• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kavga ettik!

Küs kalmamak taraftarıyım bu bir. Eşim film indiriyor izleyeceğiz o arada benim de elimde telefon var. Neden şaşırdınız bu kadar ?

Tabiiki barisin, baslik kavga ettik olunca bukadar cabuk barismaniz be burayada yazmaniz icin helal dedim... Herneyse... Simdiki eviniz satin, sattiginiz rakama daha sakin bi muhitten kalitesi (evin) düsük olsada bi ev alin, em azindan huzurunuz olur, ileride daha iyisini alirsiniz ama simdi rahat uyursunuz...:KK14:

:KK1:Hanımlar canım sıkıldı keyfim kaçtı bir akıl verin nolur. İki aylık evliyim evimiz kendimizin Allah ben ne muhitten ne de siteden memnun değilim. Bu evi alırken çok gezdik bütün muhitlere sitelere baktık ama iki sene önce emlak fiyatları tavatı vhoşlanmıyor olmasın diye bu evi aldık. (Evim Ntowers Haramidere/Esenyurt'da) Ama ben çok mutsuzum ben denize bir sokak mesafede sahil kenarında büyüdüm çok nezih bir muhitteydi evimiz bu semte alışamıyorum :KK43:

Sitede kültür seviyesi çok düşük. Böyle yazınca sitedekilerle bulmaca mı çözüyorsun demeyin bence kültür seviyesi hareketlerden, çöp atmamaktan da belli olur. Ama malesef hak getire bu sitede. Suriyeliler var her yerde, apaçilerden söz bile etmiyorum. Bugün asansörde yazı vardı havuzu kapatmışlar sebebi de çocuklar işemiş büyükler de pis girmişler amonyum artmış havuzda.

Bu arada evlere klima takılması da yasak sıcaktan ölüyorum yemek yapmak ölüm.

Eşime bahsettim "seneye iş kuralım diyoruz borca batıcaz ev diyorsun" dedi ve kavga ettik. Benim gözüm yüksekte değil Moda'ya, Yeşilköy'e gidelim demiyorum ama sevemedim bu siteyi. Dünya aidat veriyoruz ama haftasonu kişi başı onca para verip havuza gidicez!

Eşimle küstük içeri gitti ilgilenmiyor benle. :KK12:

Hata mı ediyorum çok mu sabırsızım ?

Bence ik aylık evlilik için biraz acele geldi bana.. kötü komşu hiç kolay değil ama.. evli olmayan biri olarak düşüncelerimi ifade etmek istiyorum.
biz gencler hic sebat etmeyi bilmiyoruz. Eskiler zor sartlar altinda da olsa beklerlermis. Iki ay değilde bir yil gecse haklisiniz ama..sabirdan baska ne care var. Allah guzel kapilar acsin insallah iyi semtlerde iyi komsularla yasayin. Ama esinizinde basini simdilik agritmayin derim erkekler cok hoslanmiyor gibi :/

Ya bi yere anlasamazsiniz anlarim da her Arapça konuşan sizi tedirgin mi ediyor yani? Ne kadar saçma. Insanlari yadirgamamayi ogrenemezseniz uzgunum ama hicbir yerde mutlu olamazsiniz...
Bibde isid sandim böyle Arapça konuşan demissiniz ya şaka gibi. Emin olun onlar cok daha modern oluyorlar. Arapca ogrenip iclerine girseniz anlarsiniz. Benim komsum da var ve cok gorgulu insanlar.. Basta insan olarak bakmayi ogrenmemiz lazim....
Ne alakası var ya cevap veremeden edemedim sizin çevresinizdekiler iyi diye önünde öyle olacak değil belli ki bayan rahatsız olmuş iyi bişey görememişki böyle söylüyor bunlarida bi düşünün derim

Ne alakası var ya cevap veremeden edemedim sizin çevresinizdekiler iyi diye önünde öyle olacak değil belli ki bayan rahatsız olmuş iyi bişey görememişki böyle söylüyor bunlarida bi düşünün derim

Kusura bakma da işid gibi boyle Arapca konuşan derse siz ne anlarsiniz? Her Arapça konusan katliamci pis insanlar mi? Lutfen yaa..

