Katlanan kredi kartı

Size tavsiyem ac kalın yine borcu kapatın cunku zaten yetmiyormus ki kk borcu olmus. Kredi cekiop kartı kapatınca bu sefer hiç yetmicek ya kart yeniden siscek ya da yine kredi alcaksınız. Kısır dongu olusuyor sonra

Bankaya gidip kredini yapilandirabilirsin ?
En azindan seni fazla kasmadan. Ya da çok dağinik bir ödeme planin varsa örneğin 400 bir yere 500 bir yere 800 bir yere ; Hepsini tek bir kredi ile toplatabilirsin. En azindan tek bir yere borclu kalirsin. Dediğim gibi yapilandirmakta mantiklisi gibi geliyor bankanin bireysel musterisi ile gorusursen cok rahat kasmadan kurtulabilirsin.

Size tavsiyem ac kalın yine borcu kapatın cunku zaten yetmiyormus ki kk borcu olmus. Kredi cekiop kartı kapatınca bu sefer hiç yetmicek ya kart yeniden siscek ya da yine kredi alcaksınız. Kısır dongu olusuyor sonra
Çok haklısın. Herşey üst üste geldi. Nişanımız oldu sonra hemen nikah oldu. Birikimimiz yoktu. Çünkü yeni işe başlamıştık ikimizde.kredi kartına yüklendim. İlk defa aileden ayrıldım başka şehirde yaşıyorum. Hesabımı tam yapamadım.

Çok haklısın. Herşey üst üste geldi. Nişanımız oldu sonra hemen nikah oldu. Birikimimiz yoktu. Çünkü yeni işe başlamıştık ikimizde.kredi kartına yüklendim. İlk defa aileden ayrıldım başka şehirde yaşıyorum. Hesabımı tam yapamadım.
Hiç bunalcağınız bişi yok içinizi ferah tutun 1000 er liradan 4 ayda kapanır. Elinize 3 5?kurus fazla gecse azına coğuna bakmayın hrmrn yatırın karta yok sayın o parayı biter gider allahın iziniyle.4 ay dediğiniz ne ki.

Hiç bunalcağınız bişi yok içinizi ferah tutun 1000 er liradan 4 ayda kapanır. Elinize 3 5?kurus fazla gecse azına coğuna bakmayın hrmrn yatırın karta yok sayın o parayı biter gider allahın iziniyle.4 ay dediğiniz ne ki.
Çok sağol canım destek oldun. İnşallah senin de borçların hemen biter.

Borcunu aylık ödeyebileceğin miktarda taksitlendir. O zaman kartın da bloke olur kullanamazsın. Yani ekstra harcama da yapmamış olursun.

Eğer kartı kırıp atarsan ihtiyaç kredisi çekip bir anda öde. Ama 3 ay sonra bitebilecek bir borç için en az 1 sene faizli kredi ödemek saçma olur. Bizim ekstra ödemelerimiz var diye çektik ve kartı kırıp atmıştım. Şimdi kredi ödüyorum.

Ve zor ama en etkili yöntem dişini sıkıp, hiç harcama yapmayıp aylık dönem borcunu yatırarak Ağustos'a kadar komple kurtulmak.

Back
X