kavgacı komşu

misssimsek

acemi hanım
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2014
702
606
63
Merhaba hanımlar, aslında hamile kalmayı becerene kadar siteye girmemek için kendime söz vermiştim ama bu komşu beni artık çileden çıkardı çaresiz kaldım. Çarem olun nolur...

Konu üst komşum ve kavgaları.. Sanırım henüz 3 4 yıllık evliler bide çocukları var. Pek muhabbetimiz yok kendisiyle. 2 3 kez anca merabalaşmışızdır.
Tamam her evli çift kavga edebilir ama bunların ki artık dayanılmaz bi hal aldı. İlk önce adamın çocukla oynarken çıkardığı garip seslerden rahatsız olmaya başladık ama çocukla oynuyo diye pek aldırış etmedik. Sonra kavga sesleri gelemeye başladı ama anormal bi şekilde.. Kadının küfürleri, adamın hakaretleri, kapı çarpma sesleri.. Gittikçe kavgalrın şiddeti arttı ve anormal saatlerde kavga etmeye başladılar. En son bu gece saat 4 te kadının adama o.. çocuğu (afedersiniz) diye bağırma sesiyle uyanınca size bi danışayım dedim.

Eşim gidip konuşmama izin vermiyor ters bi laf ederler başımı belaya sokarsın diye, kendiside konuşmuyor. Ne yapacağımı şaşırdım. bana bi akıl verin. 1 değil 2 değil hergün her gece bıktık artık seslerinden..

apartman ise yöneticiye anlatın durumu. ama asla gidip konuşmayın derim ben

sen konuşma. belli ki terbiyeli insanlar değiller. gece kavga sesi geldiğinde şikayet etmek ya da alttan yukarı tak tak vurmak ya da kapılarına post it yapıştırıp uyarı yazısı yazmak daha mantıklı

Bence de karismayin derim. Kapilarina veya posta kutularina kisa ve oz biraz daha sessiz olmalarini fazla ses oldugunu yazan bir not birakabilirsiniz boylece siz muhattap olmamis olursunuz

Evet not bırakmak mantıklı olabiliir . yöneticiylede konuşabiliriz . eşime sözyleyim hangisini mantıklı bulursa uygulayalım hemen

Merhaba hanımlar, aslında hamile kalmayı becerene kadar siteye girmemek için kendime söz vermiştim ama bu komşu beni artık çileden çıkardı çaresiz kaldım. Çarem olun nolur...

Konu üst komşum ve kavgaları.. Sanırım henüz 3 4 yıllık evliler bide çocukları var. Pek muhabbetimiz yok kendisiyle. 2 3 kez anca merabalaşmışızdır.
Tamam her evli çift kavga edebilir ama bunların ki artık dayanılmaz bi hal aldı. İlk önce adamın çocukla oynarken çıkardığı garip seslerden rahatsız olmaya başladık ama çocukla oynuyo diye pek aldırış etmedik. Sonra kavga sesleri gelemeye başladı ama anormal bi şekilde.. Kadının küfürleri, adamın hakaretleri, kapı çarpma sesleri.. Gittikçe kavgalrın şiddeti arttı ve anormal saatlerde kavga etmeye başladılar. En son bu gece saat 4 te kadının adama o.. çocuğu (afedersiniz) diye bağırma sesiyle uyanınca size bi danışayım dedim.

Eşim gidip konuşmama izin vermiyor ters bi laf ederler başımı belaya sokarsın diye, kendiside konuşmuyor. Ne yapacağımı şaşırdım. bana bi akıl verin. 1 değil 2 değil hergün her gece bıktık artık seslerinden..
Haklisiniz ama belliki sorunlari buyuk onlarda istemez kavga etmek cok rahatsizdaniz kapilarina not birakin cok tedirgin oluyoruz geceleri seslerden tarzinda bir dahada sesinizi cikarmayin anlayan bir seferde anlar zaten.

Uyardiginizda karsilasacaginiz cevaplar sinirinizi daha da ziplatacak buyuk ihtimalle.

Apartman yoneticinize soyleyin once o uyarsin,sonrasina gerek kalmaz insallah.

Nasıl biridir emin olmadan sakın zıtlaşma, neler okuyoruz. Bir otopark kavgasından öldürülen adamı izlemedin mi?
Bizim alt kattaki psikopatla karısı da sürekli kavga ediyorlar, çocuklarıyla bile kavga ediyorlar hep yüksek ses ağlama bağrışma bizim evde. Üstelik arada dövüyor da çünkü gümbürtüler ve ağlama sesleri geliyor. Ben polise şikayet edelim diye bir zıpladım eşim kapıcıya demiş çok rahatsız olduk şikayet edeceğiz diye, kapıcı aman abi sakın, herkes biliyor ama susuyor deli o boşver dedi. Üstelik polis o da anlar şikayetin sizden geldiğini dedi.
Sormadan gaza gelip şikayet etsek başımıza baya baya bela alacakmışız. Yöneticiye bildirin önce bir öğrenin kimmiş neymiş.

Eşin haklı tabikide gidip konuşmayacaksın .. Apartmanınızda bir yöneti varsa gidin anlatın durumu yönetici de bir yazı assın apartman girişini bu şekilde utanıp biraz daha dikkatli olurlar belki ..
Ayrıca belli ki çok zor bir dönem komşularınız için o yüzden bu sadece düşüncesizlik diyemeyeceğim .. Demek ki kendilerine engel olamıyorlar ..

Haklisiniz ama belliki sorunlari buyuk onlarda istemez kavga etmek cok rahatsizdaniz kapilarina not birakin cok tedirgin oluyoruz geceleri seslerden tarzinda bir dahada sesinizi cikarmayin anlayan bir seferde anlar zaten.

tabiki dertleri nedir bilemeyiz.. ama sadece kavgada değil. mesela 1 de yatmaya gittiğimizde adamın sesi geliyor çocukla oynuyor ama rahatsız edici bi tonda, sabah 6 da uyanıyorum hala adamın sesi.. artık psikilojimiz bizimde bozulmaya başladı. Bu not olayını deniycem..

bir daha duyduğunuzda hemen polisi arayın böyle böyle anlatın durumu..
tekrarlarsa yine yapın yine yapın kimse sürekli kapısına polis gelsin istemez nede olsa hemde gözleri korkar.

Eşin haklı tabikide gidip konuşmayacaksın .. Apartmanınızda bir yöneti varsa gidin anlatın durumu yönetici de bir yazı assın apartman girişini bu şekilde utanıp biraz daha dikkatli olurlar belki ..
Ayrıca belli ki çok zor bir dönem komşularınız için o yüzden bu sadece düşüncesizlik diyemeyeceğim .. Demek ki kendilerine engel olamıyorlar ..

buraya taşınalı 6 ay oldu 6 aydır böyleler.. kiracı olsam bi an düşünmeden taşınırdım ama malesef onlarda ev sahibi bizde...

Aile ici kavgaya ne yonetici ne polis mudehale etmez.gidip konusmayin basinaza is acmayin.duymazdan gelmekten baska care yok.

tabiki dertleri nedir bilemeyiz.. ama sadece kavgada değil. mesela 1 de yatmaya gittiğimizde adamın sesi geliyor çocukla oynuyor ama rahatsız edici bi tonda, sabah 6 da uyanıyorum hala adamın sesi.. artık psikilojimiz bizimde bozulmaya başladı. Bu not olayını deniycem..
Normaldede sesleri yuksekse hos degil ondan ben daha cok rahatsiz olurdum aparymanda yasamayi bilmek lazim.

Back
X