Bildirin yönetime
Özgürsünüz
hakaretler havada uçuşuyorkonu tamamen kaymış kötü içerik olarak bildirilecek onlarca mesaj varken sizin derdiniz tam olarak nedir de gayet makul bir cümle karşısında çıkışıyorsunuz.forum kullanmayı üslubu bilmeyen biri değilim tartışma niyetinde ise hiç hiç değilim..bu sözlerim bütün arkadaşlara ...kısır tartışmalar bunlar hiç bir yere varılmadı bundan sonra da varılmaz ben SADECE bir konuyu hakkında yeterince bilgisi olmadan yorumlayanlara tahammül edemiyorum. sadece kendi durumumdan bahsetmek istiyorum genellemeler asla ve asla beni bağlamaz..
1-neden meslek lisesi(ihl)?
tercih formumu ilkokul öğretmenim doldurdu .okulun başarısını baz aldı.ailem okul tercihi konusuna yeterince hakim değildi..bunun için onları suçlayamayız değil mi?
2-peki katsayı uygulamasına başlandığında neden okulunu değiştirmedin?
bu bana defalarca teklif edildi ama hem okulu çok sevdiğim için,hem de burda baska tartışmalara sebep olabileceğini düşündüğüm bazı konular yüzünden ayrılmadım.
bu maddede detaya girmiyorum konu yine uçar..
velhasıl bitti 2 kere öss ye girdim katsayı adaletsizliği yüzünden ün. eğitimim, mesleğim yok. 8 sene sonra bu yıl sınava tekrar hazırlanıyorum bu konuda hayallerimi gerçekleştırmeme hiçbir yasak engel koyamaz(dı)ve nihayet....
bir arkadaşımız kızlarımızı neden alıyor bu okullar demiş.hayat görüşleri yada giyim kuşam yaşam tercihleri nedeniyle orda okuyan birçok kızın diger seçenegi evde koca beklemek.hiçbir mantıklı kural bir insanı böyle bir tercihe zorlayamaz...şimdi bunda absürt birşey var mı?bence yok...
bir de lütfen ayrıntılara saplanıp kişiselleştirmiyelim hiçbirseyi.en iyi bildigimi yani kendi durumumu örnek gösterip gerçekten merak eden varsa bilsin istedım.hepinize sevgiler...