Kavgada Kadın Olmanın Avantajları/ Dezavantajları Sizce Nelerdir?

TaDukHePa

♫♥♥_GLaM_Fa!rY_♥♥&#9
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2009
5.669
5
358
İzmir
Blog yazımı okuyanlar hatırlarlar; erkek türleri ve geçinmenin yollarını yazmıştım... Oysa öyle anlar gelir ki geçim mümkün olmaz, kavgadan başka çıkış görünmez. Hani hep sakin olun diyoruz ama her insanın belli bir sınırı vardır...
Ve kavga başlar...

Ben başımdan geçeni anlatayım. Benim kocam 3.tür erkek grubuna girer. O yüzden bana hiç saldırmaz, üzerime yürümez. Zaten çabuk da sinirlenmez. Odaya girer-çıkar söylenirim (aslında uysalımdır ama herkesin ters bir günü olur muhakkak). Çok kızarsa bir şeyler kırar. En son bir bağırır, yeri göğü inletir. Benim de Allah vergisi (yalanım varsa madonna bacağını kırsın :roflol:) bir durumum var: O bağırınca yüzüme bakar, ne tepki vereceğim diye. Ben de dolu dolu gözlerimle odadan ayrılırken ona öyle bir bakış atarım ki -hayııırrr ödü patlamaz- sanki zavalallı savunmasız bir tavşancık vurmuş gibi... mafoldumben . Sonra gurur yapmaz -haklı da olsa- gelir sarılır, çok beklemeden. Sanırım ona "kalbimi kırdın, işte al gurur duy kendinle" diyormuş gibi bakıyorum. :hulya:

Merak ettiğim, kadın olmak kavgada sizin hanenize (+) mı getir di? Yoksa (-) mi?

Anam 7 kişi okumuş, 1 kişi bile cevap yazmamış... Hiç mi kavga etmediniz eşinizle? :bbo:

aynenn sennin taktiği uyguluyorum canım yerimseniben ağladığım zaman dayanamıyor oda benimle ağlıyor o zamanda birbirimize sarılıp beraber ağlıyoruz.

aynenn sennin taktiği uyguluyorum canım yerimseniben ağladığım zaman dayanamıyor oda benimle ağlıyor o zamanda birbirimize sarılıp beraber ağlıyoruz.

Evet, çok enteresan bir durum. Hiç dayanamıyor bu erkekler kadınların gözyaşlarına... CADIARZU

Ne güzel aramızda konuşuyoruz... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kadın olmak neden + getirsin ki haneme... ya da - her neyse...
herşeyden evvel iki insan tartışmıyor mu böyle bir durumda...
o zaman... o ne kadar varsa benim karşımda bende o kadar onun karşısındayım...
bağırıp, çağırmadan da insanlar tartışabilir... biz bu yolu tercih ediyoruz...

çok nadir ağlarım

ben sinirlenirsem o susar
:kahve:

öle alıştırdım

kadın olmak neden + getirsin ki haneme... ya da - her neyse...
herşeyden evvel iki insan tartışmıyor mu böyle bir durumda...
o zaman... o ne kadar varsa benim karşımda bende o kadar onun karşısındayım...
bağırıp, çağırmadan da insanlar tartışabilir... biz bu yolu tercih ediyoruz...

Tatlım, tabi ki kavganın tek türü bağırıp çağırmak değildir... Kendine bu kadar hakim 2 insan olduğunuz için de çok şanslısınız. Ancak kimse kimseye benzemez. Kavga kaçınılmaz olabilir. Ve kadınlar çoğu zaman ezilir. Türkiye'nin acı gerçeği. Yine de bu gerçeklerin dışında iyi, kültürlü, duygulu erkekler olduğunu bilmek hoş olmaz mı??
:hulya:

Tatlım, tabi ki kavganın tek türü bağırıp çağırmak değildir... Kendine bu kadar hakim 2 insan olduğunuz için de çok şanslısınız. Ancak kimse kimseye benzemez. Kavga kaçınılmaz olabilir. Ve kadınlar çoğu zaman ezilir. Türkiye'nin acı gerçeği. Yine de bu gerçeklerin dışında iyi, kültürlü, duygulu erkekler olduğunu bilmek hoş olmaz mı??
:hulya:

evet tatlım haklısın...
kavgada bile elimi bırakmayan bir eşim var benim... kaydirigubbakcemileondandır sanırım anlaşmazlığa düştüğümüzde beni ezdiğini düşünmüyorum... sadece o öyle istiyor, istemiyor, düşünüyor, düşünmüyor diyoruz karşılıklı... Şeniz
ben de ağlamıyorum tabi karşısında... düşüncemi ağlamadan ifade edebiliyorum...
yani ne ben kadınlığımı silah olarak kullanıyorum... ne de o erkekliği ile beni eziyor...
atan bir karşılayan bir oluyor...yerimseniben

ağlamak silah olarak kullanılmamalı bence.. centilmenliğe aykırı gibime geliyo, her ne kdr bi bayan olsam da :)
ama kadın olmanın kavgada eksi puan getirdiğini de düşünmüyorum.. ancak çok cırlayınca bi dezavantaj olabilebilir..

ağlamak silah olarak kullanılmamalı bence.. centilmenliğe aykırı gibime geliyo, her ne kdr bi bayan olsam da :)
ama kadın olmanın kavgada eksi puan getirdiğini de düşünmüyorum.. ancak çok cırlayınca bi dezavantaj olabilebilir..

Kesinlikle aynı fikirdeyim... Herşeye zır zır, hüngür hüngür ağlayanlar var... Eşim benim yüzümü görmese ağladığımı anlamaz bile. Hiç sesim çıkmaz. Zaten istesem de durduramıyorum kendimi. Bu kadar duygusal olduğum için kendime de çok kızıyorum...
:gitme::gitme:

Bende Kavga edince Ağlarım ama Sinirimden Hırsımdan ağlarım Başka odaya çekilir Küserim oda Siniri geçene kadar muhattap olmaz benle bizim küslüklerimiz yatağa yattığımız anda biter. Kendimde Sevmediğim bi huyum vardı Eşimle kavga edince hırsımı alamadım zaman tabak çanak bardak ne varsa duvara patlatırdım Şimdi Kendimi kontrol edebiliyorum yapmıyorum Eşime yazık ben kırar dökerdim eşim temizlerdi Şimdi çok Şükür iyiyiz Öyle Büyük kavgamız olmuyor tartışırsak ben uzaklaşırım hemen cevap da vermem siniri geçince burnundan fitil fitil getiririm onun laf sokar dururum oda susar

Son düzenleme:
bende bazen dayanamam aglarim, ama o kizar agladigima..cabuk kirilirim yani kuserim surat asarim kizarsa oda benimle konusmaz..
ama nedense hep baskalari yuzunden tartisiriz bn sorunlari konusarak cozmek isterim ama o susar konuyu kapatmak konusmamak ister binevi icine atar ama gene bunun icin tekrar tekrar tartisiriz..ayni konulari tartisip durmakta skkinlik veriyor cozelim istiyorum adam konusmak istemiyor napmaliyim? bendemi ustunu kapatayim? daha sonra birikip patliyorum gene :14:

bence tartışma anında bayan olmanın hiiç bi avantajı yok,
1. karşı taraf bağırır ama siz bağırınca kıyamet kopar:41:
2. cevap verince papuç dilli olup çıkarsınız:43:
3.surat asınca araya soğukluk girer ona da hakkımız yok:31:
4.tartışma anında büyümesin diye güzel konuşup gülünce haksız durumuna düşmüş olursunuz:57:
5.geriye tek seçenek kalıyor SUSMAK ,Bunda da hiç bi avantaj göremiyorum zaten:6:

En etkili yöntemin susup odaya çekilmek olduğunu düşünüyorum... Sessizlik her insanı delirtir derler. Ancak ben eşimin sinir anında bana sarfetmek istemeyeceği cümleleri duymamak için odaya çekilir onun sakinleşmesini beklerim ve sakinleşince karşılıklı neyi tartışacaksak tartışırız. Bazen bu kadar sakin bir şekilde olayları karşılamak mümkün olmuyor tabii.. O zaman da söyleyecek neyimiz varsa söyler birbirimize bağırır çağırır sonra sanki hiç bağrış çağrış olmamış gibi birbirimize sarılıp gülmeye başlarız. :)

Back
X