İnsanları resmen assagilamissiniz hic hoş degil:KK12:

Estağfurullah. Öyle biri değilim mesajlarına bakmanız yeter. Film izleyeceğiz ve ben bir tartışma konusu atıp kaçmış gibi olacağım diye yazdım öyle. Eşime iş arkadaşı telefon açmasa bunu da yazamazdım zaten.

Adamlar sakallı,şalvarlı ve Arapça konuşunca korktum. Burası Esenyurt hanımefendi bin ırktan insan var ve İşid iki adım ötemizde namaz kıldı geçen haftalarda ve cihad çağrısı yaptı.

Niyetim aşağılamak elbette değil ben de Müslümanım. Ama müsade edin de endişeleneyim.

Bende esenyurtta oturuyorum ,inşallah gönlünüze göre bir yer bulursunuz ;) ama endişelenmeyin kaygılanmayın ..siz baya baya etkilenmişsiniz anladığım kadarıyla yinede ifadeler'e dikkat etmek lazım'' arapça konuşuyorlar '' diyince farklı yere kayıyor,he ayrıca Allah esirgesin İŞİD öyle birşey yaparsa gittiğiniz gideceğiniz yerde güvenli olmayacaktır,ülke geneli için tehtit içeriyorlar..bölge değil,,ayrıca suriyeliler var demenizi anlayamadım belki ben fazla hassasım.. Çalıştığım yerde bir baba 2 kızı var suriyeli tek kelime türkçe bilmiyorlar:KK61: hepimiz akşam 6 da evlerimize giderken onlar zorunlu mesaiye bırakılıyor sigortaları yok ek para almıyorlar bizden de az alıyorlar,iş yerinde bazı densizlerin hakaretlerine maruz kalıyorlar( bizler susturuyoruz) kaldıkları yeri görmenizi isterdim ..kömürlükten bozma bir yer..herkes aynı değildir tabi.. ama yinede bukadar ötekileştirmeyi hoş göremiyorum..Aynı şeyi bizde yaşayabilirdik bir ülkeye sığınmacı olabilirdik dilini bile bilmediğimiz...

Sakallı, şalvarlı, yüksek sesle Arapça konuşan adamları görüp tedirgin olmayacak bütün hanımlar saldırmış ne güzel. Irkçı olmadığımı ispat edecek değilim gerek duymam. Sıkıntım hakkında yardımcı olabilecekler yazsın lütfen.

Ohhh ohhh ne guzel assagilayin siz insanlari boyle. Onlarin kiyafeti öyledir. Sakal birakirlar salvar giyerler kendi has kiyafetleridir ozentiden uzak olurlar. Sakalli salvarli Arapca konusan insanlri gorup tedirgin olacak bir insan olsaydim Muslumanlarin peygamberinden tedirgin olur musluman olmazdim...
Selametle...

Hani bir öykü var kadın uçakta yanıma zenci oturtmam diyor sonra pilot kadının yerini değiştirip ona ders veriyor hah o ırkçı kadın gibi hissettim kendimi. Zaten eşimle de düzeldik hay dilimi eşşek arısı sokaydı :( arkadaşlar ben ırkçı değilim yazarken bazı ifadeler şaşabiliyor bu sitedeki insanların duyarsızlığından şikayet edecektim edemedim.

