Kavga edip ayrı uyurmusunuz?

Pozitif bir uye

La galibe İLLALLAH 🧡
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2018
5.037
9.741
198
Öncelikle merhaba herkese, herkes hibi bende burayı hep takip ederdim ama yeni üye oldum.
Benim evli olanlara bir sorum var, eşinizle kavga edip tartıştığınizda gece olunca aynı yataktami uyursunuz?
Yoksa kus olduğunuz için ayri yatmayi mi tercih edersiniz?
Ben küs olsanda ayrı yatna diyen bir ablam vardı o dedi diye hep dikkat ederim hem aradaki muhabbet bozulmasim diye ama tartışıp kırıcı sözler duyinca istemiyorum.
Yani küstügumu anlar belki diyorum ayri yatinca, bu arada uc yillik evliyiz.
fikirleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim

Ayrı yatmam. O yatağa iyi günde kötü günde birlikte girmek için evlendik sonuçta. Bu ancak arayı daha da soğutur. Öfke baldan tatlıdır ama geçince de zehirden acı.. Yatağınızdan çıkmayın. Evliliği çocuk oyuncağı haline getirmek gibi bana göre bu..

Yatağı ayirmayiz biz.
Ancak büyük kavgalar ettiğimiz zaman sirtimizi döner uyuruz.
İnsanın içinden gelmiyor biliyorum.
Ama alışkanlık haline getirince çekilmez bir hal alır bu durum.
Durtulerinizin sizi yonetmesine izin vermeyin derim.

Kavga derecesine bagli.insan kendisine hakaretler eden biriyle nasil uyusun ki gurur yapar.Ama ufak tefek genel seyler de yatak ayrilmaz.Böyle çok keskin net bir cevap yok.Kimi istedigi ayakkabiyi kocasi almiyor diye yatak ayirir, kimi horluyor diye, kimi cocuguna yalniz uyumayi ogretemez gider cocuguyla uyur, Kimi de görümce kaynana derdine duser salonda tavani seyreder.Kocasi sus artik der susmaz.Uyku vakti adamin basinin etini yer.Yani herkes başkadır.

Ayrı yatmam. O yatağa iyi günde kötü günde birlikte girmek için evlendik sonuçta. Bu ancak arayı daha da soğutur. Öfke baldan tatlıdır ama geçince de zehirden acı.. Yatağınızdan çıkmayın. Evliliği çocuk oyuncağı haline getirmek gibi bana göre bu..[/QUO
Yatağı ayirmayiz biz.
Ancak büyük kavgalar ettiğimiz zaman sirtimizi döner uyuruz.
İnsanın içinden gelmiyor biliyorum.
Ama alışkanlık haline getirince çekilmez bir hal alır bu durum.
Durtulerinizin sizi yonetmesine izin vermeyin derim.
Teşekkür ederim şimdiye kadar yapmadım ama anlamiyor darıldığımi onun için yapsammi dedim

Bak dost tavsiyesi
Telefonu ne şekilde kapatırsan kapat
Mutlaka aramamaya yemin et
Erkeklerin uykusu o kadar kıymetli ki
Bak seninle konuşmak istemiyorum
Uyumam gerek diyorlar.
Haklıydı onlar aslında.

Ama gün değişene kadar aranmasın ya
Jeneriği akıyor ilişkinin

"Sevişmeden uyumayalııım, anlaşmadan ölmeyeliiim" demiş ünlü ilişki uzmanı Sıla. Şaka bir yana doğru cidden, eskilerin koyduğu "Yatağa küs girmeme" kuralı işe yarayan bir kural.

"Sevişmeden uyumayalııım, anlaşmadan ölmeyeliiim" demiş ünlü ilişki uzmanı Sıla. Şaka bir yana doğru cidden, eskilerin koyduğu "Yatağa küs girmeme" kuralı işe yarayan bir kural.

Yataga küs girince bu seferde yorgan kavgasi basliyor. :)

- çekme beee

- asil sen cekme

- bak ya butun yorgani sen almissin

-banane ya git icerde yat o zaman

buyuklerimiz ne guzel evlilikler yasamislar ya

Yataga küs girince bu seferde yorgan kavgasi basliyor. :)

- çekme beee

- asil sen cekme

- bak ya butun yorgani sen almissin

-banane ya git icerde yat o zaman

buyuklerimiz ne guzel evlilikler yasamislar ya

O da bir iletişim şekli, atışma da olsa iletişim halindesiniz bu arayı yumuşatır. Kös kös biriniz bir yerde, biriniz bir yerde yatsanız iletişim de olmaz, soğukluk devam eder. :)

O da bir iletişim şekli, atışma da olsa iletişim halindesiniz bu arayı yumuşatır. Kös kös biriniz bir yerde, biriniz bir yerde yatsanız iletişim de olmaz, soğukluk devam eder. :)

Allaha sukur ya evliligi cekilebilir hale getirdigim icin kendimi tebrik ediyorum..

Salonda da yatsam yatak odasima bagiririm

- sana hakkimi helal etmiyorum ulen diye

Oda cvp verir

- hakki kim gel buraya da anlat diye :)

Tabi bi gulme krizi :)

Ya aslinda uc gunluk dunya insan olarak anlasabilen varliklariz nasil bu hallere geliyoruz nasil boyle acilar cekiyoruz hic bilmiyorum..

Allaha sukur ya evliligi cekilebilir hale getirdigim icin kendimi tebrik ediyorum..

Salonda da yatsam yatak odasima bagiririm

- sana hakkimi helal etmiyorum ulen diye

Oda cvp verir

- hakki kim gel buraya da anlat diye :)

Tabi bi gulme krizi :)

Ya aslinda uc gunluk dunya insan olarak anlasabilen varliklariz nasil bu hallere geliyoruz nasil boyle acilar cekiyoruz hic bilmiyorum..

Ne güzel ikiniz de arayı bulabilen, esprili insanlarsınız. Tadınız bozulmasın dilerim. :) İnsanlar çeşit çeşit, herkes herkesle anlaşamıyor maalesef. Oysa tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır demişler, kime tatlı dille yaklaştıysam hep karşılığında kibarlık gördüm, en hanzo diyeceğiniz tipten dahi.

Back
X