kavgacı komşular

Bekarken üst komsumuzdan devamli bağırma ağlama sesleri gelirdi. Adam kadını ve çocukları döver küfür ederdi.. kadına bişey olacak diye korkardim dua ederdim bıraksın artık kadını düzelsin diye. Allah herkesin evine huzur versin.
şimdi de çocuk patirtisindan duramiyorum. Kadın saatte bir eşyaları çekiyor. Uyardık bir de. Çözümü yok galiba

polisi ara ismini vermeden korkuyorum cinayet çıkacak yada şiddet var diye,kapıya bi gelsin polis bak bidaha sesleri çıkıyomu

Bende yaşıyorum bu durumu ne yazık ki . 1 yılı geçti üst katımdakiler her hafta sonu kavga ile uyandırıyor bizi istisnasız.
Hafta içi çalışıyorlar sanırım görüyorum girip çıkarken, hafta sonları kavga gürültü camlar kırılıyor, küfürler, bir de küçük oğulları var nasıl ağlıyor yapmayın diye.
Benim de psikolojim bozuldu sürekli dua ediyorum onlar için. Çünkü o çocuk büyüdüğünde Cumartesi Pazar dendiğinde aklına sadece kavgaları gelecek...
Elimden hiç bir şey gelmiyor ne yazık ki... Yönetici ile konuştu eşim polis daha önce çağrıldı hiçbir şey olmadı demiş.
Alıştık neredeyse bu kötü duruma.

daha önce uyaran komşulara çıkışmış bayan.ama sinir bozucu.Allah yardım etsin,herkesin evine huzur versin.

Ben de evlendigimden beri bundan muzdaribim... Dayak filan yok, adam sakince oturup konusalim dedikce kadin kufredip avazi ciktigi kadar bagiriyor devamli...
Simdi yine kavga ediyorlar. Tum sesleri bizde... Ben cok kotu oluyorum kavga sesi duydugumda, agliyordum ilk baslarda. Dua ediyorum hep aralari duzelsin diye her kavgalarinda ama baska bir sey gelmiyor elimden...
Bir noktada gicik oluyorum ama onlara. Biz evde olmadigimizda ya da uyuyorken israrla arayip televizyonunuzu kapatin, sesi geliyor diyorlar. Evde degiliz ya da uyuyorduk deyince pardon deyip kapatiyorlar...

Biz evde olmadigimizda ya da uyuyorken israrla arayip televizyonunuzu kapatin, sesi geliyor diyorlar. Evde degiliz ya da uyuyorduk deyince pardon deyip kapatiyorlar...[/QUOTE]

o nasıl iş ya hu?:KK12:

Back
X