• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kavga...

Ne güzel iki çift buluşmuşsunuz, bir şeyler içiyorsunuz neden böyle bir muhabbet döner ki anlamıs değilim. Böyle konuların kişiye özel kalmasını savunurum. Başkasıyla görüşünü paylaştın. Ne olacak yani? 2 sözle adamı kendi tarafına mı çekebileceğini sanıyorsun? Ne kadar boş işler.

Siz de daha olay kızışmadan önce arkadaşınızla konuyu değiştirebilirdiniz. Olay o raddeye geldikten sonra Ali dur dur demen bir fayda etmez.

Ne güzel iki çift buluşmuşsunuz, bir şeyler içiyorsunuz neden böyle bir muhabbet döner ki anlamıs değilim. Böyle konuların kişiye özel kalmasını savunurum. Başkasıyla görüşünü paylaştın. Ne olacak yani? 2 sözle adamı kendi tarafına mı çekebileceğini sanıyorsun? Ne kadar boş işler.

Siz de daha olay kızışmadan önce arkadaşınızla konuyu değiştirebilirdiniz. Olay o raddeye geldikten sonra Ali dur dur demen bir fayda etmez.
Aynen öyle. O çocuk öyle deyince sevgilim fikir değiştirecek sanki. Çocuğa çok sinirlendim. Sevgilim de buraya sayılı günlüğüne tatile geldi sonuçta. Hiç hoş olmadı :KK12:

hepinizin sene kaybı mı var? lise sonda 19 yaşında olunmaz.
Ben okula bir sene geç başladım. Sevgilim lisede bir sene hazırlık okudu. Arkadaşım 2000 doğumlu ama Ocak. Arkadaşımın sevgilisi zaten lisede değil. Üniversite birinci sınıfta okuyor.

Ben okula bir sene geç başladım. Sevgilim lisede bir sene hazırlık okudu. Arkadaşım 2000 doğumlu ama Ocak. Arkadaşımın sevgilisi zaten lisede değil. Üniversite birinci sınıfta okuyor.

vaoovv süper. sevindim.

19 yaşında olsanız da sınava hazırlanırken bence insanların düşünceleri üzerinde baskı kurmaya çalışmak yerine integral çalışmalısınız. ciddiyim üniversiteyi kazanırsınız integralle kazanırsınız ve iyi bir okula giderseniz kimse kimsenin görüşüne saygısızlık etmez. eğer baskı kuran siz değilseniz bunu yapanlarla da arkadaşlık etmeyin ve şuan bu sayfayı kapatın bence test çözün.

mesela soruyorum sinx'in integrali nedir?

yeni tanışan insanlar siyasi görüş konuşmamalı.
erkek arkadaşınız karşısındakinin ne olduğunu bilmeden, bir grubu hedef alan aşağılayıcı tabir kullanmamalı.
(tahminim, çomar, koyun, makarnacı vs ki hepsi aşağılayıcı)
he yok bile bile kullandıysa zaten söylenecek bir şey yok.
kız akıllılık yapmış. ben olsam ben de karışmam. insan gibi tartışmayı, konuşmayı bilmeyen insanların arasına girip kendimi rezil etmem.
sonrasında yalnız kalınca erkek arkadaşıma ayar veririm. hatta ne kadar can sıkıcı olduğuna bağlı ayrılırım.
daha yaşlarınız çok küçük zaten, bu konuları konuşacak olgunlukta değilsiniz

Herkes ergen tartismasi diyorda, sanki hic kimse hayatinda siyaset tartismamis gibi konusuyor. Ülkede bu konuda hic sorun olmadi ivet. Bu sitede bile siyaset meydaninda herkes cok seviyeli konusuyor :KK45:

Neyse bence olsam artik o arkadas ile ve sevgilisi ile muhattab olamazdim. Hem öyle emri vaki yaptiklari icin. Hem sevgilin olayi "her görüse saygi" diyerek yatistirmaya calisirken, onlar dahada üzerine gidip gününüzü mahv ettikleri icin.

vaoovv süper. sevindim.

19 yaşında olsanız da sınava hazırlanırken bence insanların düşünceleri üzerinde baskı kurmaya çalışmak yerine integral çalışmalısınız. ciddiyim üniversiteyi kazanırsınız integralle kazanırsınız ve iyi bir okula giderseniz kimse kimsenin görüşüne saygısızlık etmez. eğer baskı kuran siz değilseniz bunu yapanlarla da arkadaşlık etmeyin ve şuan bu sayfayı kapatın bence test çözün.

mesela soruyorum sinx'in integrali nedir?
-cos x+ C ? Karıştırdıysam sorry.

İyice alay konusu edildi konu da. Akıl yaşta değildir baştadır sevgili forum üyeleri. Koskoca insanların yaptıklarını da görüyoruz. Mecliste sandalyelerin uçtuğunu da görüyoruz.

maalesef karsit goruslu iki insan karsi karsiya oturup bir cay bile icemeyecek kadar ayrıştık

Zaten inanın bu siyaset konusunda hep erkekler tartışıyor ben kadınlarımızda görmüyorum bunu

Yaslar ufak mi?
Bizde senlik gibidir annem cok derin babamla ben muthis uç esim bambaşka goruslerde.
Gencligimde kardesimle bir yuruyuste karsi saflardan slogan atmisligimiz var. Ama
Hic gel benim gibi dusun demedik birbirimize.
Ikiside tuhafmış.

Back
X