kavanoz mamalar hakkında

emirhan26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2008
94
0
86
Eskişehir
kızlar selam,
kavonoz mamalar hakkında bilgisi olan var mı? bir arkadaşım var.oğlu 1 yaşında dışarıda olduğunda meyve püresi ve sebze püreleri verdiğini dedi.eee bende meraklıyım.Gittim aldım milupanınkini ama açtım bir garip geldi.olduğu gibi attım.kullanan var mı? yada fikri olan? ben yavaş yavaş ek gıdaya başladım.Çünkü emirhanım sadece gece isterse o da tabi emiyor.Gündüz emmiyor.bende sabah mama, 11 gibi şeftali suyu içine 2 kaşık pirinçli muhabilisi(milupa'nın) birdeöğlen sebze püresi veriyorum.alşama yatmadan da sütlü pirinçli muhallebisinden aralarda da devam sütünü veriyorum....paylaşalım istedim.sevgiler NAZ ve EMİRHANopuyorumnanaktan:nazar::ecrin_bebek:

kızlar selam,
kavonoz mamalar hakkında bilgisi olan var mı? bir arkadaşım var.oğlu 1 yaşında dışarıda olduğunda meyve püresi ve sebze püreleri verdiğini dedi.eee bende meraklıyım.Gittim aldım milupanınkini ama açtım bir garip geldi.olduğu gibi attım.kullanan var mı? yada fikri olan? ben yavaş yavaş ek gıdaya başladım.Çünkü emirhanım sadece gece isterse o da tabi emiyor.Gündüz emmiyor.bende sabah mama, 11 gibi şeftali suyu içine 2 kaşık pirinçli muhabilisi(milupa'nın) birdeöğlen sebze püresi veriyorum.alşama yatmadan da sütlü pirinçli muhallebisinden aralarda da devam sütünü veriyorum....paylaşalım istedim.sevgiler NAZ ve EMİRHANopuyorumnanaktan:nazar::ecrin_bebek:

valla doktorumuza sorduk kavanoz ek gıdaları..mevsimi dışında olan sebze/meyveleri kavanoz olarak verebilirsin dedi...mevsimi ise zaten taze hazırlıyoruz..kavanozlar da organikmiş öyle dedi doktorumuz..ben şimdiye kadar milipa nın taze fasülte/domates karışımını, bebelac ın pirinçli sebze püresini / ve brokolisini verdim...dışarı çıkınca fi,lan iyi oluyor..onun dışında buharda sebze haşlıyorum rondodan geçirip veriyorum...bugün kabak yedi...ayrıca 1 armut ve 2 kayısı karıştırdım onu yedi..kabızlık problemi olan arkadaşlar armut u şiddetle tavsiye ederim..içine de 1-2 kayısı eklediniz mi tamamdır...dün de bugün de yaptı bizimoğlan...sert yapıyor tabi ama yapıyor...

valla organik olanları evde hazırladıklarımızdan dahada güvenli...ve onların tadının garip olması da şundan...içinde şeker gibi şeyler yok...direk sebze meyvenin püresi konuluyor....yaniii bence güven...ben kullanıyorum

benimde kafam çok karışık bu konuda.doktoruma sormayıda unuttum.acaba ne derece güvenli ve sağlıklı??

canım emin ol pazardan aldığın sebze meyveden kat kat daha sağlıklı. ben herobaby organic alıyorum,ayrıca gece kavanozları var onlardan da yediriyorum,oldukça pratik ve sağlıklı.

bende kavanoz veriyorum emiyo ama artık sadece emmeyle doymuyo milupanın sütlacını almıştım çok sevdi şimdide karışık meyvesini vericem emzirdim uyuttum uyandığınca onu vericem dışarda pratik oluyo demişsiniz direk kavanozdanmı veriyosunuz ben bi kaba alıyorum sıcak suda benmari usulü ısıtıp veriyorum dışarda bu nasıl olacakkiii?

canım emin ol pazardan aldığın sebze meyveden kat kat daha sağlıklı. ben herobaby organic alıyorum,ayrıca gece kavanozları var onlardan da yediriyorum,oldukça pratik ve sağlıklı.

