kavga sirasinda kocam yüzüme tükürüp hakeret etti..icimden bosanmak geliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ruyacik89

hayatın umut dolu huzurlu olsun prensesim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
1.058
-753
esim kavga sirasinda suratima tükürüp hakaret etti, ondan nefret ettim, sonra özür dileyip ne olursa olsun yapmamasi gerektigini hatali oldugunu söyledi ama ben icimde affedemiyorum sogudum birden ondan..eskiden yaptigi siddet egilimli hareketler de var..sanki bardagi tasiran son nokta bu..bosanmayi düsünüyorum..siz olsaniz ne yapardiniz

esim kavga sirasinda suratima tükürüp hakaret etti, ondan nefret ettim, sonra özür dileyip ne olursa olsun yapmamasi gerektigini hatali oldugunu söyledi ama ben icimde affedemiyorum sogudum birden ondan..eskiden yaptigi siddet egilimli hareketler de var..sanki bardagi tasiran son nokta bu..bosanmayi düsünüyorum..siz olsaniz ne yapardiniz

oncesini bilmiyorum şiddetmi vardı ? evet aşağılayıcı bir durum tükürmek ne ya ne sanıyor acaba kendini

şiddet en kötüsü soğuman doğal

kafam çok karıştı yani konu neydi nedir onu bu raddeye getirecek şey, hoş yinede yaptığını haklı çıkarmaz ya, yazık olmuş soğumak çok normal..

konu laf tartismasi ortada büyük bir mesele yok dün gece yasadim

Tükürmek ne yaaa :KK57:
zaten siddet eğilimli hareketleri var diyosun Onun için hakaret etmekte zor olmamıştır
yap yap sonra Özür dilerim de
bu adamlarin akılları nerde yaaaa

Ya simdi hep erkeklere kiziyoruz filan ama soyle bir durumda var. Biz kadinlar adamlari bazen gercekten cileden cikarabiliyoruz, gercekten kanini kaynatabiliyoruz sivri sozlerimizle. Adam sonuc itibariyle dovmemis, vurmamis. Evet tukurmesi, hakareti vs kabul edilebilecek davranislar degil, ama sizinde bunda herhalde bir payiniz vardir diye dusunuyorum.

Bir insana yapılabilecek en aşağlayıcı hareketlerden biridir yüzüne tükürmek.

soğumakta haklısınız eğer şiddet varsa bana göre bitmeli fakat bu ilkse herkes ikinci bir şansı hak eder diye düşünüyorum özürde dilemiş çünkü

şimdi konuyu bilmiyoruz ki.mesela belki siz küfür ettiniz o da küfürle karşılık vermemek ya da elini kaldırmamak için sinirden refleks olarak bunu yaptı.
asla doğru bişey değil.evet o konuda hemfikirim sizinle ama işin içi yüzünü bilmek lazım.
tekrar söylüyorum çok yanlış bir davranış ama öncesini bilemeyiz.
bunu da şunun için yazdım.geçen gün bir konu vardı kadın kocasına çok aşağılayıcı bir küfür etmiş.annesini işin içine katacak bir küfür,adam da annesine anlatmış olayı.dedik ki e yani o lafta söylenmez sen hatalısın dedik.
o yüzden böyle bir şey yazdım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X