• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kavga edip ayrı uyurmusunuz?

Bak dost tavsiyesi
Telefonu ne şekilde kapatırsan kapat
Mutlaka aramamaya yemin et
Erkeklerin uykusu o kadar kıymetli ki
Bak seninle konuşmak istemiyorum
Uyumam gerek diyorlar.
Haklıydı onlar aslında.

Ama gün değişene kadar aranmasın ya
Jeneriği akıyor ilişkinin
Evli kısmını okumadım.

Aramama normal de
Ev içi
Ben ce uzak sanki.

Ben evlenmedim, aynı evde yaşadım
Adam o kadar heyesliydi ki

Ben istemedim ayrıldık.

Farklı ya her ilişki o kadar yazdım

Toparlayamayıp yarım bıraktım yorumu.

Yok boşan, yok ayrıl, yok donundan tutup balkondan sarkıt
Gül bünlara ;)))

Ne güzel ikiniz de arayı bulabilen, esprili insanlarsınız. Tadınız bozulmasın dilerim. :) İnsanlar çeşit çeşit, herkes herkesle anlaşamıyor maalesef. Oysa tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır demişler, kime tatlı dille yaklaştıysam hep karşılığında kibarlık gördüm, en hanzo diyeceğiniz tipten dahi.

Kesinlikle katiliyorum.. bu hayata bir kere geliyoruz ve uzulmeyi haketmiyoruz.

Birbirimize soz vermistik yatak ayirmayacagiz diye, ama oyle olmadi, bir donem cidden bensiz uyumanin acisini ceksin diye belim tutula tutula salonda yatmistim, ama cidden buyuk sorunlarimiz vardi yani oyle neyse gidelim sarilalim barisalim olacsk sorunlar degildi, neyse ki gitti bitti:)

Olabildiginde birlikte yatmali ciftler, yatak ayirmak ciddi bir olay, ama bazen minik minik gerekli:)

Benim odun ondan sonra yatip ondan once ise gittigim icin fark etmemisti yataga gelmedigimi gece

Bizim yaşlar aynı
Çok şaşırıyorum yaşıtlarımın evlenmesine :)
Seninkini kutlarız burda

Sağ ol canım, girdik bir yola bakalım sonu belli değil. Ben de benden küçüklerin evli olmasına şaşırıyorum. :) Belli olmaz bu işler, belki senin benden önce olur.

Sağ ol canım, girdik bir yola bakalım sonu belli değil. Ben de benden küçüklerin evli olmasına şaşırıyorum. :) Belli olmaz bu işler, belki senin benden önce olur.
Bu o kadar imkansız ki

Evren’le bile örnek veremem

Birden göllerin fosforlu pembeye dönmesi gibi

Adayım bile YÖK :)

Bu o kadar imkansız ki

Evren’le bile örnek veremem

Birden göllerin fosforlu pembeye dönmesi gibi

Adayım bile YÖK :)

Hehe 4 sene evvel benim de yoktu, ayrıca aldatıldığım için bütün erkekleri potansiyel katil gibi görüyordum. Pat diye çıkıveriyor belli olmaz. Allah gönlüne göre versin. :)

2,5 yılda bir kere yaşaran fazla iki keşke oda olmasaydı.kalp kırılıyor belki ama hala ayırmak çözüm değil asla.ben sık sık yatak ayıranların arasına gerçekten soğukluk girdiğini gördüm

Biz asla ayri yatmayiz belki yeni evliyik o yuzdendir 5 ay oldu evleneli ne kadar buyuk kavga edersek edelim asla kus yatmayiz gelir oper koklar.ama sevgililikdede nisanlilikdada asla kus uyumadik cok buyuk sorunlarimiz oldu ama mutlaka arar gonlumu alar sonra uyurduk suc bende bile olsa simdi kus olmasakta sirtim ona donuk uyursam mutlaka beni kendisine dogru cevirir ve bende oyle bide hep el ele uyuruz ben birakirsan gece kalkdiginda tekrar tutar uyar

Ne kadar kavgada etsek bende hiç bir zaman yatağımı terketmem , ki eşimde terketmez. Totomu döner uyurum haklıysam o da gelir sarılır, eşim haklıysa bende ona sarılırım. 3 yıllık evliyim hiç küs uyanmadık. Sabah uyandığımızda sarılarak uyanırız.
Yani demem o ki yatağı ayırmayın.

Konuya göre değişir. Banada annem hep derdi ne olursa olsun yatak ayrılmaz diye ama.... Tartışmalar ağır geçince yanında yatmak içimden gelmiyor. Başka türlü kızıp kırıldığımı anlatamıyorum çünkü çok sesi çıkanlardan değilim malesef

Back
X