kızlar selam,
kavonoz mamalar hakkında bilgisi olan var mı? bir arkadaşım var.oğlu 1 yaşında dışarıda olduğunda meyve püresi ve sebze püreleri verdiğini dedi.eee bende meraklıyım.Gittim aldım milupanınkini ama açtım bir garip geldi.olduğu gibi attım.kullanan var mı? yada fikri olan? ben yavaş yavaş ek gıdaya başladım.Çünkü emirhanım sadece gece isterse o da tabi emiyor.Gündüz emmiyor.bende sabah mama, 11 gibi şeftali suyu içine 2 kaşık pirinçli muhabilisi(milupa'nın) birdeöğlen sebze püresi veriyorum.alşama yatmadan da sütlü pirinçli muhallebisinden aralarda da devam sütünü veriyorum....paylaşalım istedim.sevgiler NAZ ve EMİRHANopuyorumnanaktan:ecrin_bebek:
benimde kafam çok karışık bu konuda.doktoruma sormayıda unuttum.acaba ne derece güvenli ve sağlıklı??
canım emin ol pazardan aldığın sebze meyveden kat kat daha sağlıklı. ben herobaby organic alıyorum,ayrıca gece kavanozları var onlardan da yediriyorum,oldukça pratik ve sağlıklı.
bende kavanoz veriyorum emiyo ama artık sadece emmeyle doymuyo milupanın sütlacını almıştım çok sevdi şimdide karışık meyvesini vericem emzirdim uyuttum uyandığınca onu vericem dışarda pratik oluyo demişsiniz direk kavanozdanmı veriyosunuz ben bi kaba alıyorum sıcak suda benmari usulü ısıtıp veriyorum dışarda bu nasıl olacakkiii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?