olacak allahın izniyle hersey ınanmakla baslar,ben artık bu 3. denemem olacak sanırım 2 tane embriyo koyulacak bu defa belki ikizim olur diyorum belli mi olur:))okadar pollyanna yım yanii..
arada gelgitler elbetteki yaşanacak ama sonrasında hep pozitif olmaya çalışıyorum..birşeyi 40 kez söylersen olurmus deneyelim bakalımm ..
insallahhhhh..canim hepimizin hikayesi benzer....bazilari nerdesye ayni..defalarca kere umudumuzu kaybediyoruz defalarca kere yine en basa donuyoruz..cok ugrasiyoruz cok emek veriyoruz..su an bende kaan hocanin tedavisini uyguluyorum..insalllah olumlu sonuc elde ederiz..en azindan alaninda bir numara urolog.keske once tedavi uygulatyip sonra tup yapsaydim..ama iste nasip...insallah hepimize guzel haberlerimizi yazabilirz buraya...
evet haklısın canım bende senın gıbı dusunuyorum.bız belkıde bu kadar cok takmasak bebeklerımız gelecek.hamıle kalanların spermı kac yumurtası nasıl bılıyormuyuz.ama bırcok hamıle kalan kısı dusunmuyor.ılıskı olup bıtıyor.adet gunu gecıyorkı hamıle.aslında ben hep dıyorum.ılk bebegıme hamıle kalayım ıkıcıye ınanıyorumkı hemen kalıcam.cunku nasıl olsa bır tane var dıyıp takmıycam.ozaman hemen gelıcek.keske takmasak ama elımde degıl.her ay dıyorum yok bu ay yumurtlamaymıs takmıycam.canım ısteyınce ılıskı olcak.dayanamıyorum.yumurtlama zamanım geldımı gun asırı baslıyorum.eee ne oluyor yıne sıfır yıne sıfır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?