D dilazar Üye Kayıtlı Üye 15 Aralık 2023 147 -5 16 8 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi dilazar #1 Selam arkadaşlar önlisans mezunuyum ,katiplik klavye çalışıyorum var mı benim gibi çalışan birbiribize destek olalım fikir alışverişi yapalım .
Selam arkadaşlar önlisans mezunuyum ,katiplik klavye çalışıyorum var mı benim gibi çalışan birbiribize destek olalım fikir alışverişi yapalım .
merak dolu Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2024 1.228 275 43 25 1 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi dilazar #2 dilazar .!.: Selam arkadaşlar önlisans mezunuyum ,katiplik klavye çalışıyorum var mı benim gibi çalışan birbiribize destek olalım fikir alışverişi yapalım . Genişletmek için tıkla... Bende ortaöğretimden girdim sınava f klavye çalışıyorum
dilazar .!.: Selam arkadaşlar önlisans mezunuyum ,katiplik klavye çalışıyorum var mı benim gibi çalışan birbiribize destek olalım fikir alışverişi yapalım . Genişletmek için tıkla... Bende ortaöğretimden girdim sınava f klavye çalışıyorum
D dilazar Üye Kayıtlı Üye 15 Aralık 2023 147 -5 16 12 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi dilazar #3 merak dolu .!.: Bende ortaöğretimden girdim sınava f klavye çalışıyorum Genişletmek için tıkla... nasıl gidiyor bende f çalışıyrım
merak dolu .!.: Bende ortaöğretimden girdim sınava f klavye çalışıyorum Genişletmek için tıkla... nasıl gidiyor bende f çalışıyrım
Vaveylay Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Nisan 2024 1.201 1.251 53 26 12 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi dilazar #4 dilazar .!.: Selam arkadaşlar önlisans mezunuyum ,katiplik klavye çalışıyorum var mı benim gibi çalışan birbiribize destek olalım fikir alışverişi yapalım . Genişletmek için tıkla... Katiplige nasıl basvuruyorsunuz? Bende düşünüyorum aslında da şuan hamileyim seneye için girmek istiyorum alımlar ne kadar da bir oluyor
dilazar .!.: Selam arkadaşlar önlisans mezunuyum ,katiplik klavye çalışıyorum var mı benim gibi çalışan birbiribize destek olalım fikir alışverişi yapalım . Genişletmek için tıkla... Katiplige nasıl basvuruyorsunuz? Bende düşünüyorum aslında da şuan hamileyim seneye için girmek istiyorum alımlar ne kadar da bir oluyor
D dilazar Üye Kayıtlı Üye 15 Aralık 2023 147 -5 16 12 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi dilazar #5 Vaveylay .!.: Katiplige nasıl basvuruyorsunuz? Bende düşünüyorum aslında da şuan hamileyim seneye için girmek istiyorum alımlar ne kadar da bir oluyor Genişletmek için tıkla... Alım oluyor o zaman başvuru yapıyoruz henüz daha başlamadı klavye sınavına hazırlık yapıyoruz
Vaveylay .!.: Katiplige nasıl basvuruyorsunuz? Bende düşünüyorum aslında da şuan hamileyim seneye için girmek istiyorum alımlar ne kadar da bir oluyor Genişletmek için tıkla... Alım oluyor o zaman başvuru yapıyoruz henüz daha başlamadı klavye sınavına hazırlık yapıyoruz
Vaveylay Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Nisan 2024 1.201 1.251 53 26 12 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi dilazar #6 dilazar .!.: Alım oluyor o zaman başvuru yapıyoruz henüz daha başlamadı klavye sınavına hazırlık yapıyoruz Genişletmek için tıkla... Anladım kpss şartı var mı peki
dilazar .!.: Alım oluyor o zaman başvuru yapıyoruz henüz daha başlamadı klavye sınavına hazırlık yapıyoruz Genişletmek için tıkla... Anladım kpss şartı var mı peki
D dilazar Üye Kayıtlı Üye 15 Aralık 2023 147 -5 16 12 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi dilazar #7 Vaveylay .!.: Anladım kpss şartı var mı peki Genişletmek için tıkla... tabi
merak dolu Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2024 1.228 275 43 25 14 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi dilazar #8 dilazar .!.: nasıl gidiyor bende f çalışıyrım Genişletmek için tıkla... Bu aralar kendi işlerim var çok vakit bulup da bakamadım en son 90 100 arasındaydım sizin nasıl
dilazar .!.: nasıl gidiyor bende f çalışıyrım Genişletmek için tıkla... Bu aralar kendi işlerim var çok vakit bulup da bakamadım en son 90 100 arasındaydım sizin nasıl
D dilazar Üye Kayıtlı Üye 15 Aralık 2023 147 -5 16 14 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi dilazar #9 merak dolu .!.: Bu aralar kendi işlerim var çok vakit bulup da bakamadım en son 90 100 arasındaydım sizin nasıl Genişletmek için tıkla... ben daha yeni başladım temel seviyelerdeyim metin yazmaya geçmedim ,hangi şehirden gireceksiniz?
merak dolu .!.: Bu aralar kendi işlerim var çok vakit bulup da bakamadım en son 90 100 arasındaydım sizin nasıl Genişletmek için tıkla... ben daha yeni başladım temel seviyelerdeyim metin yazmaya geçmedim ,hangi şehirden gireceksiniz?
merak dolu Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2024 1.228 275 43 25 20 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi dilazar #10 dilazar .!.: ben daha yeni başladım temel seviyelerdeyim metin yazmaya geçmedim ,hangi şehirden gireceksiniz? Genişletmek için tıkla... Manisadan girerim harflerin yerine iyice oturtunca ilerlemeniz hızlı olur
dilazar .!.: ben daha yeni başladım temel seviyelerdeyim metin yazmaya geçmedim ,hangi şehirden gireceksiniz? Genişletmek için tıkla... Manisadan girerim harflerin yerine iyice oturtunca ilerlemeniz hızlı olur
D dilazar Üye Kayıtlı Üye 15 Aralık 2023 147 -5 16 20 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi dilazar #11 merak dolu .!.: Manisadan girerim harflerin yerine iyice oturtunca ilerlemeniz hızlı olur Genişletmek için tıkla... aynen siz ne kadar zamandır çalışıyorsunuz
merak dolu .!.: Manisadan girerim harflerin yerine iyice oturtunca ilerlemeniz hızlı olur Genişletmek için tıkla... aynen siz ne kadar zamandır çalışıyorsunuz
merak dolu Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2024 1.228 275 43 25 21 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi dilazar #12 dilazar .!.: aynen siz ne kadar zamandır çalışıyorsunuz Genişletmek için tıkla... Benimde yeni sayılır biz nereden gireceksiniz
dilazar .!.: aynen siz ne kadar zamandır çalışıyorsunuz Genişletmek için tıkla... Benimde yeni sayılır biz nereden gireceksiniz
D dilazar Üye Kayıtlı Üye 15 Aralık 2023 147 -5 16 23 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi dilazar #13 Ben Ordu'da yaşıyorum ama Ordu'dan girmeyeceğim Samsun başka şehirler düşünüyorum bakalım.SİZ yeni çalışmaya göre baya iyi yazıyorsunuz ama ben daha tekerlemelerdeyim .
Ben Ordu'da yaşıyorum ama Ordu'dan girmeyeceğim Samsun başka şehirler düşünüyorum bakalım.SİZ yeni çalışmaya göre baya iyi yazıyorsunuz ama ben daha tekerlemelerdeyim .