• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kavgadan tartışmadan sonra ?

hoppala

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
525
651
303
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,o kadar moralim bozuk ki elim ayağım bağlı son çare sizlere sorarak kafamı dağıtmayı düşündüm.Geçen hafta erkek arkadaşımla kavga ettik.ben yurtdışına tatile gittim uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz.benim işim yüüzmden de çok görüşemiyoruz.tatilimi o hayatımda yokken planlamıştım.ona bozulmadı gerçi ama ben onu adam yerine koymuyor dediklerini yapmıyormuşum.sonra da lafına gelip pişman oluyormuşum.onu çok seviyorum.ama her dediğini yapmak da ilişkiye zarar verdiğini biliyorum..neyse konumuz o değil zaten.konuştuk barıştık.evlenme planımızı ertelediğini ama beni sevdiğini söyledi.şuan konuşuyoruz.ama aramız antartika dan daha soğuk.şuan dünyadaki birbirine en uzak iki insanız.düzeltmek için alttan aldım günlerce ama düzelmiyor.10 gün oldu.acaba artık ben mi gerçi çeksem kendimi.ya da bağırıp çağırsam mı sana ne yaptım ben diye..onu sevdiğimi aslında çok önemsediğimi belki farkında olmadan öyle davranmış olabileceğimi ama bundan sonra dikkat edeceğimi söyleyip özür de diledim.10 gün kadar yine yanına gidemeyeceğim bazı özel sebeplerden dolayı yoksa giderdim.sizce nasıl davranmalıyım.çok zaman geçti.çok üzgünüm anlatamam çok üzgünüm.

arkadaşlar çıldıracağım.psikologlara falan yazıyorum sürekli.lütfen biriniz akıl verin.siz bu süreci nasıl yönetiyorsunuz.arkadaşlarım üzerine gitme o yazmadan yazma aramdan arama dedi.ama inceldiği yerden kopacak diye korkuyprum.lütfen biraz akıl vermenizi rica edicem.delirmek üzereyim düşünmekten

Niye kendini bi adam için bu kadar yıpratıyosun o da senin gibi kendini yıpratıyo mu bi düşün bakalım. Kendini çok ortaya koyma geri dur hareketlerini gözlemle yani 1 ay mesaj atmasan mesaj atar mı zaten illaki evlilik olcak diye bişey yok tanıma aşamasındasın inceldiği yerden kopcak diye de korkmamalısın kimseye katlanma gibi bi lüksün yok

Ortada fol yok yumurta yokken evlenme planını erteleyen ve araya mesafe koyan adam için kendini çok yıpratmıyor musun? Kaybettim sandıkların kazandıklarındır belki diye boşuna dememişler. Kendini geri çek bence baktın yokluğunu hissetmiyor o zaman bırak inceldiği yerden kopsun!

Back
X