birbirinizi biraz özleme kararı alın bence diyecem ama sözlüsünüz bilemedim arkadaşım valla ben. şahsen ben o kararı aldım özlüyorum şimdi.tekrar birleşince nasıl olacak bakalım :)
Neredeyse birebir aynısı bende de vardı. İstemeden bir şeyden kızdırıyorum onu sonra üzülüyoruz ve insanın sevgisi çok yıpranıyor. Ben ona gayet düzgün bir tavırla hemen her şeye, ufacık şeylere bile sinirlenmesinin anlamsız olduğunu, kızsa da beni kırmamasını bunun canımı çok yaktığını, beni çok yıprattığını söyledim. Bende işe yaradı beni o kadar etkilediğinin farkında bile değilmiş. Neyse açık olmak iyidir ama herkes aynı değildir tabii bilmiyorum:26: Bence neler hissettiğinin anlatmalısın ama.
Biz bulamadık çaresini bulursan bildir..onun yerine tartışma olunca bile birbirimizin yanından ayrılmıyoruz ve kin tutmuyoruz,bu işe yarıyor
evlenin bencebiz de sözlülük nişanlılık zamanlarında çok kavga ederdik...gerçi hiç küs yatmıyorduk ama evlenince bitti kavgalar
Tatlım konunun sonundaki duan için öncelikle çook ama çok teşekkür ederim
Allah size hayırlı geçim versin inşallah
Bi an önce evlenin bence
Kavga konusunda Ben şimdi sana fikir veremiyorum çünkü aynı sen gibi bu konuda benimde fikre ihtiyacım var
sagol canım iyi dileklerin içinçok tesekkür ederim.
ya sende aynı durumdan dolayı mı rahatsızsın ?:44: kötü
Allah yardımcımız olsun ozaman ..bi çözüm buluruz inşallah canım
İnşallah cnm
Ben Allaha dua ediyorum sonra Rabbim içime neyi ilham ederse onu yapıyorum.
Benim çözümüm bu
Bide sabırlı olmak lazım
Sevdiğini üzmek bi işe yaramıyo ilerisini düşünsene
Larçkalaşmış saygısız olabilir evliliğiniz
Oyüzden kavga edeceğin zaman kendine ceza ver
Yada başka bi yöntem bul
Tut kendini dilini ısır filan yap işte bişiler
evet haklısın canım.. kendimi tutmayı ögrenmeliyim ..bunu yavas yavas yapmaya calışıyorum ama umarım basarılı olurum
sagol önerilerin için ... umarım sende coook mutlu olursun aranızda hiçbir sorun olmaz..Rabbim hep huzur ve mutluluk versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?