kavga etmek istiyorum...

gecmiyo daha agir geliyo
Soyle düşün.
O beni uzdugunde umurunda mi degil?

Kirilsanda belli etmeyeceksin. Lafını sok gulmeye devam (belki içinden gelmeyecek ama ilk seferlerde zorlarsin)
Valla bende senin gibiydim. Kirildikca alistim. Simdi karsimdakini cokta guzel sinir etmesini becerebiliyorum. Karsidaki sinirleniyor artik :)
Reelde oyle pek bi durumum olmadi ama sanalda oldu. Sanalda bile senin gibiydim.

Reelde cevremdekiler belli zaten oyle ortam olmadi oldugundada catir catir soyluyorum artik. Dusun kaynanama bile soylebiliyorsam...

Soyle düşün.
O beni uzdugunde umurunda mi degil?

Kirilsanda belli etmeyeceksin. Lafını sok gulmeye devam (belki içinden gelmeyecek ama ilk seferlerde zorlarsin)
Valla bende senin gibiydim. Kirildikca alistim. Simdi karsimdakini cokta guzel sinir etmesini becerebiliyorum. Karsidaki sinirleniyor artik :)
Reelde oyle pek bi durumum olmadi ama sanalda oldu. Sanalda bile senin gibiydim.

Reelde cevremdekiler belli zaten oyle ortam olmadi oldugundada catir catir soyluyorum artik. Dusun kaynanama bile soylebiliyorsam...
neguzel cnim basarmissin bende istiyirum banada ogtet lutfen ezilmekten biktim artik

cevap vermeyin gülün geçin o zaman yani sözle münakaşaya girmeyin madem iyice sinirleniyorsunuz yaa evet canım haklısın ahahahah deyin geçin karşınızdaki istediği kadar konuşsun boşverin.

ben bazen konuşarak anlaşması zor olan insanlara böyle yapıyorum iyice deliriyorlar cevap versene falan derlerse cahile laf anlatmata uğraşmam ben derim çok kullandıgım bi laftır bu çok bişey bildiğimden değil ama karşı taraf bi morarıyor :KK70:
evet ya su gulmk de guzel taktik aslinda ama sinirden gulmeyi birak suratim 5 karis dusuyor bi becerebilsem varya şu gulme isini

Laf sokmak da, ardından gülmek de hiç etik değil bence. Ben böyle insanları çok içi boş buluyorum. Hayattaki tek amaçları 'laf sokmak' mış gibi, sürekli bi muhalefet halindeler. Olgun bi insan gibi davranın ve size laf sokulduğun da bunun ne kadar ucuz bi hareket olduğunu düşünüp kaale almayın. İmalı bi tebessüm yeter. Ne demiş Mevlana; 'Edepli edebinden susar, edepsiz ben susturdum zanneder'.

nasil olucak canim o bilmem ki zor geldi o anda sakin olupta dusunmek

ben çok rahatlıyorum açıkcası yaptığım genelde sessiz sakin yerlerde yaparım
gözlerimi kapatırım hayal ederim şöyle demişim böyle demişim mors olmuş gibi:oha:
hayalimde düşünür o anki öfkem moralim düzelir
2. alternatif var kuzenin o an sana bişey diyince bence panik yapıyorsun sakin kalmak için içinden 10 kadar say
ve ağzının payını ver canım insan öfkeliyken konudan sapıyor

Laf sokmak da, ardından gülmek de hiç etik değil bence. Ben böyle insanları çok içi boş buluyorum. Hayattaki tek amaçları 'laf sokmak' mış gibi, sürekli bi muhalefet halindeler. Olgun bi insan gibi davranın ve size laf sokulduğun da bunun ne kadar ucuz bi hareket olduğunu düşünüp kaale almayın. İmalı bi tebessüm yeter. Ne demiş Mevlana; 'Edepli edebinden susar, edepsiz ben susturdum zanneder'.
haklisin ama bu doganin kanunu oldu artik herkez laf sokma kalp kirma derdinde ve bu dunyada biraz disli olmak sart sus sus nereye kadar olmiyo iste biyerde kaldiramiyot insan artik

ben çok rahatlıyorum açıkcası yaptığım genelde sessiz sakin yerlerde yaparım
gözlerimi kapatırım hayal ederim şöyle demişim böyle demişim mors olmuş gibi:oha:
hayalimde düşünür o anki öfkem moralim düzelir
2. alternatif var kuzenin o an sana bişey diyince bence panik yapıyorsun sakin kalmak için içinden 10 kadar say
ve ağzının payını ver canım insan öfkeliyken konudan sapıyor
evet evet panik yapiyorum cok kagle aliyrum galiba bazi kisileri panikle cevap verincese isler sarpa sariyor

haklisin ama bu doganin kanunu oldu artik herkez laf sokma kalp kirma derdinde ve bu dunyada biraz disli olmak sart sus sus nereye kadar olmiyo iste biyerde kaldiramiyot insan artik
Bu size bi başarı , fayda sağlıyorsa o zaman yiyin birbirinizi ne diyim.

evet evet panik yapiyorum cok kagle aliyrum galiba bazi kisileri panikle cevap verincese isler sarpa sariyor

bende öyleydim hala var gerçi önceden kendimi yer bitirirdim hatta geceleri uyuyamazdım
kuzenimde saçma sapan konuştu eşi dedi ki bişey desene şuna takmıyorum ki dedim
eşimle bile tartışırken konular saçma sapan olaya gidiyor hala gidiyor eşimle konuşulmuyor

Kin tutma gibi bir durummu oluyor?mesela zamanla o kisiden nefret etme en ufak hareketinde kasitli /kasitsiz akla takilmalar kafada kurmalar sonra onun sakinligine iyice delirmeler

Kin tutma gibi bir durummu oluyor?mesela zamanla o kisiden nefret etme en ufak hareketinde kasitli /kasitsiz akla takilmalar kafada kurmalar sonra onun sakinligine iyice delirmeler
evet inanilmaz kinciyim aslinda en buyuk etken bu galiba
seneler once soylenen sozlerin yasini ilk gunki hirsla tutabiliyorum

evet inanilmaz kinciyim aslinda en buyuk etken bu galiba
seneler once soylenen sozlerin yasini ilk gunki hirsla tutabiliyorum

Yani bakin her soze karsilik vermeliyim diye dusunmeyin susmanin insanlarin hatalarini affetmenin haklida olsa munakayi kesmenin sevaplarini dusunun yani dinimizde bunlar hakkinda ne demis bunlari ogrenin sonra kul hakki var eger hakkiniza girildiysr helallik almali sizden siz bu konularda bilincli olun ve bu sekilde hareket edin ....kin tutmayin surekli o kisinin yaptiklarini dusunup durmayin vesveseye sebep olur buyutur buyutursunuz kafanizda ...

ofkenizi sabirla,cahilligi yumusaklikla kotuluge af ile muamele yapmanizi tavsiye ederim bu her iki dunyadada kazandirir ...

Bakis acinizi degistirin yani yoksa kavgayla elinize ne gececek hersey daha kotu olur kusluk olur vs...

Sinir krizi gecirecek duruma geliyorsaniz bir pskiyatriye gidin bu normal degil cunku sizde rahatsizsiniz bu durumdan

insanlara gereğinden fazla değer verdiğin için, çok önemsediğin için öyle oluyor. oysaki onları önemsemesen hiçte dediklerini yaşamazsın. o yüzden gerekmeyen kişilere değer vermemeli.

Back
X