• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kavga ettik!

meredithgrey

2013-2022’de vivelamour ve 2022’deki felidaee’yim.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
13.434
31.575
598
:KK1:Hanımlar canım sıkıldı keyfim kaçtı bir akıl verin nolur. İki aylık evliyim evimiz kendimizin Allaha şükür. Ama ben ne muhitten ne de siteden memnun değilim. Bu evi alırken çok gezdik bütün muhitlere sitelere baktık ama iki sene önce emlak fiyatları tavan yapmıştı ve paramız pul olmasın diye bu evi aldık. (Evim Ntowers Haramidere/Esenyurt'da) Ama ben çok mutsuzum ben denize bir sokak mesafede sahil kenarında büyüdüm çok nezih bir muhitteydi evimiz bu semte alışamıyorum :KK43:

Sitede kültür seviyesi çok düşük. Böyle yazınca sitedekilerle bulmaca mı çözüyorsun demeyin bence kültür seviyesi hareketlerden, çöp atmamaktan da belli olur. Ama malesef hak getire bu sitede. Suriyeliler var her yerde, apaçilerden söz bile etmiyorum. Bugün asansörde yazı vardı havuzu kapatmışlar sebebi de çocuklar işemiş büyükler de pis girmişler amonyum artmış havuzda.

Bu arada evlere klima takılması da yasak sıcaktan ölüyorum yemek yapmak ölüm.

Eşime bahsettim "seneye iş kuralım diyoruz borca batıcaz ev diyorsun" dedi ve kavga ettik. Benim gözüm yüksekte değil Moda'ya, Yeşilköy'e gidelim demiyorum ama sevemedim bu siteyi. Dünya aidat veriyoruz ama haftasonu kişi başı onca para verip havuza gidicez!

Eşimle küstük içeri gitti ilgilenmiyor benle. :KK12:

Hata mı ediyorum çok mu sabırsızım ?

Cnm hata etmiyorsun ev muhit komsular çok çok önemli.ama iki yil da ev değiştirmek için az bir sure esinizin istekli olmaması normal.siz yine arada citlatin surda ck uygun ni ev buldum gibi ya da su anki sikayetlerinizi zaman zaman dillendirin.fikir olarak bi alissin önce kavgaya gerek yok o da hakli cunki

Kavga etmek yerine isyan etmek yerine tatli dil herşeyi çözer... Sakin bir aninda güzelce konusun enine boyuna ve onunda fikirlerine aacik olun..

En önemlisi bugün küsüp konuyu uzatmayin

Asansörler çöp içinde, çocuklar deli dana gibi terbiyesiz edepsiz. Nerden düştük buraya bilmiyorum :(

Barıştık şimdi hak veriyor ama biz özel sektörde işlerimizi bırakıp iş kuracağız ailede bir birikim var ve onu alacağız yani aileye borçlanacağız. Ama borç borçtur ve seneye yaza ev değişemem diyor. Haklı ama ben hiç mutlu değilim bugün işid geldi sandım öyle tipler Arapça konuşan :( inanın abartmıyorum durumu.

ya is ya ev ikisi ayni anda biraz zor olur maalesef..

ev alma komsu al sozu cok dogru.. muhit semt cok onemli biraz sabrederseniz ilerde daha iyi bir eve cikabilirsiniz..
her guzel sey bir anda olmuyor maalesef biraz fedakarlik yapmak gerekebiliyor

Barıştık şimdi hak veriyor ama biz özel sektörde işlerimizi bırakıp iş kuracağız ailede bir birikim var ve onu alacağız yani aileye borçlanacağız. Ama borç borçtur ve seneye yaza ev değişemem diyor. Haklı ama ben hiç mutlu değilim bugün işid geldi sandım öyle tipler Arapça konuşan :( inanın abartmıyorum durumu.

abartmayin... ozellikle son soylediginiz hic hos degil:KK20:
arapca yapi olarak kaba bir dil olabilir ama iside baglamak nedir ??
araplar terorist mi oluyor..
Allah askina yapmayin.. yurt disinda buyudum bircok milletle bir arada yasadim evet arap da coktu..
inanin buradaki turkler de bazen bizleri cok utandiriyor onlar yuzunden butun turklerin kotu oldugunu saniyorlardi bi ara..
genelleme yapmamak lazim.. biraz irkciliga kayiyor soylemleriniz...

istemsiz güldüm yahu ışid geldi sandım diyince :)
bu evi satsanız, istediğiniz yerden bir ev almak için ne kadar daha para gerekir?

abartmayin... ozellikle son soylediginiz hic hos degil:KK20:
arapca yapi olarak kaba bir dil olabilir ama iside baglamak nedir ??
araplar terorist mi oluyor..
Allah askina yapmayin.. yurt disinda buyudum bircok milletle bir arada yasadim evet arap da coktu..
inanin buradaki turkler de bazen bizleri cok utandiriyor onlar yuzunden butun turklerin kotu oldugunu saniyorlardi bi ara..
genelleme yapmamak lazim.. biraz irkciliga kayiyor soylemleriniz...

