• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

katlanamyorum artk..

Ne kadar seversen sev sana saygı duymasını öğret ona.. ha bilmio mu o zaman çek kendini... tavır yap.. ne demek hakaret etmek ? sevdiğim adam bana hakaret etse onu ben var yaaa :olmaz:

sevmek demek kendimizi sevmemek demek değildir unutma !!! önce kendimizi sevecez, kendimize saygımız olacak ve karşımızda kim olursa olsun bize saygı duyacak !!!

aşkımdan geberiyor olsa bana saygısızlık yapan bi herifin canına okurum bee !!! geçenlerde sevgilim bana aklı sıra şakayla karışık gerizekalı dedi var ya verdiğim tepkiden o kadar korktu ki bir daha asla demicem nolur affet diye günlerce yalvardı... sevgimi veriorum ben sana sen kalkıp bana hakaret ediosun ha sen kimsin ki ? sevildiğini bileceksin !!! gözümden düşmemeye çalişacaksın.... kendini geri çek alttan alıp durma silkelen.. sen saygıyı sevgiyi hak etmio musun da taviz veriosun canım yaa... böyle sevgi anlayişi olamaz.. seviyorum ne derse desin susuyorum diye bi anlayiş olamaz bu sevgi deil yaa... önce bi silkelen kendine gel seni hak etmeyen gereken sevgiyi saygıyı göstermeyen biri anam babam olsa gözümden düşer !!!

Bacım; psikolojisi bozuk, kendini beğenmiş, hep kendini haklı bulan erkekten hayır gelir mi?
Kadınlar narindir onlara iyi davranalım yumuşak davranalım demeleri gerekirken eziyorlar üstüne hakaret rezillik ya...
Dayak atanı bile gördüm.
Sonra gelsin özür dilesin.
Şu hayatta anladım ki, bir insan 7sinde neyse 70inde o!
Değimez bacım değişmez...
At sonu sen hayataına devam et!
:teselli:

Fazla yüz vermişsin anladığım kadarıyla..Yüz verdin mi elli daha istiyorlar o zaman..Takma kafana tokadan başka bir şey..

bayan1903, merak ettim durumlar nasil? Umarim uzulmuyorsundur Canim, bukadar cektim diyorsun daha fazla kendini uzme ve kimseninde seni uzmesine izin verme !!!

bayan1903, merak ettim durumlar nasil? Umarim uzulmuyorsundur Canim, bukadar cektim diyorsun daha fazla kendini uzme ve kimseninde seni uzmesine izin verme !!!

cnm teşekkür ederim sorduğun için şu an için iyiyiz artık o kadar üstüne düşmüyorum bu sefer de kaçan kovalanır misali ben iyi oldum şimdiilik çok büyük sorunlar yok ama olursa da kendimi üzmüyorum cnm güçlü olmayı öğrendim sanırım biraz çok sağol tatlım a.s.

Back
X