Kusura bakma da işid gibi boyle Arapca konuşan derse siz ne anlarsiniz? Her Arapça konusan katliamci pis insanlar mi? Lutfen yaa..
Burda o üslubu kullanması doğru değil bencede ama artık çevremizde o kadar suriyeli varki bilinçaltımīzda kötü bi izlenimleri var konu sahibide o kadar bunalmışki isid gibi derken abartısız gelmiş galiba :-D

Ohhh ohhh ne guzel assagilayin siz insanlari boyle. Onlarin kiyafeti öyledir. Sakal birakirlar salvar giyerler kendi has kiyafetleridir ozentiden uzak olurlar. Sakalli salvarli Arapca konusan insanlri gorup tedirgin olacak bir insan olsaydim Muslumanlarin peygamberinden tedirgin olur musluman olmazdim...
Selametle...

Size de selametle. Lütfen bu agresifliğinizke bir daha yorum yapmayın konularıma.

Sakallı, şalvarlı, yüksek sesle Arapça konuşan adamları görüp tedirgin olmayacak bütün hanımlar saldırmış ne güzel. Irkçı olmadığımı ispat edecek değilim gerek duymam. Sıkıntım hakkında yardımcı olabilecekler yazsın lütfen.
Irkçılığı iyi öğrenin gelin o zaman. Teröristlerin buyuk kısmı kürtlerden oluyor diye yolda yuksek sesle kürtçe konusan vatandaşı görünce semt değiştirmeyi Yada kaçmayı mı düşünüyorsunuz. Yada yabancı ülkelerde turkiyeye ve müslümanlara terörist dendiğinde aynı damgayı yediğinizde siz üzülmüyor musunuz. Dedigim gibi orada ki insanlar saygisiz olabilir kültür seviyeniz farklı olabilir ve bunlar yüzünden orda oturmak istemeyebikirsiniz bu durumda evinizi satarsınız borca girmeden aynı fiyata beklentinizi düşürüp istediğiniz semte gidebilirsiniz. Yani atıyorum 3+1 degil de 2+1 olur Yada yeni yapı olmaz da 10 yıllık bina olur. Ama bu Arapça konuşanı terörist gibi yaftalamak hic hos degil

Adamlar sakallı,şalvarlı ve Arapça konuşunca korktum. Burası Esenyurt hanımefendi bin ırktan insan var ve İşid iki adım ötemizde namaz kıldı geçen haftalarda ve cihad çağrısı yaptı.

Niyetim aşağılamak elbette değil ben de Müslümanım. Ama müsade edin de endişeleneyim.

yine de hakli bulmuyorum... kusura bakmayin...
sakal ve salvar yoreseldir...
orasi esenyurt olabilir.. bende yillarca brukselde yasadim sokaga ciktigimda belcikali gordugumde sasirdigim yerler oluyordu heryerde araplar vardi.. ve evet salvar giyip sakal birakiyorlardi.. turkiyeye donus yaptigimzda fark ettim ki turkiye de cok fazla kulturlerle bir arada yasanmadigi icin kendilernden farkli insanlara karsi asiri asiri asiri bir onyargi var.. ozellikle de sakala karsi.. sacini uzatana bisey dieyn yok sakalini niye uzatamiyo bir arkadaz anlamadim...herneyse umarim en kisa zamanda icinize sinen bir ev alirsiniz. boyle yasamak cok zor cunku.

Son düzenleme:
Ayyyy kiz derdini biraz yanlis cümlelerle anlatti diye nasilda irkci yaptiniz... Ben suan izinde türkiyedeyim ve ona hak veriyorum, heryer suriyeli dolmus, biyerde tatil yapacaktik burnumuzdan geldi erken ayrildik, resmen kendimi türkiyede degilde baska bi devlette hissediyorum, irkci degilim konusahibine hak veriyorum, düsüne biliyorum manzarayi...:KK14:

arkadaşın sorusuna yorum yapmışdım zaten...
extra bu aralar kk olarak biraz gergin miyiz??bi kaç gündür konu açanlar taşlandı resmen..tmm ilk mesaj biraz abartı ama zaten arkadaş konuyu uzatmadı ki ben ırkçı değilim şu anki rahatsızlığım sebebiyle yazım da hata olmuş olabilir bile dedi..bu lafın üstüne daha uzatmak neden???

Back
X