Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben uyuyamazken, o uyuyorsa bende sinir oluyorum, Özellikle sağa sola dönüp, öfleyip pöfleyip uyandırıyorum onu ..
Yoksa hiç huzurlu uyuyamıyorum, nasılsa 1 gün sonra sorun ortadan kalkıyor.. Niye stres olayım diyorum, haa çok kızmışsam kaltıktan sonra yine trip yaparım ama yatarken değil
Ben uyuyamazken, o uyuyorsa bende sinir oluyorum, Özellikle sağa sola dönüp, öfleyip pöfleyip uyandırıyorum onu ..
Yoksa hiç huzurlu uyuyamıyorum, nasılsa 1 gün sonra sorun ortadan kalkıyor.. Niye stres olayım diyorum, haa çok kızmışsam kaltıktan sonra yine trip yaparım ama yatarken değil
bende diyorum ki bu adam neden tamam uzatmıcam deyip susuyor:) bunda sinirlendiğim bir gün dolabı açıp bütün tabakları fırlatmamın mutfak robotunu aldıgım gibi yere vurmamın sebebi var sanırım:) zararım fazlaydı ama artık kavga çıkmıyor evde