Kavga gürültü ağza alınmıcak laflar daha neler neler

Tabii ki Natlus. :1:

Adı gibi Sultan hissediyor ya ondaki kafayı yaşamak isterdim. :118:

Ayrıca eşin özel üretim bence kıymetini bil. :27:

Son düzenleme:
saygıyı iyice kaybetmişsiniz :26:sen kocanın ailesini kocanda senin aileni sevmiyorsa hiç görüşmeyin yada en az seviyede görüşün olur biter kavgaya küfürlere birbirinize saldırmaya ne gerek var böyle daha ne kadar bu evlilik yürür ki:19:

Okurken icim acidi ya anlayamadigim siz neden kizin ustune gidiyosunuz o onun kardesi kendimi onun yerine koydum cok kotu bisey Allah kimsenin basina vermesin canim gorusmeyin birbirinizin ailesiyle konusmayinda konustukca sinirler hoplar bence bi psikologa git yardim al tek basina atlatamazsin durumun cok zor ama benden sana tavsiye esin sinirliyken sus alttan al baska turlu gecim olmaz

çok haklısın çok haklısın çok haklısın hiç hoş değil koca ağzına geleni saysın kadın saldırınca hoş olmasın haklısın hemcimsim

Eşinin ağzına geleni söylemesi zaten bi hata Sen de ona saldırmakla işi daha kötü ediyosun

Beni ilgilendirmez koca senin koca ama Aranızda saygı kalmamış Olan bu

Natlus olduğun kabak gibi ortada
Niye yalan söylüyosun ki
Bari değilim deme sus..

onlar hakkında konuşmuyoruzki mutlakaki bişey oluyor yani bir bayan bayana laf sayar ama bir erkek bayana böyle laflar etmesi hoş değil sineye çekemiyorum, kardeşimin evime bize ne kadar iyilikleri var, kardeşim kendine ne alsa banada alır markete gitse bizede alışveriş eder, tatile gitse hediyeler alır, arabası var hafta sonları alın gezin der, benim koca kardeşimi sevmez ama rabasına kurulup gezmelere benle gider zoruma gidiyor kardeşimin yaptıgına bak onun ettiğine allahdan revamı bu yorum yaparken kendinizin kardeşi koyuarak yazın aynı şey size yapılsa

Yok hayır
Mesela anlattığın olayda mahallenin ortasında durdum kardeşime seslendim yakın oturuyoruz diyosunuz da
Eşiniz olmasa da bu bana normal gelmiyo, bizim sokakta da var böyleleri ne diye bağırıyolar yanyana gelip konuşamıyolar mı diyorum
Ki eşin kardeşine tepkiliymiş, bunu da biliyosun. Gitsin gidiyosa evinizde buluşursunuz, evliler yapışık ikiz gibi gezecek diye bi kaide yok.

Eşin hatalı olabilir, madem kardeşini svemiyor ve küs arabasıyla da işim olmaz diyecek
O demiyorsa da sen kardeşine diyeceksin ki boşver, biz ikimiz gezeriz senle başka zaman
Enişten madem senle konuşmuyor ne arabanı veriyosun ki dersin olur biter

Vay arabasına biniyo benim kardeşimle niye konuşmuyo, ben sokakta kardeşime seslenirken niye beni beklemiyo vs. diye horz dövüşü yapmaya gerek yok yani..

Biliyorum bu kadar detaylı bi cevapta sana birşey ifade etmeyecek ama yazdım ben yine.
Yine istersen istediğin kadar yoluşabilirsin yani burdan kimseye ne yararı ne zararı var bunun.:3:

zaten görüşmüyoruz ama yani yolda karşılaşıkende trip atmanın anlamı sinir bozmanın geregi varmı sizin kardeşinize yapılsa merak ediyom ne yaparsınız

Ne mi yapardım??? Açık ve net sadece 1 kere çok sert bir dille uyarır, bir daha tekrarlarsa sonuçlarının çok ağır olacağını söyler tepkimi koyardım. Ve bu tepki de öyle bir kaç güzel sözle düzelmez, bir süre tavırlı davranırdım. Haaa Bir daha mı yaptı, anama kardeşime küfür etti, o zaman, açlıktan ağzımın kokacağını bilsem çantamı alır çeker giderdim o evden. O adamı da anında boşardım. Simit satar onurlu yaşarım daha iyi!

natlus daha yenı evlıydı bu kızcagız 2 senelık evlı :27:
ama yasları tuttu yanı yada natlusun esı dahamı genctı bılemedım:27::27:

zaten görüşmüyoruz ama yani yolda karşılaşıkende trip atmanın anlamı sinir bozmanın geregi varmı sizin kardeşinize yapılsa merak ediyom ne yaparsınız

Siz yolda karşılaşmamışsınız ki kardeşin pencerede sen aşağıda bağıra bağıra konuşmuşsunuz sana özel değil ama böyle şeylere çok kızıyorum diyecek birşeyin varsa çık söyle niye bağırıp hem kendini dinlettirip hemde milleti rahatsız edersin...

Neyse sorunuzu cevaplıyayım;
Kocam kardeşimi yolda gördüğünde trip attıysa kardeşime, işiyle ilgili bir problemden dolayı sinirleri bozuk kusura bakma derim eve gelincede adamın üzerine saldırıp tiftik tiftik yolmadan önce de neden böyle bir şey yaptığını sorarım,her ne kadar sevmezse sevmesin saygılı olması gerektiğini söylerim vs....

