• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kavga sebebimiz

evde degilim hic dogru düzgün foto da cekmemisim
Eki Görüntüle 3683735 Eki Görüntüle 3683736
bu renk bir L koltuk . markasi ne hicbir fikrim yok ikinci el aldik😂
rengi tozlu gri oldugu icin asla toz moz pislik barindirmiyor😂😂
halı da makinada yikanabilen halılardan. bu evimiz bekar evi gibi biraz . projektorden film izlerken rahatca koltukta yemek yiyip birseyler icebiliyoruz:)) bazen aralara yagli yagli misirlar düşüyor mesela temizlerken görüyorum onlar bile leke yapmiyor😇
bir sonrakinde de cocuklu ev olacak diye havali pahali ve narin seyler almayacagiz. belki hevesimiz olursa ileri yaştaki eve aliriz.
bana (en azindan cocuk sahibi olmayi dusunen) yeni evli insanlarin cok dikkatli kullanilmasi gereken acik renkli esyalardan kaçması gerekiyor gibi geliyor. ozene bezene aliyorsun yeni evlisin gelenin gidenin cok oluyor bosuna stres. sonra cocuk geliyor kusuyor boyuyor icine ediyor herseyin :)
Teşekkür ederim ♥️

Bir kız kardeşim var.Sevgilisi ile sürekli oturmaya gelirler.Gayet eğlenceli geçer.
Kesinlikle yeme,içme birşey demem.Ama kardeşim aşırı dikkatsiz.Ve sadece benim evimde böyle olduğunu düşünüyorum.Dikkatsizde demeyeyim umursamıyor.Geçen gün tatlı yerken koltuğa döktü,sehbadan çatalı halıya düştü.Halıda çok açık renk birşey demedim.Balkona çıkarken bile elindeki çay abartmıyorum dökülerek gidiyor.O çay bardakta öyle sallanıyorki.Bu sürekli böyle.Ve ben birşey demedim.
Dün yerde oturuyordu.Kolası yakınındaydı.Kolasını dökecek diye aldim tepsiye aldı.Geri aldı ve iki kez döktü.Bende artık umursamadığı için kızdım.Başkasının evi olsa aynı dikkatsizliği yapmayacağını söyledim.Bunun kavgasını yaptık.Kimse kimseyle konuşmadı.Sonra gittiler.
Olay malını kıskanma değil.27 yaşında çocuk degil.Ve bir insan her geldiğinde birşey dökmez.Resmen çatalla,bardakla dalga geçiyor.Mesela yeni klavye mouse aldık.Yere düşürdü.Tek benim evimde böyle olduğunu düşünüyorum.Doğal olarak bende patladım artık.
Zihinsel bir engeli yoksa ne öyle yahu. Ben buradan sinir oldum. Şımarık mı nedir. Kesinlikle müsaade etmeyin , azarlanmayi haketmiş

Benim kızkardeşim aşırı titiz, evine kahvaltıya davet etti
Ben yerken ağzıma elime bakıyor yere birşey dökülecek mi !
Düşmese bile "sanki döküldü" deyip yerlere bakıyor
Bana göre o kadar rahatsız edici bir durum ki ve hastalık

En ufak şeyde sinir olur söylenir
Ben alınırım bir daha da gitmem , gitmedim de
Böyle baskı altında güzel vakit geçiremem
Mutsuz olduğum , canımı sıkan kimsenin de yanına gitmem
Ailem de olsa
O ne be. Buda cekilir degil valla

Döktüğünü temizliyo mu? Uyaracaksin tabii ki 5 yasinda motor becerileri gelişmemiş çocuk degil ki bu kazık kadar insan. Döküyorsa masada yiyecek altına bir şeyler serecek, kendisi düşünmüyorsa verme kola mola otursun aşşa
Kızım dört yaşında, birşey dilerse yanlışlıkla oldu deyip peçete alıp siliyor

Yengenç araba olayını hatırla. Kayınbabanın üstüne olan eşi bekarken alınmış, babaanne engelli diye ucuza alınmış arabanın peşinde yıllarca olan, onlarca da konu açan üye kendisi. Sonra kaynına taktı. Şimdi de kızkardeşine . Olaylar kesinlikle böyle değildir. Adım kadar eminim .
Aa bu o üye mi?

Ev sizin, onlar misafir.
Kuralları belirlemek hakkınız.
Patlamayı beklemeden kurallarınızı net bir şekilde söyleyin.
Kardeşiniz bir daha gelmeden önce telefonda da kibarca söyleyin.
Ayrıca halılarınız açık renkse, insanlar dikkatsizse, masada yer, masada çay içer, koltuklarda sadece sohbet edersiniz.
Yönlendirmiyor musunuz misafirlerinizi? Ben geçenlerde ağırladım, çayı koltukta içelim dediler.
Yeterli zigonum yok, koltuklar da beyaz masada tatlımızı yiyip çayımızı içelim, sohbete geçelim dedim.
Kimse de alınıp bozulmadı, alınıp bozulan da evime gelmesin, dışarıda buluşur görüşürüz...

