- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.044
- 138
Din ve siyaset yüzünden tartışanları hiç anlamam
Kimsenin fikri değişmeyecek
Ne diye tartışılır ki
Bir de futbol. :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Din ve siyaset yüzünden tartışanları hiç anlamam
Kimsenin fikri değişmeyecek
Ne diye tartışılır ki
Bencede kırılmakta haklısın. İlk tanışmada olacak şey mi?Arkadaşıma kırıldım ben aslında![]()
Kinayeyle yazmışsın ama cevap vereyim. Hepimiz oy kullanabiliyoruz. Reşitiz ya hani, on dokuz yaş reşittir.masadaki kaç kişi oy kullanabiliyor? dkxmjsmsjs
19. Yazdım yukarıda.Yaşlar kaç 15 mi ?
Bence deBencede kırılmakta haklısın. İlk tanışmada olacak şey mi?
Sevgilisine dur demeliydi.
Aynen öyle. O çocuk öyle deyince sevgilim fikir değiştirecek sanki. Çocuğa çok sinirlendim. Sevgilim de buraya sayılı günlüğüne tatile geldi sonuçta. Hiç hoş olmadıNe güzel iki çift buluşmuşsunuz, bir şeyler içiyorsunuz neden böyle bir muhabbet döner ki anlamıs değilim. Böyle konuların kişiye özel kalmasını savunurum. Başkasıyla görüşünü paylaştın. Ne olacak yani? 2 sözle adamı kendi tarafına mı çekebileceğini sanıyorsun? Ne kadar boş işler.
Siz de daha olay kızışmadan önce arkadaşınızla konuyu değiştirebilirdiniz. Olay o raddeye geldikten sonra Ali dur dur demen bir fayda etmez.
Kinayeyle yazmışsın ama cevap vereyim. Hepimiz oy kullanabiliyoruz. Reşitiz ya hani, on dokuz yaş reşittir.![]()
Ben okula bir sene geç başladım. Sevgilim lisede bir sene hazırlık okudu. Arkadaşım 2000 doğumlu ama Ocak. Arkadaşımın sevgilisi zaten lisede değil. Üniversite birinci sınıfta okuyor.hepinizin sene kaybı mı var? lise sonda 19 yaşında olunmaz.
Ben okula bir sene geç başladım. Sevgilim lisede bir sene hazırlık okudu. Arkadaşım 2000 doğumlu ama Ocak. Arkadaşımın sevgilisi zaten lisede değil. Üniversite birinci sınıfta okuyor.
-cos x+ C ? Karıştırdıysam sorry.vaoovv süper. sevindim.
19 yaşında olsanız da sınava hazırlanırken bence insanların düşünceleri üzerinde baskı kurmaya çalışmak yerine integral çalışmalısınız. ciddiyim üniversiteyi kazanırsınız integralle kazanırsınız ve iyi bir okula giderseniz kimse kimsenin görüşüne saygısızlık etmez. eğer baskı kuran siz değilseniz bunu yapanlarla da arkadaşlık etmeyin ve şuan bu sayfayı kapatın bence test çözün.
mesela soruyorum sinx'in integrali nedir?
-cos x+ C ? Karıştırdıysam sorry.