Ama çok daha öncesine dönersek;
Adam durduk yere kardeşime sülaleme küfür edecek değil herhalde, diyelim ki öyle oldu bir tatışmadan dolayı sinirine hakim olamayıp söyledi, işte o zaman 'terbiyeli ol,ben senin kardeşine,sülalene o şekilde konuşmadıysam eğer senin de o şekil de konuşmak ne haddin nede hakkın ağzı topla söylediğin lafları da geri al'diye sert bir şekilde uyarırım sadece lafda değil bir kaç günde bozuk atarım özür dilettiririm bitti.....

Nedir bu yani birbirinize söylediğiniz laflara bak ayıp ya sizin aranızda sevgi,saygı,terbiye kalmamış...................:19:

Natlus olduğun kabak gibi ortada
Niye yalan söylüyosun ki
Bari değilim deme sus..

Yok hayır
Mesela anlattığın olayda mahallenin ortasında durdum kardeşime seslendim yakın oturuyoruz diyosunuz da
Eşiniz olmasa da bu bana normal gelmiyo, bizim sokakta da var böyleleri ne diye bağırıyolar yanyana gelip konuşamıyolar mı diyorum
Ki eşin kardeşine tepkiliymiş, bunu da biliyosun. Gitsin gidiyosa evinizde buluşursunuz, evliler yapışık ikiz gibi gezecek diye bi kaide yok.

Eşin hatalı olabilir, madem kardeşini svemiyor ve küs arabasıyla da işim olmaz diyecek
O demiyorsa da sen kardeşine diyeceksin ki boşver, biz ikimiz gezeriz senle başka zaman
Enişten madem senle konuşmuyor ne arabanı veriyosun ki dersin olur biter

Vay arabasına biniyo benim kardeşimle niye konuşmuyo, ben sokakta kardeşime seslenirken niye beni beklemiyo vs. diye horz dövüşü yapmaya gerek yok yani..

Biliyorum bu kadar detaylı bi cevapta sana birşey ifade etmeyecek ama yazdım ben yine.
Yine istersen istediğin kadar yoluşabilirsin yani burdan kimseye ne yararı ne zararı var bunun.:3:

ben benim kardeşimle neden konuşmuyor demiyorumki, kardeşimi sevme agzına geleni say sonra arabasına binmeye gelince saydıgı lafları unut insanın zoruna gidiyor, zaten konuş demiyorum demedimde hiç, o konuşsa kardeşim konuşmaz zaten amacım o değil, ayrıca sokakda sokak kadınları gibi camdan cama yoldan yola konuşan tiplerden değilim zaten, pazara gitmiştik dönüşde evin önünden geçiyorum cam yola sadece 1 metreden daha az mesafede öyle çingeneler gibi bagırıp yırtınmıyorum yani anlıyacagın, ne var yani anamın evinin önünden geçerken seslenmişim ne var bunda sanki, soruyorum sizlere annenizin kapısının önünden geç site olunca tabi tel örgü var ne var seslenmekte sitenin kapısı teeee arkada oturmaya gitsen seslenmem yoldan geçiyordum seslendim , eşime sen git dedim biliyorum konuşmuyorlar beklemesin diye, inada bekleyip hadi hadi tripler atınca tepem attı yani, sanki ben ona gel yanımda dur sende konuş demedim sen git ben geliyom dedim, ama öyle trip atınca sinirlerim zıpladı, kardeşim bunu haketmiyor yaptıgı iyiliklerin hatti hesabı yok insan sırf buna saygı duyar konuşma ama bari benim konuşmama engel olma dimi ,yazımı iyi okurmusun kardeşime seslenirken neden beklemiyorsun demedim bekleme sen git dedim hatta :) kardeşim arabasını eniştesi için vermiyor zaten benim için veriyor eee bende arabayı kullanırken eşime sen in dicek değilim, gezmeye beraber gidiyoz ben arabayı tek alıp gezicek değilim, zaten eşimin şöförlüğüde yok ben kullanıyorum, hayır zoruma giden işine gelince kardeşimin yaptıklarından yararlanırken kardeşime laf yok, ama işine gelmeyince laf sok olcak şey değil, aileler konuşmasın görüşmesin madem diyorsunuz olurmu, ne demek anam babam kardeşim eve gelemicekmi konuşmuyor sevmiyor diye ne yani o yokken gizlicemi gelicekler ne münasebet, böyle yürürmü, bir insan konuşmasada saygı gösterir konuşma ama triplerede girme yanlarında,

natlus olduğunu kabul etmiyo kimseye kız yada bacım dememiş belkide değildir :37: ama anlatış tarzı aynı:1:

Okurken icim acidi ya anlayamadigim siz neden kizin ustune gidiyosunuz o onun kardesi kendimi onun yerine koydum cok kotu bisey Allah kimsenin basina vermesin canim gorusmeyin birbirinizin ailesiyle konusmayinda konustukca sinirler hoplar bence bi psikologa git yardim al tek basina atlatamazsin durumun cok zor ama benden sana tavsiye esin sinirliyken sus alttan al baska turlu gecim olmaz

sanırım herkes kocasını kardeşine tercih ediyor, kardeşe yapılanları sineye ben çekemem sanırım herkes çekiyor kocası için valla ben gelemem öyle şeye koca bulunur ama KARDEŞ bulunmaaaazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.... koca 1000 kere doğar kardeş 1 kere

Saygısızlık konusunda tencere-kapak olmuşsunuz, yeterli mi?

Artınız var tabii ki söylenmeyecek şeyleri kardeşinize yetiştirmişsiniz.

O zamanlar üye değildim de şimdi baktım Natlusun konularına garip bir bayanmış . :D
Size gelince eğer sevmiyorsanız yüzüne açık açık söyleyin görümcenizin .
Etki eder diye düşünüyorum .

Back
X