kavga / uzaklık / ilişkim kötüye gidiyo sanırım

sizce nasıl olmalı peki sıkıntı var diyosunuz ya kendiniz için :)
günde 1-2 arama 3-5 mesaj yeterdi bana
şu an askerde ama günde 5 dk arayabiliyor sadece :)
bir de önemli olan hisler bence çok yazışırsın ama bayıcı olur mesela
ama biz az yazışıyoruz yeterince tatmin edici oluyor sıkıntımızı derdimizi zaten telefonda konuşarak ya da yüzyüze paylaşmak daha iyi gibi ne bileyim

günde 1-2 arama 3-5 mesaj yeterdi bana
şu an askerde ama günde 5 dk arayabiliyor sadece :)
bir de önemli olan hisler bence çok yazışırsın ama bayıcı olur mesela
ama biz az yazışıyoruz yeterince tatmin edici oluyor sıkıntımızı derdimizi zaten telefonda konuşarak ya da yüzyüze paylaşmak daha iyi gibi ne bileyim
çok haklısınız ben salaklık yapıyorum :)

Kız saydın mı mesaj sayısını? Yaniii aslında adam haklı desem ben de başlarda öyleydim şimdi telefon nerde fikrim bile yok :D

10 msj lafin gelisi kiz nasil vazgeçtinpeki
İlk olarak kendimi derslere, arkadaşlara verdim. Çağırılan her ortama gittim. Ancak o beni aradığında açtım ya da mesaj attığında ben mesaj attım. Tabi bunu başarana kadar kendimle dövüşüyordum açıkçası ama böyle daha gizemli oldum gözünde. Şimdi o koşuyor peşimden :D Sakın ilk mesajı atan sen olma.

İlk olarak kendimi derslere, arkadaşlara verdim. Çağırılan her ortama gittim. Ancak o beni aradığında açtım ya da mesaj attığında ben mesaj attım. Tabi bunu başarana kadar kendimle dövüşüyordum açıkçası ama böyle daha gizemli oldum gözünde. Şimdi o koşuyor peşimden :KK70: Sakın ilk mesajı atan sen olma.
cok teşekkür ederim

Back
X