Kavga ediyoruz

tugceyildiz25

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2015
135
41
34
Esimle birbirimizi seviyoruz amaa su son zamanlarda durmadan kavga ediyoruz ve ben cok sinirleniyorum sinirime hakim olamiyorum esimi kıracak bussuru seyler soyluyorum ( kavga sebepi onun eve gec gelmesi bana vakit ayirmamasi )hata en son kavgamiz esim iş sebepi ile 10 gün şehir dışına çıktı eve geldiğinde baska odada uyudugunu gordm sabah sabah kavga ettik...ben mi anormalim o mu anlamadm gitti sürekli tartışmaya olur bana yardım edin ne yapabilirim???

Esimle birbirimizi seviyoruz amaa su son zamanlarda durmadan kavga ediyoruz ve ben cok sinirleniyorum sinirime hakim olamiyorum esimi kıracak bussuru seyler soyluyorum ( kavga sebepi onun eve gec gelmesi bana vakit ayirmamasi )hata en son kavgamiz esim iş sebepi ile 10 gün şehir dışına çıktı eve geldiğinde baska odada uyudugunu gordm sabah sabah kavga ettik...ben mi anormalim o mu anlamadm gitti sürekli tartışmaya olur bana yardım edin ne yapabilirim???

ne kadar zamandır evlisiniz
ayrılık evliliğin her evresinde can sıkıcıdır tabiki
ancak yeni evlilikler için
bu durum insanı evlilikten bile soğutur
tartışma çıkarmadan da sinirlendiğin şeyleri ifade edebilirsin diye düşünüyorum

kız boşver bak, sende hiç ilgilenme çek kendini kenara ..
bak yap dediğimi yiyip bitirme kendini böyle daha çok yıpranırsın Hoppa

son kavgada tabiki haklısın..
eşinle konuş çözüme ulaşmadığı sürece bu şekilde tartışmalara devam edersiniz...

kız boşver bak, sende hiç ilgilenme çek kendini kenara ..
bak yap dediğimi yiyip bitirme kendini böyle daha çok yıpranırsın Hoppa
ne kadar zamandır evlisiniz
ayrılık evliliğin her evresinde can sıkıcıdır tabiki
ancak yeni evlilikler için
bu durum insanı evlilikten bile soğutur
tartışma çıkarmadan da sinirlendiğin şeyleri ifade edebilirsin diye düşünüyorum
15 ay oldu evleneli aslında bastada böyle biraz ilgisiz di artık dahada artii

Evlilik degil ilgisizlik aski olduren ama erkekler bunu anlamamak için israr ediyorlar melesef. Sen de çok ustunde durma madem öyle, yaninda yatmadiginda neden yatmadin diye sorma bile

X