Katina'nın Deste Falını Deneyin Bir de !!

Parfait

Firüsünüm seniiinn :)
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2011
223
14
318
İstanbul
İzmir büyücülerinin kullanmış oldukları bu deste bildiğimiz tarot destesınden biraz daha farklı. Hatta bir süre önce İzmir Büyücüleri adlı kitabın yanında hediye olarak verılıyordu bu deste. Destemızın adına Katina'nın Destesi denıyor cunku vaktı zamanında İzmir'de yasamıs olan Katina adlı bır kız gozune kestırdıgı erkeklerı guzellıgyle degıl, tamamen buyulerı, iksirleri vb şeylerle etkıleyıp elde edermıs.

Sitemizin linkini vereyim, yalnız deste altındakı yorumlar İngilizce.. Cevıremeyen arkadaslar olurlarsa resımlerı altlarındakı yazılarla bırlıkte buraya eklerlerse emınım kı yardımcı olacak arkadaslar olacaktır. ben de elımden geldıgınce yardımcı olurum.. Sayfaya gittiğinizde read the cards olan yere tıklayınız.. ekranda ayrı bır pencere acılacak.. Orada shuffle the cards deyip kartlarınızı dagıtınız ve 3 tane kart secınız.. sonra da yorumlarınızı yapınız..Umarım aramızda bu desteye profesyonel olarak bakanlar vardır :)

İşte Linkimiz:
Katina'nın Deste Falı

Kartlardan örnekler:

alm7hr2.jpg

alm8fr3.jpg

Son düzenleme:
oyle olmaması gerekıyor.. tarayıcınızdan kaynaklanan bır sorun olabılır..yenı acılan pencerede azılar zaten cok buyuk degıller kartlaın altına sıgdırılmıs oluyorlar..
hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?
IE mi firefox mu?

bakın sımdı denedım ben de:

katina.jpg
katina.jpg

katina.jpg

Eklentiler

• $katina.webp
    $katina.webp
    52,3 KB · Görüntüleme: 841
Son düzenleme:
firefox
sizinki gibi gorunmuyo benimki, neyse daha sonra tekrar denerim :) zaten okudugum kadariyla ana fikri anladim :))

firefoxda bır tuhaflık var bugun anlamadım.. normalde hep firefox'da acarım bende.. bugun 4 defa firefox çöküşü yasadım bu sıteye gıreyım derken.. su an foruma firefox'dan bakıyorum ama desteye bakabılmek ıcın IE acmıstım :))

$49a.gif

The Tomb
All is dark. You shall lose your courage. When this card appears reverse, the body lies on the bed of death, but the soul desires to live and death is avoided.

$10a.gif

[BAll is dark. You shall lose your courage. When this card appears reverse, the body lies on the bed of death, but the soul desires to live and death is avoided.The Great Diamond
][/B]

$7a.gif
The Tomb The sadness is intense but not long-lasting. You shall need courage and optimism, for after the sadness there always lies a brand new start.

bir yorumlayın bacılar bee:21::21::21::21::21:

Eki Görüntüle 175262

The Tomb
All is dark. You shall lose your courage. When this card appears reverse, the body lies on the bed of death, but the soul desires to live and death is avoided.

Eki Görüntüle 175260

[BAll is dark. You shall lose your courage. When this card appears reverse, the body lies on the bed of death, but the soul desires to live and death is avoided.The Great Diamond
][/B]

Eki Görüntüle 175261
The Tomb The sadness is intense but not long-lasting. You shall need courage and optimism, for after the sadness there always lies a brand new start.

cnm birinci kart ile ikinci kartın yorumlarına aynısını eklemıssın yanlıslıkla.. yorumlamayım sana bu kartları.. butun kotu kartları secmıssın :43:bastan dagıt bakalım kartlarını.. cidden bunlar baya kotu :/

The Ruby of Fire
Love that goes through a lot of controversies. Love that is one-sided, a heart that is broken. Love disappointment, sorrow. Difficulties in the relationship.

FOX
Envy and doubt. There is danger ahead, danger coming from a malignant, cunning person. Keep your eyes wide open; this person has his own vicious purposes. The card reverse also means that you shall use tricks in order to approach the person you are interested in, in order to achieve a goal.

Kalif (The Horse of the Ruby)
Violence, oppression, arrogance, indecision. The card also says that you should never underestimate your enemies because listening carefully to what they have to say shall be in your own benefit.

Separation from the person that you love, until the Ttzan of destiny decides differently.

The Ruby of Fire
Love that goes through a lot of controversies. Love that is one-sided, a heart that is broken. Love disappointment, sorrow. Difficulties in the relationship.

FOX
Envy and doubt. There is danger ahead, danger coming from a malignant, cunning person. Keep your eyes wide open; this person has his own vicious purposes. The card reverse also means that you shall use tricks in order to approach the person you are interested in, in order to achieve a goal.

Kalif (The Horse of the Ruby)
Violence, oppression, arrogance, indecision. The card also says that you should never underestimate your enemies because listening carefully to what they have to say shall be in your own benefit.

Separation from the person that you love, until the Ttzan of destiny decides differently.

cnm resımlerı ekleyın demıstım cunku kartların ters ve duz yorumları farklı oluyor :27::27: resımlerı eklemesen de en azından hangı kartlar duz hangılerı ters mutlaka belırt bundan sonra..
ben sana yıne de bunları yorumlayayım..

İlk kartın ilişkin hakkında. Bu karta gore ortada tek taraflı bır ask soz konusu. Kırık bır kalp, tartısmalar uzuntu ve de ilişkide zorlukların oldugu vurgulanmıs.

