Katip olan var mi mahkeme dava dosyası bilgi acil

maddi durumu iyiymiş zaten bunu katip vs sormak yerine dosyayı da alıp bir avukat ile görüşse abiniz

hem verilecek bilgiler teknik olur hem de somut dosya üzerinden konuşulur

burada kulaktan kulağa oynar gibi oluyor zira
Basit bu konu olduğunu düşündüm için hatip olan birine sormak istedim

bakın dünyanın en kötüsü olabilir

ama mahkemenin kararı vardır orada yazan ödenir

ekstrasını ödeyip ödememek de babalarının bileceği iştir

keman dersi alan çocuğun hayat standardı yüksektir

basit bir okul gösterisi için o çocuğa 1000 tl altı kıyafet almazlar mesela

abinizin eşi 4 çocuğunun annesi imiş o daha iyi tanır karşıdakini veririm demiş anlaşmış boşanmış

şimdi bunu irdelemek gereksiz artık

haaa ekstra istiyorsa da vermeyecek

Siz abimi suçlar gibi konuşunca açıklama yaptım bu kotuleme değil olan durum yengem böyle bi kadin ☺ biz de yegenlerimiz icin o oarayi verdigimizin farkindayiz iyi niyet olmayınca karşı taraftan böyle oluyor

Basit bu konu olduğunu düşündüm için hatip olan birine sormak istedim

ama değil

zira siz şu an dosyanın aşamasını bilmiyorsunuz dosya görmeden de bilinmesi mümkün değil

ha gidip ilgili mahkemenin katibine sorsanız o bilir ama buradan birisinin bilmesi olanaklı olmaz

Biz çocukların velayetini almak için dava açtık hanımefendi denizli ye gidince hatip olan birinden basit bilgi almak istedim

ama değil

zira siz şu an dosyanın aşamasını bilmiyorsunuz dosya görmeden de bilinmesi mümkün değil

ha gidip ilgili mahkemenin katibine sorsanız o bilir ama buradan birisinin bilmesi olanaklı olmaz
Katip varsa eğer böyle bu dosya görmüştür bilgisi olabilir basit bu konu için avukatla gitmek istemedik bu kadar basit

Siz abimi suçlar gibi konuşunca açıklama yaptım bu kotuleme değil olan durum yengem böyle bi kadin ☺ biz de yegenlerimiz icin o oarayi verdigimizin farkindayiz iyi niyet olmayınca karşı taraftan böyle oluyor
Abinizde de bir sorun var evet. Ya da siz ortaya karisik daliyorsunuz. Abiniz hali vakti yerinde cocuklarina 40 bin nafaka oduyor ancak mahkeme ile ilgili bir konuda ne yapacagini bilmiyor?? Buna kim inanir? Bir yerlerde tutarsizlik var. Siradan bir aile degil ki bunlar,belli ki yasam standartlari yuksek. Keman dersi alan cocuk dar gelirlinin cocugu gibi yasamaz. Abinizin agzi yok mu cocuklarinin annesine bir telefon acip da dava ile ilgili nerede ne acilacak ne yapilacak soramiyor mu dedim ben bu kotulemek degil. Veya avukatiniz sizi yonlendirmedi mi?

Katip varsa eğer böyle bu dosya görmüştür bilgisi olabilir basit bu konu için avukatla gitmek istemedik bu kadar basit

iyi de teknik olarak bilgi verilmeyince cevap verilemiyor işte

karar kesinleşti mi

tebligatlar yapıldı mı

dosya istinafa gitti mi

süre geçti mi

bu bilgi olmadan katip de olsa Yargıtay başkanı da olsa sağlıklı bilgi olmaz ki

Hanımefendi okunudunuz anlamak çok zor olmamalı di mi ben basit bi konu hakkında katip olan birinden bilgi almak istedim avukatlık bişey görmedim katip değilseniz böyle konularda bilginiz yoksa yazmayin

Katip misiniz ona göre cevap vericegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…