Katina'nın Deste Falını Deneyin Bir de !!

buraya şimdi üye oldum --merhabalar ...

DESTE yi yeni aldım ....dün gece sabah 04-30 a kadar kuzenimle birlikte baktık ...geçmiş - gelecek - korkular- istekler şeklinde açtık ...kuzenım geçmişinde ne varsa hepsi teker teker çıktı ....gelecekle ılgılı de hersey teker teker çıktı.şoktayız halen.ama ben tam olarak öğrenebılmıs değilim.kıtap bıraz karısık anlatmış yöntemi.zorlandım anlamakta açıkcası.buradan da yardım almak istıyorum .yardımcı olursanız çok mutlu olurum ..teşekkurler.

DESTE yi yeni aldım ....dün gece sabah 04-30 a kadar kuzenimle birlikte baktık ...geçmiş - gelecek - korkular- istekler şeklinde açtık ...kuzenım geçmişinde ne varsa hepsi teker teker çıktı ....gelecekle ılgılı de hersey teker teker çıktı.şoktayız halen.ama ben tam olarak öğrenebılmıs değilim.kıtap bıraz karısık anlatmış yöntemi.zorlandım anlamakta açıkcası.buradan da yardım almak istıyorum .yardımcı olursanız çok mutlu olurum ..teşekkurler.

katina, desteyi tanıdıkça, konsantre oldukça seninle çok güzel konuşur. gerçi bu bütün desteler için böyle ama katinayı ben de çok seviyorum gerçekten.

Bende katina destesi alıp öğrenmek istiyorum.Bir kaç arkadaş ağır gelir önce tarotla başla diyorlar ama katina beni öyle cezbediyorki içine çekiliyorum sanki.

arkadaşlar ben baktım katinanın destesinde falıma uğraştığım işlerle yorumu bağlantılıydı gerçekten fala inanmam falsızda kalmam ama kartlar alışılmışın dışında olduğu için etkilendim

bu deste nerelerde bulınur Sakrya'da tek tarot buldum onu bile zor buldm

İzmir büyücülerinin kullanmış oldukları bu deste bildiğimiz tarot destesınden biraz daha farklı. Hatta bir süre önce İzmir Büyücüleri adlı kitabın yanında hediye olarak verılıyordu bu deste. Destemızın adına Katina'nın Destesi denıyor cunku vaktı zamanında İzmir'de yasamıs olan Katina adlı bır kız gozune kestırdıgı erkeklerı guzellıgyle degıl, tamamen buyulerı, iksirleri vb şeylerle etkıleyıp elde edermıs.

Sitemizin linkini vereyim, yalnız deste altındakı yorumlar İngilizce.. Cevıremeyen arkadaslar olurlarsa resımlerı altlarındakı yazılarla bırlıkte buraya eklerlerse emınım kı yardımcı olacak arkadaslar olacaktır. ben de elımden geldıgınce yardımcı olurum.. Sayfaya gittiğinizde read the cards olan yere tıklayınız.. ekranda ayrı bır pencere acılacak.. Orada shuffle the cards deyip kartlarınızı dagıtınız ve 3 tane kart secınız.. sonra da yorumlarınızı yapınız..Umarım aramızda bu desteye profesyonel olarak bakanlar vardır :)

İşte Linkimiz:
Katina'nın Deste Falı

Kartlardan örnekler:

alm7hr2.jpg

alm8fr3.jpg
benimkini de yorumlarmısnz
Adsız.webp

kesinlikle katılıyorum kartların sizi seçmesi gerek kartlar arası ilişkiyi kurabilmek çok zor ..sen hangi açılımlarla bakıyosun canım kendine ben şimdilik sadece kendime bakıyorum yanlış bişey yapmamak için tadridna ya yanaşmadım daha mesela :))
Kartların sizi seçmesi gerek tam olarak ne oluyo bilmiyorumda :/

Back
X