Adamlar sakallı,şalvarlı ve Arapça konuşunca korktum. Burası Esenyurt hanımefendi bin ırktan insan var ve İşid iki adım ötemizde namaz kıldı geçen haftalarda ve cihad çağrısı yaptı.

Niyetim aşağılamak elbette değil ben de Müslümanım. Ama müsade edin de endişeleneyim.

Ya bi yere anlasamazsiniz anlarim da her Arapça konuşan sizi tedirgin mi ediyor yani? Ne kadar saçma. Insanlari yadirgamamayi ogrenemezseniz uzgunum ama hicbir yerde mutlu olamazsiniz...
Bibde isid sandim böyle Arapça konuşan demissiniz ya şaka gibi. Emin olun onlar cok daha modern oluyorlar. Arapca ogrenip iclerine girseniz anlarsiniz. Benim komsum da var ve cok gorgulu insanlar.. Basta insan olarak bakmayi ogrenmemiz lazim....

Ilk yazınızda hak vermiştim ama bu yazınız cok sacma ve ayıp konuşulan dil yüzünden insanlara terörist muamelesi yapıyorsunuz. İngilizce konuşsalar elit mı olacaklardi. Insanların görgüsü ve eğitimi diliyle milliyetiyle alakalı değildir kisiseldir.Yaptığınız ırk ayrımına girer ve cok ayıp kusura bakmayın. Insallah taşınırsınız da insanlar ırkçı bi komşuyla kalmaz.

:KK1:Hanımlar canım sıkıldı keyfim kaçtı bir akıl verin nolur. İki aylık evliyim evimiz kendimizin Allaha şükür. Ama ben ne muhitten ne de siteden memnun değilim. Bu evi alırken çok gezdik bütün muhitlere sitelere baktık ama iki sene önce emlak fiyatları tavan yapmıştı ve paramız pul olmasın diye bu evi aldık. (Evim Ntowers Haramidere/Esenyurt'da) Ama ben çok mutsuzum ben denize bir sokak mesafede sahil kenarında büyüdüm çok nezih bir muhitteydi evimiz bu semte alışamıyorum :KK43:

Sitede kültür seviyesi çok düşük. Böyle yazınca sitedekilerle bulmaca mı çözüyorsun demeyin bence kültür seviyesi hareketlerden, çöp atmamaktan da belli olur. Ama malesef hak getire bu sitede. Suriyeliler var her yerde, apaçilerden söz bile etmiyorum. Bugün asansörde yazı vardı havuzu kapatmışlar sebebi de çocuklar işemiş büyükler de pis girmişler amonyum artmış havuzda.

Bu arada evlere klima takılması da yasak sıcaktan ölüyorum yemek yapmak ölüm.

Eşime bahsettim "seneye iş kuralım diyoruz borca batıcaz ev diyorsun" dedi ve kavga ettik. Benim gözüm yüksekte değil Moda'ya, Yeşilköy'e gidelim demiyorum ama sevemedim bu siteyi. Dünya aidat veriyoruz ama haftasonu kişi başı onca para verip havuza gidicez!

Eşimle küstük içeri gitti ilgilenmiyor benle. :KK12:

Hata mı ediyorum çok mu sabırsızım ?

ya sen esenyurdun nasıl bir yer olduğunu duymadınmı orası nam salmıştır apaçileriyle serserileriyle bizde önceden oralarda otururduk ama esenyurtta değil lisedeyken esenyurtlu olanlar hemen belli ederdi kendilerini gelişiyo ama çevre çok kötü bence o evi satın gitsin bildiğim kadarıyla herkes oranın ortamından kurtulmak için taşınıyo tanıdıklarımda var yani Allah yardımcın olsun ne diyim bende hiç sevmezdim orayı

Sakallı, şalvarlı, yüksek sesle Arapça konuşan adamları görüp tedirgin olmayacak bütün hanımlar saldırmış ne güzel. Irkçı olmadığımı ispat edecek değilim gerek duymam. Sıkıntım hakkında yardımcı olabilecekler yazsın lütfen.

Biraz sakinleşince tekrar konuş ama çok sakin ve sabırlı tatlı dille burda yazdığın ki bence daha da çok olan şikayetlerini anlat yani koskoca ıstanbul deniz kenarı olmasa bile bütçenize uygun daha iyi bi yer bulursunuz diye düşünüyorum

İşinizi hangi semtte kuracağınız belli mi?
Evinizi kiraya verip işinizin yakınlarında daha iyi hissedeceğiniz bir eve kiraya çıksanız.

Back
X