kavga olmasın artık.........

perimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
2.603
25
108
yardımcı olan arkadaslara şimdiden tesekkür ediyorum ..Allah razı olsun.Rabbim hep mutlu etsin inşallah sizleri.

Son düzenleme:
birbirinizi biraz özleme kararı alın bence diyecem ama sözlüsünüz bilemedim arkadaşım valla ben. şahsen ben o kararı aldım özlüyorum şimdi.tekrar birleşince nasıl olacak bakalım :)

Neredeyse birebir aynısı bende de vardı. İstemeden bir şeyden kızdırıyorum onu sonra üzülüyoruz ve insanın sevgisi çok yıpranıyor. Ben ona gayet düzgün bir tavırla hemen her şeye, ufacık şeylere bile sinirlenmesinin anlamsız olduğunu, kızsa da beni kırmamasını bunun canımı çok yaktığını, beni çok yıprattığını söyledim. Bende işe yaradı beni o kadar etkilediğinin farkında bile değilmiş. Neyse açık olmak iyidir ama herkes aynı değildir tabii bilmiyorum:26: Bence neler hissettiğinin anlatmalısın ama.

Biz bulamadık çaresini bulursan bildir..onun yerine tartışma olunca bile birbirimizin yanından ayrılmıyoruz ve kin tutmuyoruz,bu işe yarıyor

birbirinizi biraz özleme kararı alın bence diyecem ama sözlüsünüz bilemedim arkadaşım valla ben. şahsen ben o kararı aldım özlüyorum şimdi.tekrar birleşince nasıl olacak bakalım :)

yani özlem binevi işe yarayabilir belki bilmem ki bakcaz artık ..
bikac gündür zaten konusmuyoruz :44::44: tatlım

anladım canım haklısın sagol..
bizde daha cok ben onu kırıyorum ya

Biz bulamadık çaresini bulursan bildir..onun yerine tartışma olunca bile birbirimizin yanından ayrılmıyoruz ve kin tutmuyoruz,bu işe yarıyor

siz çareyi çoktan bulmussun ozaman canım yaa
tartısmalarda ikinizinde kalbi kırılmadan yanyana durabiliyosanız bu süper........ önemli noktada bu zaten

o zaman kavga etme stilinizi degistirin derim..baktiniz gordunuz kavganiz alevleniyor,terkedin o mekani..hava almaya cikicam deyin..sakinlesene kadar yuruyun sonra konusmaya baslayin..bizim evde boyle oluyo,esim disari cikar yuruyus yapar,ben kendimi yataga atar uyumaya calisirim..bir cesit soguma mekanizmasi

tesekkürler.anladım canım tartısmanın büyümemesi için güzel yöntemler
ben ortada kaydadeger bir konu olmadan tartısmamıza deli oluyorum ya
hersey güzel gitmesi gerekirken hiç yoktan sebeplerle darılıyoruz;küsüyoruz

kısacası;
sorunsuz ilişkinin sırrı nedir kızlar ?

evlenin bence biz de sözlülük nişanlılık zamanlarında çok kavga ederdik...gerçi hiç küs yatmıyorduk ama evlenince bitti kavgalar

evlenin bence biz de sözlülük nişanlılık zamanlarında çok kavga ederdik...gerçi hiç küs yatmıyorduk ama evlenince bitti kavgalar

sahi mi ??
evlilik kavgaları bitiriyo yani.
ne kadar güzel..ah keske bizde evlenebilsek canım yaa keşkee...
Allah sizin mutlulugunuzuda arttırsın inşallah.

Tatlım konunun sonundaki duan için öncelikle çook ama çok teşekkür ederim
Allah size hayırlı geçim versin inşallah
Bi an önce evlenin bence
Kavga konusunda Ben şimdi sana fikir veremiyorum çünkü aynı sen gibi bu konuda benimde fikre ihtiyacım var

Son düzenleme:

sagol canım iyi dileklerin için çok tesekkür ederim.
ya sende aynı durumdan dolayı mı rahatsızsın ?:44: kötü
Allah yardımcımız olsun ozaman ..bi çözüm buluruz inşallah canım

sagol canım iyi dileklerin için çok tesekkür ederim.
ya sende aynı durumdan dolayı mı rahatsızsın ?:44: kötü
Allah yardımcımız olsun ozaman ..bi çözüm buluruz inşallah canım

İnşallah cnm
Ben Allaha dua ediyorum sonra Rabbim içime neyi ilham ederse onu yapıyorum.
Benim çözümüm bu
Bide sabırlı olmak lazım
Sevdiğini üzmek bi işe yaramıyo ilerisini düşünsene
Larçkalaşmış saygısız olabilir evliliğiniz
Oyüzden kavga edeceğin zaman kendine ceza ver
Yada başka bi yöntem bul
Tut kendini dilini ısır filan yap işte bişiler

evet haklısın canım .. kendimi tutmayı ögrenmeliyim ..bunu yavas yavas yapmaya calışıyorum ama umarım basarılı olurum
sagol önerilerin için ... umarım sende coook mutlu olursun aranızda hiçbir sorun olmaz..Rabbim hep huzur ve mutluluk versin inşallah.

Son düzenleme:

İnşallah cnm benim
Allah razı olsun senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…