Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Önceden çok gurur yapardım hatalı olsamda hiç özür dilemezdim aramazdım da ..
Sonra yaş ilerledikçe doğruyu yanlışı görmeye başladım gurur yapmayım dedim ...
Sonraları yapmadım.. Yapmadım ama şimdi o yapıyor nedenseee.
Eee banada yine o arayana kadar aramamak düşüyor.
Nabayım iyi insanı kötü yapıyor bu adam.
valla bazen ararım bazen aramam kavgaya bağlı şimdi çok kızmışsam haklıysam hayatta aramam
ama bazende arayıp şımartmak gönlünü almak hoşuma gidiyo tabi tepeme çıkarmadanlmaz:
maşşlh canım o günü sayma sen de artık unut gitsin inşallh daha güzel günlernz olur..
ben de ilk başlarda böyle triplere çok girerdm, çok nazlıydım.çok çektrdm ama sonra onun da aklı başına geldi bi anda başka bi insana dönüştü ve iyi de yaptı ve dedi ki ben iyi oldukça sen kötü oluyosun..hani derler ya kızlar hep kötüyü sever diye:) hakkaten öyle oldu biraz burnum sürtüldü ben aramaya başladım şuan Allaha şükür her şey normal ve ikimiz de aramadan duramıyoruz..2 gurursuz olduk delikafadulden
telefonumu hayatta kapatmam karşı taraf kapatırsada daha da kötu olurklava: ne o oyle telefon kapatmak falan saçını başını yolarım onun klava: istedigim zaman ulaşabilmelıyım hemen:asigim: kavganın boyutuna ve şiddetıne baglı ama genelde hep ben arıyorum :) dayanmıyorum ki sıpaya napimm :)