KAVGA SEBEBİ OLUR MU :(

snglfth84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2015
97
38
40
Mrb arkadaşlar akşam eşimle kavga ettik :KK43: eşim bana müşterimin hediyesi dediği evde ki bir obje diyeyim( likör takımı) eski sevgili hediyesi çıktı zarflayınca ağzından kaçtı.ben evlenirken eski sevgililerden eser getirmedim bu eve.şöyle bi durum var eşimin ailesi alt katta oturuyo kayınvalidem getirdi eve ilk evlendiğimizde al kızım koy kenara diyip Bende alalade müşteri hediyesi diye koydum kenara.Akşam konu aciga vurunca bende sinirlendim.Eşim gayet sakin olarak at hayatım çöpe dedi.Ben ondan bekledim böyle bi davranışı ben evde ya da değilken o neden yok edilmedi.işin güzel tarafı meydan da olan bişey degil kutuda duran bisey.Ve sonuç kavga kiyamet koptu esim paramparça etti ve çöpe attı kavga etmekte haklımıyım?.barıştık mi evet barıştık.ama kafamda hala deli sorular?müşteri diyip geçiştirilme :KK43: ya da bunlar gayet normal mi?

bence o hediye ve hediye eden kişi zaten eşin için çok değerli olsa zaten gözünün önünde tutmaya kıyamaz sürekli hatırlayacağı için evine bile sokmazdı.
kesin o hediyeyi işe yarar falan diye tutmak istemiş olabilir kayınvaliden, eşinde bu duruma ses çıkarmamıştır.
o kadar gereksiz bir kavga çıkarmışsın ki, eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmuşsun.
resmen eşinize eski sevgilisini tramvatik bir şekilde hatırlatıp gözünde masumlaştırmışsın.
neyse geçmiş olsun, yapman gereken sessizce çöpe atmak olurdu bence
en azından bundan sonra uzatma.

Bence bukadar takılcak kıyametler kopartılcak bişey değil canım . bende olsam trip atardım ama sessiz sessiz nazlı nazlı :KK48: takma bukadar yahu boşver

Evlenmeden önce neden atılmadı ben ordayım ?

Evlenmeden önce siz yoktunuz orada. Kocanızın da eski sevgilisi vardı bunlar hayatın gerçekleri, yapacak bir şey yok. Dediği gibi çöpe atsaydınız zaten ortada kavga edecek bir şey olmazdı. Ha bana göre takım güzelse evin bi köşesinde kalır 'oww eski ama zevkliymiş.' derdim, benim öyle bardak parçası için olay çıkaracak takatim yok.

Bende eski erkek arkadaşımın aldığı vazoyu atmadım mesela.
Duygu namına hiçbir şey yok vazo güzel napayım yani. :63:
Duygusal anlam içeren bir eşya olsa neyse ama bardak takımı sonuçta.
Müşteri hediyesi demesinin sebebi de bu kavganın olmaması içindir. Ki olmuş neticede.
Boşverin niye takıyorsunuz hatta dalgasını geçseydiniz aa hayatım evde likör takımı var hiç likör almıyorsun öylece duruyor bardaklar diye :KK53:

Sana cöpe at dedikten sonra kavga etmen dogru olmamis .
Evet senden önce atabilirdi haklisin, ama onun icin degerli olsa zaten göz önünde bulundururdu...

Mrb arkadaşlar akşam eşimle kavga ettik :KK43: eşim bana müşterimin hediyesi dediği evde ki bir obje diyeyim( likör takımı) eski sevgili hediyesi çıktı zarflayınca ağzından kaçtı.ben evlenirken eski sevgililerden eser getirmedim bu eve.şöyle bi durum var eşimin ailesi alt katta oturuyo kayınvalidem getirdi eve ilk evlendiğimizde al kızım koy kenara diyip Bende alalade müşteri hediyesi diye koydum kenara.Akşam konu aciga vurunca bende sinirlendim.Eşim gayet sakin olarak at hayatım çöpe dedi.Ben ondan bekledim böyle bi davranışı ben evde ya da değilken o neden yok edilmedi.işin güzel tarafı meydan da olan bişey degil kutuda duran bisey.Ve sonuç kavga kiyamet koptu esim paramparça etti ve çöpe attı kavga etmekte haklımıyım?.barıştık mi evet barıştık.ama kafamda hala deli sorular?müşteri diyip geçiştirilme :KK43: ya da bunlar gayet normal mi?
önemseseydi inanın o paketinden çıkmış sürekli göz önünde dururdu.Biz bayanlar en ufak birşeyden pirelendiğimiz için eski sevgilim değilde arkadaşım demeyi tercih etmiş doğal olarak(ya eski sevgilim deseydi ozamanki kavgayı bi canlandırın gözünüzde :) ) ve önemsiz olduğu içinde at gitsin demiş .birbirinizi kırmanın onemi yok .

Haklısınız kırılmakta ama önemsediğinden dolayı orada tutmadığı belli.

eşşeğin aklına karpuz kabugu sokmayın ... ( benzetmelerden sızı tenzıh ederek yazıyorum ) erkekler bızım gbi değiller,, oyle seylerı hatırlamak ıcın tutmazlar ellerınde.. kesin işe yarar dıye dusunuyordur.. böyle seyleri sessiz sakın önemseyın kı kendnzı değerli gördgnzden emın olsunlar .. dger turlu olay kafasında tazelenıp tazelenıp dusunurler..

Bazen çok luzumsuz şeyler için tartışma yaratıp boş yere birbirinizi kırıyorsunuz. Adam likör takımının kimden hediye olduğunu bile hatırlamıyordur sen sorana kadar.

Mesele yalan soylenmesi bence. Gerisi hikaye.. ve evet sizin tepkinizden korkmus ondan musteri hediyesi demis ama bu yalani mesrulastirmaz, bu mevzu kucuk ama demek mevzu buyurse yine tepkinizden korkabilir ve yalan soyleyebilir. Esinizi yalan konusunda uyarin, kendi tepkilerinize de mukayet olun derim.

ben de kavga ederdim senin yerinde olsam eminim eşin de ederdi sana bir erkeğin hediyesi olsaydi.
"At hayatim çöpe" diye nazik davranıp uste çıkacağını sanmis bence sonra da kavga cikaran siz olmussunuz..
O lafı diyene kadar atip kendini affettirseydi siz o kadar sinirliyken. Aslında en baştan o esyanin o eve getirilmesi hata. Fazlalik geldiyse annesi birine verseydi ya da atsaydi. ne diye sana veriyor ki ? Gerci kadinin haberi olmayabilir de esin hatayi bastan yalan soylerek yapmis.ben seni hakli buldum her acidan..

Son düzenleme:
Bence de haklısın. Ben evli değilim ama sevgilim bile böyle bir şey yapsa kıyamet kopardı. O likör dakımını da ben kırıp dökerdim ondan önce. Sor bakalım aynısı ona yapılsa ne hissedermiş.

Nekadar saçma bir kavga, ben olsam çöpe bile attırmazdım çok önemsiz, yaşanmış bitmiş, öyle olmasaydı şimdi sen orda olmazdın canım.

belki kv bilmiyordu eski sevgiliden olduğunu iyi niyetne verdi size. madem eşinizin umrnda değil at demiş atablrdnz bu kdr büyütmeye gerk yoktu

X