İkinci kartında suphelere degınılmıs. Onunde bır tehlıke oldugu soylenıyor ve bu tehlıke kurnaz bırınden gelecek. Gozlerını dort ac ve bu ınsana karsı dıkkatlı ol. Bu kişinin niyeti kötü. Tabı kart ters mı duz mu bılemıyorum.. Eger kartın ters cıktıysa bu yorum tamamen degısıyor. O zaman da elde etmek/ ulasmak ıstedıgın kısıye yaklasabılmek adına bazı taktıklerı kullanacagın belırtılmıs.

Üçüncü kartında ıse dusmanlarını sakın ve sakın kucuk gorme dıyor. Hatta onları dıkkatlıce dınleyıp nıyetlerını anlamaya calısman senın yararına olacaktır. Kararsızlık, hiddet vb. duygular revacta. Su an ıcın sevdıgın kısı ıle aranda ayrılık gozukuyor :(

toparlamak gerekırse ilişkin zorlu bır surecte, belkı de bu ılıskı uzerıne sızı uzmek ve de canınızı yakmak ısteyen kısıler vardır. bu kısılerı tanıyorsan ya da da suphelendıgın bırılerı varsa onları kucumseme ve de onların nıyetlerını anlamaya calıs. bu sureclerı atlatabılırsen ayrılık vb durumlardan kurtulursun dıye dusunuyorum..

sansına bugun kotu yorumlanacak kartları secıyorsun, uzgunum cnm..:43:

Son düzenleme:
:d bana zaten iyisi çmaz kı lanet girsin

cnm cok kotu cekım yapıyorsun.. özel msj da atamıyorum kı yazayım sana..
bak nıckının altına kalbi çok kırık yazmıssın ya hep bu durum ıcerısınde kalmak ıcın davetıye cıkarıyorsun kendıne ...:18:

cnm cok kotu cekım yapıyorsun.. özel msj da atamıyorum kı yazayım sana..
bak nıckının altına kalbi çok kırık yazmıssın ya hep bu durum ıcerısınde kalmak ıcın davetıye cıkarıyorsun kendıne ...:18:

EVLIYIM TATLIM BENde TİLKİ TERSTI sadece kalbım eşime kırık değil ayrıca burda bazen tartışma çıkıyor bende çok kızmıştım oyuzden yazdım eşimle hiç alakası yok yanı yorumladığın için tşkler cadı değil mi illa cadılığını yapıp birşeyler kötü diyecek:63::63::63::63: ...:D

EVLIYIM TATLIM BENde TİLKİ TERSTI sadece kalbım eşime kırık değil ayrıca burda bazen tartışma çıkıyor bende çok kızmıştım oyuzden yazdım eşimle hiç alakası yok yanı yorumladığın için tşkler cadı değil mi illa cadılığını yapıp birşeyler kötü diyecek:63::63::63::63: ...:D

rica ederim cnm :40: ben de kartların yalancısıyım :):)

card upright

The Gate

This card is a messenger of higher ranks, great position, honour. This card is a bright omen. Your luck is bright and your joy shall be immense. If the card appears near any other Deste figure, then the person represented by it, shall bring you luck. It is this person that shall open the Gate for you.
card upright

The Galley

A trip. A change of life. An opportunity that is coming. It opens new ways of good luck and success. New experiences make you richer. Your life obtains a meaning because the things that happen draw your interest. If this card appears, it symbolizes a trip with many events that shall leave a mark on you. Many things are bound to happen.
card upright

The Tomb

The end is near. Every kind of ending. This card also means death, if all four surrounding cards are evil. It means something final. A loss of courage to deal with your problems and overcome them. The cad also symbolizes the voices of the dead from the afterlife.

Bende bunları seçtim yorumlayabilirmisiniz?:44:

Netten bakılan falı ciddiye almamak gerekiyor bence.

Ve katina falında da genelde hep kötü kartlar çıkıyor.

16o.gif

Urmiaa (Sultana of the Ruby)

Barış ve düzeni belirleyen bir kişi. Çaba ve sıkı çalışma sayesinde kazandığınız başarılarınızı belirtir.
Sevdiğiniz kişinin size uygun olmadığını düşünüp mudarip oluyorsunuz.Yine de, bu bağdan kaçış mümkün olmayacaktır, tutkunuz çok güçlü.Güvenilir bir dostunuz size yardım edecek.

1o.gif

Attart (The Light)

İyi şans.. Toprak ana size kucak açmış durumda , çok yakında büyük sevinç, evlilik, bir sevgili kişi, şifa, bereket sizinle olacak.
Mutluluk.. Ttzans iyi şanslar, güzellik ve sağlık ihsan eder. Onlar iyileşecek.Sonuç , her zaman mevcut durumu düzeltmek mümkün görünmese bile, pozitif-olumlu olacaktır.

46o.gif

The Key

Kendiniz hapsettiğiniz yalnızlık hapishanesinden çıkmak demektir. Etrafa iyimserlik yayılacak. İlerleme ve refahı hissedeceksiniz.Arkadaşlarınız ve sevdikleriniz sizi saracak. Yol ve Kadırga ve kartların ardından bu kart açılmışsa hayatınız en iyi şekilde olacaktır.

Hadi inşallah , ben de tutan çok şey oldu kızlar.​

fala inanma falsız da kalmayın denmıs.. ısteyen ıstedıgın yapmakta ozgurdur.. lutfen ınsanların sevklerını kıracak seyler soylemeyın..

Eki Görüntüle 175262

The Tomb

Eki Görüntüle 175260

][/B]

Eki Görüntüle 175261

Canım ne sorarak çektin kartları bilmiyorum ama, maddi konuyla alakalı büyük sıkıntılar var.
Ve biraz uzun sürecek.

Back
X