Benim de bu konuda kafam karışıktı dr um da aynı şeyi söledi semt pazarlarındakiler nasıl yetişio bilemeyiz organik verceksek ozaman ewde yetiştirmek lazım sebze meyveleri belirli standartlara göre yetiştiriolar mamada kullanılacağı için önceden anlaşılıo çiftçilerle ben de kullanıyorum kavonozdaki meyve ve sebze pürelerini ewet tadları iğrenç ama şeker ilavesiz olduklarından öyleler oğlum ağzını buruştursa da maşallah yiyo genelde ben bi seferde 3/1 ini veriyorum sadece brokoli ve patates püresini sevmedi oda çok katıydı zaten ya onu ewde denemeyi düşünüyorum belki yer

bende kavanoz veriyorum emiyo ama artık sadece emmeyle doymuyo milupanın sütlacını almıştım çok sevdi şimdide karışık meyvesini vericem emzirdim uyuttum uyandığınca onu vericem dışarda pratik oluyo demişsiniz direk kavanozdanmı veriyosunuz ben bi kaba alıyorum sıcak suda benmari usulü ısıtıp veriyorum dışarda bu nasıl olacakkiii?

canım ben oda sıcaklığında veriyorum..ısıtmıyorum yani..gerek yok ısıtmaya..tabi buzdolabından çıktığı gibi verilmez ama oda sıcaklığında olan kavanoz mamalarını direkt veriyorum...ayrıca her yerde rica etsen bir kase sıcak su verirler sana...

akvaryum hafif ısıtınca benmari usulü biraz daha eriyik oluyo zaten sulandırmana gerek yok haklısın nestle76cim kim vermezki azıcık sıcak su :)

eyifff canım yaa bende özellikle dışarı çıktığımda kaana vermeye başladım.ama hepsini henüz bitiremiyor.geri kalanını atıcakmıyız yoksa ertesi günde kalanını yiyebilirmi?bide ben azcık suyla karıştırıyorum çünkü kaan yutamıyor öğürüyor çok katı olunca.

geri kalanını 48 saat içinde verebilirsin üzerindede yazar zaten ben genelde dışarı çıkacaksam kullanıyorum kavanoz mamalrını oda sadece meyva sebzeleri kardelen sevmedi

saol canım iyi bari sevindim ya.dün 4 te verdim yarsını bugünde vereyim o zaman.bende dışarı çıktığımda veriyorum canım.evdeysem kendim hazırlıyorum.kendinin yaptığı gibi olmuyor ama dr larda artık bu organik mamaları veriyor.

Bende milupanın tüm çeşitlerinden yediriyorum benim oğlan sebze hastası ben 4. ayda başladım ve ilk sebze verdim özellikle tatlı verirsem hep tatlı istemsin sebzeye düşkün olsun diye denedim gerçektende öyle oldu ilk deniyecek arkadaşlar sebze ile başlasın tavsiye ederim.

kızlar bende bebelac sebzeli güveç verdim çok katıydı biraz ılttım yine yemedi öğürdü çok ağır bir spğan kokusu vardı yemeyince olduğu gibi çöpe attım

beg canım evet kokuları ve hatta tatları iğrenç ama faydalı bebeklerimiz için.tadı yok tuzu yok.yavrularımız güzel tatları bilmediği için bunları yiyorlar zaten.diğer tatlara alışık olsalar eminim bunları ağızlarına sürmezler...

Oğlum 6 aylık bazı günler 1 kavanoz yediriyorum. Seviyor oğlum. Bence kavanoz mamaları dışardan alıp yaptıklarımıza göre daha güvenilir.

Back
X