kavga edınce o arayıncaya kadar bekler mısınız?

nadya83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
882
6
96
Antalya
sevgilinizle kavga ettınız yarım o suclu yarım sız,

sız mı ararsınız yoksa tum msnı cebı vs kapatıp bekler mısınız, veya her ıletısımı acıp mı beklersınız vereliniortak

beklerim kendimi naza çekmeyi ne çok seviyorum hatta şu anda beklemedeyim azcık kavga ettikde:oklava::1hug:BEKLıCEM:kızgın:

beklerim kız dedin eccuk nazlı olur :CüvCüv: :kedi: kaydirigubbakcemile gamyoncuiremsu kötükedihüso şakkıdı :teytey:

Hatalıysam ben ararım,hata ondaysa aramasını beklerim ama telefonumu kapalı tutmam,açık durur..

Bende kavga ettikten sonra onun aramasını beklerim o da aramadan duramaz zaten benden habersiz kalamaz ben çok inatçıyım ne yapayım bazen aşkıma kıyamıyorum:asigim:

eskıden aramazdım telımı kapatırdım vs.
ama şımdı genelde arıyorum. aşkta gurur olmaz dıye :) ama çok abartmamak lazım ipin ucu kaçabılır.

neyse ki uzun zamandır tartışmıyoruz. (benı ektiği günü saymazsak tabı.)

yok ya ben dehiç küsme olayı yok onun için ben ararım ondanda kıymetim hiç olmaz
aratan daha kıymetli

kesinlikle aramam beklerimm hatta bnmki arnavut bilirsiniz arnavutlar inattır ama malesef bnm inadım sana sökmüyo der hepkaydirigubbakcemile3
bende öle sökmez bana arnavut marnavutttkaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

benimki sucluda olsa hayatta aramaz arayan gene ben olurum kendimden nefret ediyorum bu yuzden

kırdıysam alırım gönlünü..ama o bir patavatsızlık yaptıysa triplere girerim =)) hiç inadı yoktur anında gönlümü almaya çalışır uzun sürmez bizim küslüğümüz. bazı durumlar olur ya hata tek taraflı değildir hani.. bi şey olmustur ikimiz de kırmısızdır birbirimizi öyle zamanlarda da hep seni seviyorum diye msj atar uzatmam ben de.

haklı yada haksız olayım hırsımı alana kadar konu tatlıya bağlanana kadar ararım.

kavgada butun kınımı kusarım.. çatlarım ama aramam.. beklerım. 3 gunde olsa,3 ayda olsa beklerım.. zaten aksamı hıc bısey olmamış gıbı arar...

Amaaan ne arayacağım..kendi arar,yoklama çekmek için, ne haldeyim hala sinirlimiyim diye..
Bahane de eve bişey lazım mıymış?peeeh yer miyimn?

Aaaa.. bir de kızgınsamkötükedihüso, siz falan diye konuşurum:mymeka:,gülmemek içinde kendimi zor tutarım..

Son düzenleme:
Aslında bizde dönem dönem bu.
Bir dönem sürekli ben ararım kavgadan sonra bir dönem hep o.
Tuhaf ama rol gibi yapıştı kaldı üzerimize bu.
:1shok:

Sucluysam arar gonlunu almaya calisirim, ama eger o sucluysa burnundan getiririmkaydirigubbakcemile

Back
X