya geçince diğerğ desteelre bakarsanız küsüyomuş:1:
Gerçekten tuttu. özellikle ilk 2 satırı yakın zamanda yaşadım.
çok çok sağolunn:46:
rica ederim:)
teşekkür ederim

önemli değil :39:

Ben de yardımınızı rica edeceğim müsaitseniz. :)
Bütün kartlar düz çıktı bu arada.

The Emerald of the Waters
Eki Görüntüle 285691

The greatest of successes, immense joy. High rank, honour and glory. Power. This card is a herald of victory, victory in war, even victory against death.

Gamhat (Pasha of the Diamond)
Eki Görüntüle 285692

He handles his highest goals with determination and calmness. His ambitions are great, and they spring from his own glamour. With him, the world shall be conquered.

A lack of trust will create trouble and conspiracies between the couple. Love fades away. In the end, the truth shall outshine all else.

The Opium
Eki Görüntüle 285693

You will overcome and forget the unpleasant things that you have gone through. You may go through a lot, but new situations will make you forget. You shall find peace. The Opium says that time is on your side. No matter how much you hurt now, the conditions will become better, the situation will heal. This card appearing on another person of the Deste cards symbolizes strong addictions. Alcohol, gambling and drugs.

büyük bir üzüntü yaşamışsınız...fakat geçmiş daha da yileşcek yaralarınız merak etmeyin

bazı şeylerin bağımlsısınız.alkol? uyuşturucu veya bir ilaç? bu her neyse (belki de bu bir kişi siz onu takıntı haline getrmişsiniz)

bu durumdan çok rahatsızsınız bi süre sonra hayatınızdan çıkacak bu...durumunuz iyi olacak

çok büyük bir başarınız var. kartları başarılarınıza odaklı seçtiyseniz -ki ben öyle görüyorum- hedefinizden şaşmayın...bu 2. dileğiniz işse oluyor...

aşk hayatınızda bazı sorunlar var...güven yok,bu kişiyle geleceğe gidemeyeceğinizi düşünüyorsunuz.biraz çekişiyorsunuz...hep o kişiyle uzlaşmak istiyorsunuz hemde kaybetmemek

kendinizden ödün vermeden başaracaksınız

biirde siz biraz hırslısınız ama bunu kendi lehinize çeviriyorsunuz,kafanıza koyduklarınız olacak

katina öyle söyledi:1:

desteyi bilen arkadaşlar bana da yardımcı olur musunuz lütfen...

beceremedim resimleri kaydetmeyi

şimdiki durumumuzu sordum ne olacak gibi
afyon ters
çapa düz
ev düz
biraz üzntü görünüyor. aile içinde sorunlarınız var... halledeceksiniz

birde ruhunuzda halledemediğiniz sorunlar var bir kırgınlık...siz her şeye sünger çekmeye hazırsınz iyi de yaparsınız

girdiğiniz bir ortamda kendinizi güvende hissetmiyorsunuz. iş-şehir-ev değişimi gibi şeyler var aklınızda

bir işe girişecek eşiniz/sevgiliniz veya aileden biri.ona destek veriyorsunuz...birAZ risk var ama iyi kar getirecek

mutluluk istemişsiniz,muutluluk geliyor...
Resimleri koyamadım ama bana yardım ederseniz sevinirim

Kalif (The Horse of the Ruby) DÜZ

Intense desire to live. An inclination towards material pleasures. Desire for independence and creation. A person who lives for today. The card also says that the clear words and explanations are by far the best tactic.

Separation from the person that you love, until the Ttzan of destiny decides differently.

Tagral (Sultan of the Ruby) DÜZ

A solitaire person, with philosophical thoughts. Enthusiasm, impatience.

All the trouble that you went through and all your sacrifices shall not be in vain. The time has come that you shall be rewarded.

Zara (The White Horse of the Diamond) DÜZ

This card bring s an end to all conflicts and the beginning of a brand new life.

A great, true love, makes every difficulty fade away.

aşık olduğunuz kişi sizibiraz bunaltmış.sz özgürlğünüze düşkün bir insansınız,sanki bir ayrılık var

hayatınz daha önemli sizini için

işiniz-okulunuz dikkat gerektiriyor... belki de sürekli yaratma peşindesiniz

yeni fikirler üretmegibi..sanat ya da moda gibi bi şey mi bu...bir ödül görünüyor

sizi törpüleyenleri çıkarıyorunuz hayatınızdan

bir rakibiniz var bu bir erkek...

bu olayların sonunda gerçek sevgiyi bulacaksınız.yeni hayatınıza başlamışsınız bile

siz bugüne odaklı bir insansınız anın tadını çıkarın

Eki Görüntüle 285896
Pick 3 Cards
card reverse

Ariman (Ttzan of the Ruby) Ariman determines: Seek balance.

You should undo the works of witchcraft, otherwise you shall make hastily moves that you are bound to regret. Jealousy and insecurity rule. A loss of your temper. If the card to the West is a love card, then the love bed of the Witch shall be violent.

Eki Görüntüle 285897

A meeting, a new love shall get you carried away, turning your life upside down. Prepare to accept i
Eki Görüntüle 285898
A strong will. Responsibility and adjustment. Patience is rewarded. Tolerance under pressure. You find ways to overcome financial difficulties.

eşinizle ilişkinizde mesafe var ve bu sizi üzüyor.merak etmeyin hiç ummadığınız bir zamanda aşk sizi yeniden saracak

biraz kıskançlık var sanki.sorununuz hallolacak evinizde

maddi probleminiz var bunu aşmak için çok düşünüyorsunuz.kararlılığınız ve sabrınızla üstesinden geleceksiniz

bir şeyi kaybetme korkunuz var.unutmayın ne kadar korkarsanız kadar başınıza gelir

sakinleşin sabrınızın mükafatını alacaksınız

Cevapların için çok teşekkür ederim :) Ben kartları secerken dilek dilememiştim, şuan kendime lanet okuyasım geldi:9:

öncelikle cok teşekkür ederim... Ayrılık doğru boşanıyorum cünkü umarım sonrası güzel olur :(

Son düzenleme:
bnmkinide yorumlar mısın canım lütfeeen...:)
http://www.marameimaridi.gr/deste/12a.gif
Seltsouksassa (Princess of the Ruby)

The mistress also suffers because of this illegal affair.

Sexual intercourse, the peak of love. Passion rules and it shall rule again.

http://www.marameimaridi.gr/deste/18a.gif
Adhamdeva (Sultana of the Diamond)

Near the person inquiring, this card makes it vain and stingy.

A confession of love shall give the solution and send all suspicions away.

http://www.marameimaridi.gr/deste/40o.gif
A good omen. You must pay attention to the news and the words this card brings you. It speaks the truth. It symbolizes the right point of view. If you learn the truth, then it will stop upsetting you. If you learn the truth you will avoid making mistakes. The truth shall lead you to the gain of your trust. The troubles you went through so far, have turned to wisdom, and you shall act accordingly.
inşallah ypaabilmişimdir kopyalamayı şimdiden teşekkür ediorum cnm...

Back
X