- 4 Mart 2017
- 381
- 213
- 23
- 38
- Konu Sahibi Miricandan
-
Basit bu konu olduğunu düşündüm için hatip olan birine sormak istedimmaddi durumu iyiymiş zaten bunu katip vs sormak yerine dosyayı da alıp bir avukat ile görüşse abiniz
hem verilecek bilgiler teknik olur hem de somut dosya üzerinden konuşulur
burada kulaktan kulağa oynar gibi oluyor zira
Karsi taraf iyi niyetli degil sorun orda gözü doymuyor kerizyerine konmak her çocuk için eğitimetkinlik saglik hariç yeterli her çocuk icin ekstra gıda çocuk başına 5bin kenan dersi 10bin servis 2bin tl eder mi artı çocukların üzerine olan devremulk kira ta veren ama yine kendisi
Siz abimi suçlar gibi konuşunca açıklama yaptım bu kotuleme değil olan durum yengem böyle bi kadin ☺ biz de yegenlerimiz icin o oarayi verdigimizin farkindayiz iyi niyet olmayınca karşı taraftan böyle oluyorSizin uslubunuzda var bir sorun zaten. Katip sorarak konuya giriyorsunuz. Mahkeme mi soruyorsunuz yengenizi mi kotuluyorsunuz ne yapiyorsunuz belli degil. İffetsizmis bilmem neymis! Yok abiniz cocuk basina 10 bin nafaka veriyormus. Veriyorsa asagi komsunun cocuguna vermiyor kendi cocuklarina veriyor abiniz! Maddi gucu de varmis versin size ne oluyor? Cikmissiniz ortaya bu saatten sonra yengenize laf ediyorsunuz. Onlar anne ve baba,aralarinda hallederler size noluyor?
Basit bu konu olduğunu düşündüm için hatip olan birine sormak istedim
Biz çocukların velayetini almak için dava açtık hanımefendi denizli ye gidince hatip olan birinden basit bilgi almak istedimbakın dünyanın en kötüsü olabilir
ama mahkemenin kararı vardır orada yazan ödenir
ekstrasını ödeyip ödememek de babalarının bileceği iştir
keman dersi alan çocuğun hayat standardı yüksektir
basit bir okul gösterisi için o çocuğa 1000 tl altı kıyafet almazlar mesela
abinizin eşi 4 çocuğunun annesi imiş o daha iyi tanır karşıdakini veririm demiş anlaşmış boşanmış
şimdi bunu irdelemek gereksiz artık
haaa ekstra istiyorsa da vermeyecek
Katip varsa eğer böyle bu dosya görmüştür bilgisi olabilir basit bu konu için avukatla gitmek istemedik bu kadar basitama değil
zira siz şu an dosyanın aşamasını bilmiyorsunuz dosya görmeden de bilinmesi mümkün değil
ha gidip ilgili mahkemenin katibine sorsanız o bilir ama buradan birisinin bilmesi olanaklı olmaz
Biz çocukların velayetini almak için dava açtık hanımefendi denizli ye gidince hatip olan birinden basit bilgi almak istedim
Abinizde de bir sorun var evet. Ya da siz ortaya karisik daliyorsunuz. Abiniz hali vakti yerinde cocuklarina 40 bin nafaka oduyor ancak mahkeme ile ilgili bir konuda ne yapacagini bilmiyor?? Buna kim inanir? Bir yerlerde tutarsizlik var. Siradan bir aile degil ki bunlar,belli ki yasam standartlari yuksek. Keman dersi alan cocuk dar gelirlinin cocugu gibi yasamaz. Abinizin agzi yok mu cocuklarinin annesine bir telefon acip da dava ile ilgili nerede ne acilacak ne yapilacak soramiyor mu dedim ben bu kotulemek degil. Veya avukatiniz sizi yonlendirmedi mi?Siz abimi suçlar gibi konuşunca açıklama yaptım bu kotuleme değil olan durum yengem böyle bi kadin ☺ biz de yegenlerimiz icin o oarayi verdigimizin farkindayiz iyi niyet olmayınca karşı taraftan böyle oluyor
☺ben de diyorum ki bu bilgiyi bu şekilde alamazsınız
alacağınız bilgi sağlıklı olmaz
gidin dosyaya baksın bir avukat sağlıklı bilgi edinin
Katip varsa eğer böyle bu dosya görmüştür bilgisi olabilir basit bu konu için avukatla gitmek istemedik bu kadar basit
Hanımefendi okunudunuz anlamak çok zor olmamalı di mi ben basit bi konu hakkında katip olan birinden bilgi almak istedim avukatlık bişey görmedim katip değilseniz böyle konularda bilginiz yoksa yazmayinAbinizde de bir sorun var evet. Ya da siz ortaya karisik daliyorsunuz. Abiniz hali vakti yerinde cocuklarina 40 bin nafaka oduyor ancak mahkeme ile ilgili bir konuda ne yapacagini bilmiyor?? Buna kim inanir? Bir yerlerde tutarsizlik var. Siradan bir aile degil ki bunlar,belli ki yasam standartlari yuksek. Keman dersi alan cocuk dar gelirlinin cocugu gibi yasamaz. Abinizin agzi yok mu cocuklarinin annesine bir telefon acip da dava ile ilgili nerede ne acilacak ne yapilacak soramiyor mu dedim ben bu kotulemek degil. Veya avukatiniz sizi yonlendirmedi mi?
Katip misiniz ona göre cevap vericegimiyi de teknik olarak bilgi verilmeyince cevap verilemiyor işte
karar kesinleşti mi
tebligatlar yapıldı mı
dosya istinafa gitti mi
süre geçti mi
bu bilgi olmadan katip de olsa Yargıtay başkanı da olsa sağlıklı bilgi olmaz ki
___________________________________Konumu kapatirmisiniz konu amacından çıktı laf anlatamiyacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?