Bir kız kardeşim var.Sevgilisi ile sürekli oturmaya gelirler.Gayet eğlenceli geçer.
Kesinlikle yeme,içme birşey demem.Ama kardeşim aşırı dikkatsiz.Ve sadece benim evimde böyle olduğunu düşünüyorum.Dikkatsizde demeyeyim umursamıyor.Geçen gün tatlı yerken koltuğa döktü,sehbadan çatalı halıya düştü.Halıda çok açık renk birşey demedim.Balkona çıkarken bile elindeki çay abartmıyorum dökülerek gidiyor.O çay bardakta öyle sallanıyorki.Bu sürekli böyle.Ve ben birşey demedim.
Dün yerde oturuyordu.Kolası yakınındaydı.Kolasını dökecek diye aldim tepsiye aldı.Geri aldı ve iki kez döktü.Bende artık umursamadığı için kızdım.Başkasının evi olsa aynı dikkatsizliği yapmayacağını söyledim.Bunun kavgasını yaptık.Kimse kimseyle konuşmadı.Sonra gittiler.
Olay malını kıskanma değil.27 yaşında çocuk degil.Ve bir insan her geldiğinde birşey dökmez.Resmen çatalla,bardakla dalga geçiyor.Mesela yeni klavye mouse aldık.Yere düşürdü.Tek benim evimde böyle olduğunu düşünüyorum.Doğal olarak bende patladım artık.
Valla geçen benim koltuğa kp le kaynım peş peşe çay döktü ama umrumda bile olmadı insan bile isteye yapmaz böyle şeyleri çünki. Allahtan halı koltuk yıkama makinem var da çıkartıp temizledim iki dk.

Yani bilerek yapiyor o zmn her lafi hak ediyor. Ama kardesinizi siz tanirsi genelde sakar biriyse ufak hatirlatmalarla gecistirebilirsiniz

Bilerek yapacak hali yok ya canım belli ki sakar. Sevgilisinin yanında söylemezdim ben olsam. Zaten 27 yaşında kazık kadar insan döktüyse batırdığı yerleri kendisi temizlesin. Bir daha da yalnızken söyleyin içecek altına tepsi al vs diye, büyük olan sizsiniz

evde degilim hic dogru düzgün foto da cekmemisim
Eki Görüntüle 3683735 Eki Görüntüle 3683736
bu renk bir L koltuk . markasi ne hicbir fikrim yok ikinci el aldik😂
rengi tozlu gri oldugu icin asla toz moz pislik barindirmiyor😂😂
halı da makinada yikanabilen halılardan. bu evimiz bekar evi gibi biraz . projektorden film izlerken rahatca koltukta yemek yiyip birseyler icebiliyoruz:)) bazen aralara yagli yagli misirlar düşüyor mesela temizlerken görüyorum onlar bile leke yapmiyor😇
bir sonrakinde de cocuklu ev olacak diye havali pahali ve narin seyler almayacagiz. belki hevesimiz olursa ileri yaştaki eve aliriz.
bana (en azindan cocuk sahibi olmayi dusunen) yeni evli insanlarin cok dikkatli kullanilmasi gereken acik renkli esyalardan kaçması gerekiyor gibi geliyor. ozene bezene aliyorsun yeni evlisin gelenin gidenin cok oluyor bosuna stres. sonra cocuk geliyor kusuyor boyuyor icine ediyor herseyin :)
Ikea'daki kılıfları değişebilen ve istediğiniz şekle giren L koltuklardan alin onlar cok kullanışlı. En kötü sigaradan yandı ya da çıkmayan bir leke oldu yeni kılıf alınır.

Yazarken aklıma geldi gerçi çoğu kadın bilir, bir komşumuzun koltuklarında leke geçirmeyen kılıflar vardi cok uyguna çarşıdan aldım demişti. O kadar da güzeldi ki kumaşı, rengi ve dokusu hiç anlamadım kılıf olduğunu iyice sıkıştırmış. Lekelerden sikayetci olanlar mutlaka baksın leket tutmaz kılıf yazınca çıkar illa ki

Ikea'daki kılıfları değişebilen ve istediğiniz şekle giren L koltuklardan alin onlar cok kullanışlı. En kötü sigaradan yandı ya da çıkmayan bir leke oldu yeni kılıf alınır.

Yazarken aklıma geldi gerçi çoğu kadın bilir, bir komşumuzun koltuklarında leke geçirmeyen kılıflar vardi cok uyguna çarşıdan aldım demişti. O kadar da güzeldi ki kumaşı, rengi ve dokusu hiç anlamadım kılıf olduğunu iyice sıkıştırmış. Lekelerden sikayetci olanlar mutlaka baksın leket tutmaz kılıf yazınca çıkar illa ki
evet ikea koltuklari cok mantikli benim de hosuma gidiyor. hem rahatlar hem uzun yillar garantili, hem de yikanabilir kılıflar ve cogu modelin altina robot supurge girebiliyor
tembel insan daha ne ister😂😂

Haklısın sınırlenmekte. Dagdamı yaşamış bundan oncekı hayatında merak ettim.

Aa bu o üye mi?
Evet o. Olayları hep 10 katı abartarak anlatır. Berbat insan bir babası var. Yapmadığı kalmadı. Ona bakıyor hastanede ama eş ailesine gelince ne yapsalar suçlulardı . Şimdi de kızkardeşine takmış kafayı. Biz de okullarda gördük böyle öğretmenler. Sebepsiz çocuklara takıyorlardı. Asıl mutsuzluk kendi kafalarında çünkü. Onu çözemeyince sonuç bu oluyor.

Bende dehb var. Çok sakarım ama bu huyumu bildiğim için asla başkasının evinde koltukta ve yerde bi şey yemem içmem.
Kızkardeşiniz ve sevgilisi sizin yanınızdayken mi döktüler? Bi de niye sürekli size geldiklerini anlamadım? Dışarıda buluşmaları daha mantıklı değil mi? Çok fazla yüz göz olmak hem güzel değil hem de iki sakar evinizi mahvedecekler 🤣🤣

Back
X